CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Bu konuyu görünce aklıma şey geldi Bizim burda bir şirket açılmıştı Faiz değilde yatırdığın parayı işletiyordu ay sonunda karından yüzde veriyordu İlk ay yatırdı herkes 5bin aldı 10 bin yatırdı 10 bin aldı 20 bin yatırdı 30 40 bin bi iflas bayrağı Hoppa Herkes ortada kalmıştı :) Ama burası Günlük para yatırıyormuş Mantıklı yatırım olabilir.

yaklaşık 2 sene bu tür sistemlerle uğraştım. para yatırdım, üye yaptım. gecelerce hesaplar kitaplar. sonunda kazandığım kocaman bir SIFIR.

[MENTION=9540]defender[/MENTION] sen öle diosun ama bak [MENTION=9121]blackw0lf[/MENTION] a. adam kazanıor ekran görüntüleri bile koymuş paypaldan aldıgı paraları? demekki ptc gibi üç kağıt olacak bir yapı yok

Sistemin zaten %100 garantisi yok arkadaşlar ben risk aldım ve girdim, şuanlık güzel gidiyor sistem zaten. Nereye kadar gidecek onu bilemiyoruz,ama adamlar batacak gibi durmuyor yeni makina siparişleri vermişler. Aralık ayında yeni makinaları gelecekmiş, batacak veya kaçacak adamların makina alacağını pek sanmıyorum açıkcası.

hele ki adamların önlerinde dünyanın en büyük piyasalarından birini kendi ellerinde tutabilme fırsatı varken hiç kaçıp gidecek bi halleri yok gibi. öyle bi şey olursa tabi, bizden daha keriz oldukları apaçık zira tüm dünyadan gelir elde etme + mining ile kendi başlarına kazanma fırsatını tepmiş olurlar.

Benim asıl merak ettiğim şey şu; adamlarda o kadar makina var neden kiralattırıp kazanmaya çalışıyorlar. Halbuki bütün makinaları sadece kendileri için kullansalar daha çok kazanırlar. Mining işinden anladığım söylenemez ona göre soruma yorum yapın yani hakaret veya saçma şeyler yazmayın rica ediyorum.

Benim asıl merak ettiğim şey şu; adamlarda o kadar makina var neden kiralattırıp kazanmaya çalışıyorlar. Halbuki bütün makinaları sadece kendileri için kullansalar daha çok kazanırlar. Mining işinden anladığım söylenemez ona göre soruma yorum yapın yani hakaret veya saçma şeyler yazmayın rica ediyorum.

yukarıda belirttim aslında cevabı ama tekrar yazayım.

alınan makineler size 3 günde 1237261397162396 larca para kazandırmıyor. verdiğin ücretin karşılığı 2 ayda sana dönüyor ve sonrasında kazanca geçiyorsun. bu adamlar da sürekli yatırım odaklı çalışsa kendi ceplerinden çıkarıp ödemeler yapsa, ödediklerini tekrar karşılayana dek aylar geçmesi gerekirdi ama bu sistemde ödemeyi bizden alıyorlar, bize cihazdan hisse senedi misali pay veriyorlar ve biz ordan gelir elde ediyoruz. yani bi cihazın benim düşünceme göre her cihazın %50 kapasitesi kendilerine çalışırken %50 sini de halka arz ediyorlar. böylece belki de her dakika hiç beklemeden tüm dünyadan sıcak para akışı elde ediyorlar. oysa mining üzerine çalışsalardı ne kadar bekleyecekleri bile muammaydı.

özet. hem dünyadan hem miningden kâr elde etmek varken sadece mining üzerine kasma yolunu seçmemişler. çok mantıklı bi tercih.

[MENTION=9540]defender[/MENTION] sen öle diosun ama bak [MENTION=9121]blackw0lf[/MENTION] a. adam kazanıor ekran görüntüleri bile koymuş paypaldan aldıgı paraları? demekki ptc gibi üç kağıt olacak bir yapı yok

benimde ödeme aldığım çok sistem oldu. ama kiminde verdiğimi anca alabildim kiminde hiç alamadım. hatta bazı ödemeler anlık yapılıyordu. babam olsa o kadar güvenirdim, ona göre bir sürü referans olup kişi kayıt ettim. Ama bir gün sabah bir kalktım ki ne sistem var ne anlık ödeme. Bazı arkadaşlar hala arada laf sokar :)

benimde ödeme aldığım çok sistem oldu. Ama kiminde verdiğimi anca alabildim kiminde hiç alamadım. Hatta bazı ödemeler anlık yapılıyordu. Babam olsa o kadar güvenirdim, ona göre bir sürü referans olup kişi kayıt ettim. Ama bir gün sabah bir kalktım ki ne sistem var ne anlık ödeme. Bazı arkadaşlar hala arada laf sokar :)

bende ptc işinde cok para kaybettim

valla sabah sa okudum bu başlığı ama, başlık biraz tehlikeli olmuş açıkçası. "Yattığın yerden xxxx kazan" demek için bunu öncesinde kazanmış olmak gerekir. Sırf bu başlığa bakarak sisteme abone olup zarara uğrayabilecekler ihtimaline karşı bence başlıkta bir düzenleme yaptırabilirsiniz.

valla sabah sa okudum bu başlığı ama, başlık biraz tehlikeli olmuş açıkçası. "Yattığın yerden xxxx kazan" demek için bunu öncesinde kazanmış olmak gerekir. Sırf bu başlığa bakarak sisteme abone olup zarara uğrayabilecekler ihtimaline karşı bence başlıkta bir düzenleme yaptırabilirsiniz.

Çok ilginç şeyleri kafaya takıyorsunuz hocam. Tüm yazıları okuyup sistemi kavrayarak işe girmek yerine başlığa odaklanıp içeriği umursamayan adam kazansa da o para kendi farkına bile varamadan tükenir zaten bi faydasını göremez.ayrıca yattığı yerden kazanan bi arkadaşımızın kazancı da konuda belirtilmiş durumda.

tamamen haklı olduğunu düşünüyorum konun başlığını uygun biçime getirirsen seviniriz.

bu iş aşırı riskli arkadaşlar.Paranızın değeri bir anda düşebiliyor,tam tersi de olabiliyor.Bunun yerine iddaa oynayın daha iyi.

Güvenliyse aslında o 5000€ pakete forumca 25 kişi girse diyelim, yani kişi başı 200€, 2 senenin sonunda herkese 2600€ düşüyor.

şu günden itibaren kimsenin bin tl üzeri yatırım yapmasını tavsiye etmem. 2-3 ay sabredelim, sistem tıkırında işliyor mu işlemiyor mu. ödemelerde aksaklık çıkarıyorlar mı çıkarmıyorlar mı. böyle böyle adım adım yürütelim, zaten kazandıkça paketi tekrar bin tl lik paketle katlayarak ilerleriz. günlük stabil 30-40 euro ya ulaşınca da binin üzerinde yatırımlara geçilir. sadece sistem risk taşımasın yeterli, bunu anlamak için de beklemek önemli.

şu günden itibaren kimsenin bin tl üzeri yatırım yapmasını tavsiye etmem. 2-3 ay sabredelim, sistem tıkırında işliyor mu işlemiyor mu. ödemelerde aksaklık çıkarıyorlar mı çıkarmıyorlar mı. böyle böyle adım adım yürütelim, zaten kazandıkça paketi tekrar bin tl lik paketle katlayarak ilerleriz. günlük stabil 30-40 euro ya ulaşınca da binin üzerinde yatırımlara geçilir. sadece sistem risk taşımasın yeterli, bunu anlamak için de beklemek önemli.

sadece senden haber bekliyorum 1 2gun sonra odeme yapıcaklarımı vs :D

skypte yazarsan ıyı olur hocam

yattığın yerden deyince sakat bi iş sandım ama güzelmiş rep + iyi forumlar

bu tür sistemlerin vaadettiği parayı hiçkimse veremez. akıl mantık işi değil. adamlar bu kadar çok kazanıyorsa gitsinler kredi çekip kazansınlar. milletin parasını toplayıp kimse daha ana parasını alamadan buhar olacaklar. LÜTFEN KİMSE HAYALLERE KAPILMASIN BÜYÜK PARALAR YATIRMASIN. bu tür konular yasaklanmalı. site yönetimini göreve davet ediyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

bu tür sistemlerin vaadettiği parayı hiçkimse veremez. akıl mantık işi değil. adamlar bu kadar çok kazanıyorsa gitsinler kredi çekip kazansınlar. milletin parasını toplayıp kimse daha ana parasını alamadan buhar olacaklar. LÜTFEN KİMSE HAYALLERE KAPILMASIN BÜYÜK PARALAR YATIRMASIN. bu tür konular yasaklanmalı. site yönetimini göreve davet ediyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

1000 kişi ortalama 1000Euroluk gp alsa 1000000Euro eder, bana bu parayı böyle bir iş için verecek bankayı bul yarın çekeyim kredi.
ben de yaptım kazanamadım bıraktım zamanında GPU mining işini ama bazı arkadaşlar gerçekten sırf eleştiri olsun diye davranıyor
arkadaş deniyor zaman verelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri