CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Bu sistemin sürekli bu stabilliği koruyacağına inanmıyorum yatırımla beraber şirket giderleride büyüyecek ve su var ne kadar kendini büyütürsen büyüt karşında günden güne çözülmesi zorlaşan bir algoritma var. Zarara girilir demiyorum ancak 2-3 yıl boyunca adamlar günlük 10 euro vericez dediyse bence veremezler cünkü onlarında kazancları günden güne azalıyor olacak. Tabi böyle bir işe başlarken 2-3 yıl senet olayına kadar giden adamlar başından kazançlarının düşeceğini düşünüp size ona göre bi kar payı verdiyse alınabilirde. Ancak işleyeceğini sanmıyorum bi yerde tıkanan ve hep sıfıra giden bi sistem çünkü, yatırım ve kişi yüklemesi yaptıkça zorlu bölümlere daha çabuk ulaşılacak ve onca kişiyle bir bu iş sonunda patlayacak gibi. Bunlar şahsi düşüncemdir. Keşke önünü daha net görebileceğimiz bir sistem olsaydı altına arsaya eve vereceğimiz paraların hepsini yatırırdık ama malesef öyle bir durum yok gibi.

bende buna benzer düşündüm ilk okuduğumda fakat bu şirket sadece bitcoin kazmıyor dogecoin de kazıyor sanırım, dogecoinin gittikçe zorlaşan bir algoritması yok sonsuz kazabiliyorsun en son ileride bir kere daha tökezleyecek sonra tam rayına oturacak diyorlar yeni yıldan itibaren her zaman sabit bir şekilde gidecekmiş yani. O yüzden bitcoin olmazsa dogeye geçerler en kötü diye düşünüyorum.

sanal sunucu almak yerine dünyanın en hızlı ekran kartı geçen hafta piyasaya çıktı. sadece 500 tane üretilen bu sanat eseri yer yüzünün bilinen en hızlı ekran kartı. AMD'nin elektrik enerji ve güç canavarı olan Ares III den bir tane takarız yok yok crosfire yapıp 2 tane takarız 1 ayda zengin oluruz.

ASUS-ROG-ARES-III-Graphics-Card.jpg

bende buna benzer düşündüm ilk okuduğumda fakat bu şirket sadece bitcoin kazmıyor dogecoin de kazıyor sanırım, dogecoinin gittikçe zorlaşan bir algoritması yok sonsuz kazabiliyorsun en son ileride bir kere daha tökezleyecek sonra tam rayına oturacak diyorlar yeni yıldan itibaren her zaman sabit bir şekilde gidecekmiş yani. O yüzden bitcoin olmazsa dogeye geçerler en kötü diye düşünüyorum.

Tam derinsel araştırmadım hocam yüzelsel bir mantık yürüttüm dediğiniz dogecoini suan yapan şirket falan var mı yada çıktığından bu yana verimi nasıl ? Bu alana bir miktar yatırım yapılabilir.

doge üzerinden çalışılıyor diye biliyorum ben de hocam.

şimdi arkadalşar burdan kazanılan parayı paypal a göndermek yerine tekrar yatırım yapabiliyormuyuz. dogecoine çevir var ama yatırım yaparken doge değilde bitcoin den para çek var. bu ikisi aynı şey mi?

[MENTION=9375]youktube[/MENTION] hocam, [MENTION=14978]aknur[/MENTION] yanıt vermiş, yarı uykulu araştırdığım için aklımda öyle kalmış demek ki. Yani adamlar dogecoin kazıp bitcoine çeviriyorlar o zaman, yanlış mıyım? Eğer öyleyse girmek isteyip de çekinenlere tavsiyem dogedeki son düşüşü bekleyip aralıktada yeni makineler geldikten sonra kalan boş kiralık cihaz sayısını (hashratei daha doğrusu) takip edip(tutulup tutulmadığını anlamak adına) şubat mart gibi girmeleri olur. Ancak o zamana kadar karlılık ne olur kontrat fiyatlarında değişim olur mu garantisi verilemez tabii ki

Zaten konuda kendi pcnizde çalıştırın diye birşey var mı hocam? Konuyu tam okumadan yorum yapıyorsunuz.

kendı bilgisayarınlada yapsan cihazda satın alsan ne alırsan al 5 kurus kazanamazsın varsa mınimum 50 milyarın varsa git bu arkadası dınle anlatsın uygula yada varsa 200.000 tl paran çiftlik kur ekip olustur yoksa onun dısında 3-5 mılyarın bıle olsa yatırdıgın gıbı düştüğünü görüceksin actıgı konuyu okumama bıle gerek yok o yuzden kımse gırmesın bu ıse dıye yorum yaptım bılmedıgım bırseyı anlatmıyo orda yınede benım param cok ben saçıcak yer arıyorum dıyen varsa yatırsın ama söz versın daha sonra bana mesaj atıcak kazanıp kazanmadıgı ıle ılgılı Ben Burdayım

[MENTION=14978]aknur[/MENTION] hocam skype yazarmsın ozelden bende bı en alt paket 10eroluk alıcam test :D

bende katılmak ve bilgi sahibi olmak istiyorum
benimle iletişime geçermisin lütfen
teşekkürler...

100 euro luk paketi bende almak istiyorum. skype adresini verirmisin

EDİT : aldım bakalım nası olucak

Son düzenleme:
R65XoG.png

Vds ye programı kurmuştum az çok kazandırıyo :D quiz ödeme yapana kadar patlamazsa 100 euroluk paketi almayı düşünüyorum.

[MENTION=14978]aknur[/MENTION] bi konuyu anlamadım. Ben 100€ luk paketi aldım. Kazanmaya basladım peki bu kazanmam ne zamana kadar surecek. Yani paket süresi nedir

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar.aklınıza takılan soruları yanıtlamaya geldim.

Soru 1) hani para yatırıp bekliyoduk bi şey kurmak gerekmiyordu
Cevap) 2 farklı kazanç yolu var.ilki, pc ye indirilen bi programın çalıştırılması üzerine.diğeri ise paket alıp tüm işi firmanın yapması üzerine.ilk seçenekte kazanmak için çok güçlü sistemlere ve elekrtrik bedeline ihtiyaç duyulur, aşırı masraflıdır.ikincisinde ise akla yatan paket alınır ve günlük geliri takip edilir o kadar.herhangi bi şey indirmek gerekmez.

Soru 2) detaylı pm alabilir miyim
Cevap) sisteme dair bildiklerimi tüm detayıyla konudq belirttim.bunlar harici pm de aktarabileceğim bilgi mevcıt değil.özel olarak aklınıza takılan bi soru varsa yanıt verebilirim, cevabı bilmiyorsam araştırmaya koyulurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri