CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Hadi bakalım olumlu,olumsuz mesajlarını bekliyoruz ona göre bizde arkadaşla gireceğiz zaten kafamda var 2-3 aydır.

1000 kişi ortalama 1000Euroluk gp alsa 1000000Euro eder, bana bu parayı böyle bir iş için verecek bankayı bul yarın çekeyim kredi.
ben de yaptım kazanamadım bıraktım zamanında GPU mining işini ama bazı arkadaşlar gerçekten sırf eleştiri olsun diye davranıyor
arkadaş deniyor zaman verelim

sırf eleştiri değil. profit avo vs. hepsi aynı taktiği denediler. girin hyip listelerine bakın. web sitelerine bakın hepsinde taktik birbirine benzer. elin pakistanlı dolandırıcısı açıyor web sitesi güzel de bir hikaye uyduruyor. ondan sonra bizim millet sırf refden kazanacağım diye çıkıp dolandırıcının reklamını ballandıra ballandıra yapıyor. yarın mağdurlara diyecekleri laf şimdiden bellidir: silah zoruyla mı seni üye yaptık.. bu adamlar bir iki hafta ödeme yaptı diye kimse sonsuza dek ödeme yapacaklarını zannetmesin. o 1-2 hafta taktiktir. her ödeme alan daha çok reklam yapacak ve daha çok üye toplayacak. para şişince adamlar voleyi basıp kaybolacaklar.

bu tür sistemlerin vaadettiği parayı hiçkimse veremez. akıl mantık işi değil. adamlar bu kadar çok kazanıyorsa gitsinler kredi çekip kazansınlar. milletin parasını toplayıp kimse daha ana parasını alamadan buhar olacaklar. LÜTFEN KİMSE HAYALLERE KAPILMASIN BÜYÜK PARALAR YATIRMASIN. bu tür konular yasaklanmalı. site yönetimini göreve davet ediyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

kardeş girmiceksen baltalamazsın. ne diyoruz? " risk işi " diyoruz. " %100 güvenilir değil " diyoruz di mi? ne bu şiddet bu celal? aklına yatmayan uzak durur, kimseyi kolundan tutup gelin diye sürüklemiyoruz ama umarım yarın bu sözlerinden utanıp sen de bu işe girmezsin.

Kusura bakmayın tekrar damlayacağım konuya da bazı arkadaşlar aşırı komik konuşmuşlar. Bu bitcoin sistemi sizin, arkadaşlarınızın veya ne bileyim ailenizden amcaoğlunuzun binlerce lira yatırarak girdiği quest bilmemne gibi bir ponzi scheme değil. Bu işin asıl risk taşıdığı faktörler apayrı faktörler. Konuya bakınca esas korkulan noktanın ya bu adamlar kaçarsa, ya bu kadar yıkama yağlama sadece konu sahibi ref üye toplasın diyeyse tarzında, "saadet zinciri" stili bir şey olduğu hakkında korkulduğunu görüyorum.
Ben konu sahibi ve diğer yatırımcı arkadaşlar adına konuşmam gerekirse, esas korkmanız gereken şey bitcoin ve diğer altcoinlerin popülerliğini kaybetmesidir. Veya komple bitcoin sisteminin dünyadaki büyük hükümetler tarafından yasaklanması sonucu değerinin düşmesinden, veya şirketin bitcoin kazma difficultysinin anormal artması sonucu şirketi iflasa sürüklememek için kullanıcılardan daha büyük bir pay almasından(cex.io örneği) falan korkulmalı. Evet bu adamlar Estonyada, hiçbirini tanımıyoruz, hatta gerçekten belli bir yere kadar sistemi götürüp sonra kaçabilirler de fakat bu tarz bir bırakıp kaçma olayı ancak Estonya hükümeti elektrik masraflarını ödemeyi keserse falan olabilir. (yani aklı olan böyle bir sistem kurmuşken bırakmaz)

Çok gereksiz uzattım farkındayım ancak kafanızdaki bazı soru işaretlerini silmeyi ve bilgilendirmeyi ytparanın bana öğrettiği şeylere karşı bir borç bildiğim için bu kadar yazdım.
Yani cloud miningden korkmayın, korkacaksanız bitconin kendisinden korkun :)

Kusura bakmayın tekrar damlayacağım konuya da bazı arkadaşlar aşırı komik konuşmuşlar. Bu bitcoin sistemi sizin, arkadaşlarınızın veya ne bileyim ailenizden amcaoğlunuzun binlerce lira yatırarak girdiği quest bilmemne gibi bir ponzi scheme değil. Bu işin asıl risk taşıdığı faktörler apayrı faktörler. Konuya bakınca esas korkulan noktanın ya bu adamlar kaçarsa, ya bu kadar yıkama yağlama sadece konu sahibi ref üye toplasın diyeyse tarzında, "saadet zinciri" stili bir şey olduğu hakkında korkulduğunu görüyorum.
Ben konu sahibi ve diğer yatırımcı arkadaşlar adına konuşmam gerekirse, esas korkmanız gereken şey bitcoin ve diğer altcoinlerin popülerliğini kaybetmesidir. Veya komple bitcoin sisteminin dünyadaki büyük hükümetler tarafından yasaklanması sonucu değerinin düşmesinden, veya şirketin bitcoin kazma difficultysinin anormal artması sonucu şirketi iflasa sürüklememek için kullanıcılardan daha büyük bir pay almasından(cex.io örneği) falan korkulmalı. Evet bu adamlar Estonyada, hiçbirini tanımıyoruz, hatta gerçekten belli bir yere kadar sistemi götürüp sonra kaçabilirler de fakat bu tarz bir bırakıp kaçma olayı ancak Estonya hükümeti elektrik masraflarını ödemeyi keserse falan olabilir. (yani aklı olan böyle bir sistem kurmuşken bırakmaz)

Çok gereksiz uzattım farkındayım ancak kafanızdaki bazı soru işaretlerini silmeyi ve bilgilendirmeyi ytparanın bana öğrettiği şeylere karşı bir borç bildiğim için bu kadar yazdım.
Yani cloud miningden korkmayın, korkacaksanız bitconin kendisinden korkun :)

yorum için eyvallah. bitcoinin kendisi de 5 yıldır ayakta ve giderek daha da yaygınlaşan bi sistem. hayat bu, her şey olabilir ve risk almadıkça yerinde saymaktan öteye gidemeyebilirsin. ben imkanım var ki risk alıyorum, benim gibi imkanı olup parasını napacağını bilemeyen ve bu işi aklına yatıranlar da risk alır girer. karın tokluğuna yaşayıp cebinde kalan son kuruşu bu işe hibe edecekler zaten vazgeçsin, bu iş biraz risk biraz keyif biraz olasılık işi. her şey olur, kimseye vaadler sunulmuyor. yok konuyu kapatın yok bunlar tuzak vs. her şeyi siz biliyorsunuz, bizler gram aklıyla yaşam mücadelesi vermeye çalışan fanileriz.

kardeş girmiceksen baltalamazsın. ne diyoruz? " risk işi " diyoruz. " %100 güvenilir değil " diyoruz di mi? ne bu şiddet bu celal? aklına yatmayan uzak durur, kimseyi kolundan tutup gelin diye sürüklemiyoruz ama umarım yarın bu sözlerinden utanıp sen de bu işe girmezsin.

valla ben bu işe girmeyi düşünmüyorum ama girseydim ve dolandırılsaydım sizi mahkemeye verirdim. kanıt olarak ilk sayfadaki tanıtım yazınız yeterli olurdu. resmen adamlara kefil oluyorsunuz. adamların dolandırıcı olmadığından emin olamıyorsanız milleti teşvik etmemeniz gerekir.

valla ben bu işe girmeyi düşünmüyorum ama girseydim ve dolandırılsaydım sizi mahkemeye verirdim. kanıt olarak ilk sayfadaki tanıtım yazınız yeterli olurdu. resmen adamlara kefil oluyorsunuz. adamların dolandırıcı olmadığından emin olamıyorsanız milleti teşvik etmemeniz gerekir.

arkadaşım şaka gibisin :) kaç defa %100 güvenilir olmadığını ve riskli bir iş olduğunu belirtmeme rağmen " adamlara kefil oluyorsun " diyorsun, seninle bu raddeden sonra tartışmayı gereksiz buluyorum :)

bu sitenin hyip olmadığını iddia eden arkadaşlar girsin hyip monitörlere site adresini yazıp aratsınlar. hyip olup olmadığı oradan belli olur. ben baktım bal gibi hyip sitesi.

güzel kardeşim, burada sitenin hyip olmadığını belirten 1 kişi bile yok. ne hyip ne hyip değil dedi kimse. biz sadece zar atıyoruz, ya tutarsa hesabı. kafasına yatan girer yatmayan girmez, durum bu kadar basit ve net iken nedir bu saldırganlık? ayrıca 6 saat evvel ben de bu siteye 300 tl yatırdım. yani amacım ref olsa kendim para yatırmam di mi? niye riske atayım kendimi? refler kazandırır zaten, haksız mıyım? ama değil. ben bu işi tutabilir bi iş olarak görmesem ve youtube un giderek zorlaştığını, kazandıklarımızı bile almanın güç olduğunu an be an yaşamasam bu siteye ihtiyaç duymam, burada da paylaşım yapmam. yağımda kavrulur giderim. ama siz insanları ezmeye çalışan bu kafa yapısıyla çok şevki kırarsınız, çok hevesi götürürsünüz. yine de siz öyle devam edin, biz de bu riski seven yapıyla yol alalım. herkes kendi yolunda ilerlesin yani, bol şans.

Yahu hala hyip sitesi diyen var. Neyse ben yazmıyorum artık daha fazla bitcoin ve cloud mining hakkında bilgi isteyen siteleri araştırsın veya danışsın. tek söyleyeceğim bu iş sağdan soldan gördüğünüz quest.netle alakası yok.

Arkadaslar lütfen üslubunuzu bozmayın. Herkesin görüsü, düsüncesi bir olacak diye birsey yok. Eğer hakaret içeren bir mesaj görürseniz cevap vermeden reportlayın gereken islem yapılır.

Arkadaslar lütfen üslubunuzu bozmayın. Herkesin görüsü, düsüncesi bir olacak diye birsey yok. Eğer hakaret içeren bir mesaj görürseniz cevap vermeden reportlayın gereken islem yapılır.

gereken işlem mesajları silmek mi? neden uslubunu bozanlar ceza almıyor?

gereken işlem mesajları silmek mi? neden uslubunu bozanlar ceza almıyor?

V6lVHOW.png

net bağlantısını kesin ve sayacın devam edip etmediğini buraya yazın.
virüstotal dan taratın neticeyi buraya koyun.

ayrıca başlığı çok falso açmışım kimse dikkat etmemiş :d onu 2 yıl diye çevirirsek daha uygun olacaktır. ah matematik nefret ediyorum senden.

öncelikle konu başlıgını düzenlemiştim 2 yıl şeklinde,onu belirteyim :)

14 sayfa mesaj okudum arkadaş gece gece :) sistem daha önce benim kullandıgım profitclicking (justbeenpaid) den pek farklı degil.para yatır,sana hisse verelim ve zamanla paranı katla mantıgı.bu iş kazandırabilirde,elinizde patlayabilirde.bu riski göze alan girer,dolandırıcı bunlar filan diyenler uzak durur.bu kadar basit.ben zamanında profite 40$ la girdim,en son firma patladıgında 200 küsür dolar karla bitirdim ben işi.içerde binlerce $ param kaldı ama umrumda olmadı,çünkü yatırdıgım paradan fazlasını aldım.eger bu işe girecekseniz bi miktar para yatırın,sonra yatırdıgınız o parayı tekrar cebinize koyana kadar bekleyin.ana para çıktıkdan sonra,yatırdıgınız parayı tekrar kazandıkdan sonra hesapda biriken paralarla sürekli alım yapın.ondan sonra alırsanız şansınıza,alamazsanızda kardan zarar etmiş olursunuz sadece.

Son düzenleme:
sistem boş degil...
sisteme para yatıranların parası ile dönmüyor sistemde
arka planda büyük bir ekonomik ekosistem var
ve bu ekosistemin devamı için işlem gücü gerekiyor

ben bu tarz siteler ile kazanabileceginize inanmıyorum ama bu demek degilki site yalancı dolandırıcı vs. gercekten saglam bu tarz sitelerden cok var ödemelerinizi de tıkır tıkır alırsınız ama kar etme konusu cok karışık bir mevzu bu sektörde.

Sırf tamamen meraktan 15 euro luk demo paketini aldım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri