Hadi bakalım olumlu,olumsuz mesajlarını bekliyoruz ona göre bizde arkadaşla gireceğiz zaten kafamda var 2-3 aydır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1000 kişi ortalama 1000Euroluk gp alsa 1000000Euro eder, bana bu parayı böyle bir iş için verecek bankayı bul yarın çekeyim kredi.
ben de yaptım kazanamadım bıraktım zamanında GPU mining işini ama bazı arkadaşlar gerçekten sırf eleştiri olsun diye davranıyor
arkadaş deniyor zaman verelim
bu tür sistemlerin vaadettiği parayı hiçkimse veremez. akıl mantık işi değil. adamlar bu kadar çok kazanıyorsa gitsinler kredi çekip kazansınlar. milletin parasını toplayıp kimse daha ana parasını alamadan buhar olacaklar. LÜTFEN KİMSE HAYALLERE KAPILMASIN BÜYÜK PARALAR YATIRMASIN. bu tür konular yasaklanmalı. site yönetimini göreve davet ediyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Kusura bakmayın tekrar damlayacağım konuya da bazı arkadaşlar aşırı komik konuşmuşlar. Bu bitcoin sistemi sizin, arkadaşlarınızın veya ne bileyim ailenizden amcaoğlunuzun binlerce lira yatırarak girdiği quest bilmemne gibi bir ponzi scheme değil. Bu işin asıl risk taşıdığı faktörler apayrı faktörler. Konuya bakınca esas korkulan noktanın ya bu adamlar kaçarsa, ya bu kadar yıkama yağlama sadece konu sahibi ref üye toplasın diyeyse tarzında, "saadet zinciri" stili bir şey olduğu hakkında korkulduğunu görüyorum.
Ben konu sahibi ve diğer yatırımcı arkadaşlar adına konuşmam gerekirse, esas korkmanız gereken şey bitcoin ve diğer altcoinlerin popülerliğini kaybetmesidir. Veya komple bitcoin sisteminin dünyadaki büyük hükümetler tarafından yasaklanması sonucu değerinin düşmesinden, veya şirketin bitcoin kazma difficultysinin anormal artması sonucu şirketi iflasa sürüklememek için kullanıcılardan daha büyük bir pay almasından(cex.io örneği) falan korkulmalı. Evet bu adamlar Estonyada, hiçbirini tanımıyoruz, hatta gerçekten belli bir yere kadar sistemi götürüp sonra kaçabilirler de fakat bu tarz bir bırakıp kaçma olayı ancak Estonya hükümeti elektrik masraflarını ödemeyi keserse falan olabilir. (yani aklı olan böyle bir sistem kurmuşken bırakmaz)
Çok gereksiz uzattım farkındayım ancak kafanızdaki bazı soru işaretlerini silmeyi ve bilgilendirmeyi ytparanın bana öğrettiği şeylere karşı bir borç bildiğim için bu kadar yazdım.
Yani cloud miningden korkmayın, korkacaksanız bitconin kendisinden korkun![]()
kardeş girmiceksen baltalamazsın. ne diyoruz? " risk işi " diyoruz. " %100 güvenilir değil " diyoruz di mi? ne bu şiddet bu celal? aklına yatmayan uzak durur, kimseyi kolundan tutup gelin diye sürüklemiyoruz ama umarım yarın bu sözlerinden utanıp sen de bu işe girmezsin.
valla ben bu işe girmeyi düşünmüyorum ama girseydim ve dolandırılsaydım sizi mahkemeye verirdim. kanıt olarak ilk sayfadaki tanıtım yazınız yeterli olurdu. resmen adamlara kefil oluyorsunuz. adamların dolandırıcı olmadığından emin olamıyorsanız milleti teşvik etmemeniz gerekir.
sistemin mantığı sizin " para yatırmanız " üzerine kurulu.
Arkadaslar lütfen üslubunuzu bozmayın. Herkesin görüsü, düsüncesi bir olacak diye birsey yok. Eğer hakaret içeren bir mesaj görürseniz cevap vermeden reportlayın gereken islem yapılır.
gereken işlem mesajları silmek mi? neden uslubunu bozanlar ceza almıyor?
ayrıca başlığı çok falso açmışım kimse dikkat etmemiş :d onu 2 yıl diye çevirirsek daha uygun olacaktır. ah matematik nefret ediyorum senden.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.