Bu konuyu görünce aklıma şey geldi Bizim burda bir şirket açılmıştı Faiz değilde yatırdığın parayı işletiyordu ay sonunda karından yüzde veriyordu İlk ay yatırdı herkes 5bin aldı 10 bin yatırdı 10 bin aldı 20 bin yatırdı 30 40 bin bi iflas bayrağı Hoppa Herkes ortada kalmıştıAma burası Günlük para yatırıyormuş Mantıklı yatırım olabilir.
yaklaşık 2 sene bu tür sistemlerle uğraştım. para yatırdım, üye yaptım. gecelerce hesaplar kitaplar. sonunda kazandığım kocaman bir SIFIR.
[MENTION=9540]defender[/MENTION] sen öle diosun ama bak [MENTION=9121]blackw0lf[/MENTION] a. adam kazanıor ekran görüntüleri bile koymuş paypaldan aldıgı paraları? demekki ptc gibi üç kağıt olacak bir yapı yok
Sistemin zaten %100 garantisi yok arkadaşlar ben risk aldım ve girdim, şuanlık güzel gidiyor sistem zaten. Nereye kadar gidecek onu bilemiyoruz,ama adamlar batacak gibi durmuyor yeni makina siparişleri vermişler. Aralık ayında yeni makinaları gelecekmiş, batacak veya kaçacak adamların makina alacağını pek sanmıyorum açıkcası.