geçmiş yazılarda banka kartıyla yazıodu zaten
bi arkadaşta bana sadece kredi kartı ıle oluyor dedide ondan bosuana atm ye ınmıyım bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş yazılarda banka kartıyla yazıodu zaten
sanırım küçük paketten büyüğe gitme gibi bir olay söz konusu değil, şirket elinde kalan sınırlı sayıdaki stoğu olabildiğince fazla kişiye dağıtmak istiyor o yüzden büyük paketleri alamıyorsunuz, aralıkta yeni zeuslar gelince açılacaktır.
Ref siz uye olunuyormus bu arada ...
internette heryerde scam diye bağırıyorlar bu site hakkında ama bilemedim açıkcası, bakmak isteyenler için linkler
https://medium.com/@dnivi3/rolling-up-the-cointellect-scam-60787a30f9a4
Is CoIntellect a Scam?
onlar da böyle bir cevap vermiş
CoIntellect issues official response to scam accusations
korkutmayın insanı böbreğimi sattım yarın 300euroluk alıcam![]()
paypaldan dispute sorununa karşı, dogecoinleri bitcoine çevirip btcturk te bozduruyorum.
Tek Şansın var hocam olursa olur olmazsa bi daha kartin kabul olmuyor. BTCturkten bitcoin al onunla da siteden al öyle yaptım ben
Hocam merhaba dogecoinleri tam olarak nasıl btcturkte çevirip bozdurcaz hiç anlamamda yardımcı olurmusun bana?
skype bkrcnivk
https://products.butterflylabs.com/
şu siteden mining makinaları alabilirsiniz.
2 çeşit makina var. arkadaşın bahsettiği gibi 5000 usd yatırım ile kazan tablonuz 2000 usd falan olmayacaktır.
sitedeki 50 usdlik makinadan 5000 usd tutarında yani 100 adet satın alırsanız şöyle bir kazanç tablonuz olacak:
![]()
bir de 1300 usdlik makina var ondan 5000 usd tutarındayani 3 adet alırsanız kazanç tablonuz şöyle olacak:
![]()
ben bu işi 2 yıl boyunca kovaladım kardeşsenin meslek sırrı dediğin birçok bilgi bu adreste paylaşılıyor: https://bitcointalk.org/index.php?board=133.0
yani demem o ki biliyorsan ya paylaş yada paylaşmicağın bilgin ile millete caka satma !
haydi allaha emanet.
merhaba arkadaşlar. bugün de kazancım 10 euro ya ulaşmış ve bu sefer paypal yerine btc üzerinden alım gerçekleştirmeye çalışacağım. yukarda [MENTION=12014]Karınca[/MENTION] arkadaşımızın verdiği linkteki yönlendirmeleri takip ederek yaptığım bu işlemlerin neticesini bu yazımı editleyerek belirteceğim. şu an sadece dogechain.info adresindeki dogecoin hesabım için tanımlanmış adresi, cointellect sitesine coin talebi için girdim ve 10 euroluk dogecoin çektim. sitedeki bakiyem sıfırlandı, henüz dogechain hesabına düşmedi. gelişmeleri editleyeceğim.
Paypal güvenli değil mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.