aknur
Yasaklanmış
Hocam özelden yazmıştım cevap alamadığım için burdan yazdım
mesaj kutusu dolunca toplu siliyorum, gözümden kaçmış sanırım hatırlamıyorum mesajınızı. tekrar iletirseniz kontrol ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam özelden yazmıştım cevap alamadığım için burdan yazdım
Bu sistemin sürekli bu stabilliği koruyacağına inanmıyorum yatırımla beraber şirket giderleride büyüyecek ve su var ne kadar kendini büyütürsen büyüt karşında günden güne çözülmesi zorlaşan bir algoritma var. Zarara girilir demiyorum ancak 2-3 yıl boyunca adamlar günlük 10 euro vericez dediyse bence veremezler cünkü onlarında kazancları günden güne azalıyor olacak. Tabi böyle bir işe başlarken 2-3 yıl senet olayına kadar giden adamlar başından kazançlarının düşeceğini düşünüp size ona göre bi kar payı verdiyse alınabilirde. Ancak işleyeceğini sanmıyorum bi yerde tıkanan ve hep sıfıra giden bi sistem çünkü, yatırım ve kişi yüklemesi yaptıkça zorlu bölümlere daha çabuk ulaşılacak ve onca kişiyle bir bu iş sonunda patlayacak gibi. Bunlar şahsi düşüncemdir. Keşke önünü daha net görebileceğimiz bir sistem olsaydı altına arsaya eve vereceğimiz paraların hepsini yatırırdık ama malesef öyle bir durum yok gibi.
bende buna benzer düşündüm ilk okuduğumda fakat bu şirket sadece bitcoin kazmıyor dogecoin de kazıyor sanırım, dogecoinin gittikçe zorlaşan bir algoritması yok sonsuz kazabiliyorsun en son ileride bir kere daha tökezleyecek sonra tam rayına oturacak diyorlar yeni yıldan itibaren her zaman sabit bir şekilde gidecekmiş yani. O yüzden bitcoin olmazsa dogeye geçerler en kötü diye düşünüyorum.
bende buna benzer düşündüm ilk okuduğumda fakat bu şirket sadece bitcoin kazmıyor dogecoin de kazıyor sanırım, dogecoinin gittikçe zorlaşan bir algoritması yok sonsuz kazabiliyorsun en son ileride bir kere daha tökezleyecek sonra tam rayına oturacak diyorlar yeni yıldan itibaren her zaman sabit bir şekilde gidecekmiş yani. O yüzden bitcoin olmazsa dogeye geçerler en kötü diye düşünüyorum.
Zaten konuda kendi pcnizde çalıştırın diye birşey var mı hocam? Konuyu tam okumadan yorum yapıyorsunuz.
![]()
Vds ye programı kurmuştum az çok kazandırıyoquiz ödeme yapana kadar patlamazsa 100 euroluk paketi almayı düşünüyorum.
ee bu iş için vdsye gerekmı vardı hani para yatırıyorduk onlar bızım yerımıze kazıyolardı
[MENTION=14978]aknur[/MENTION] bi konuyu anlamadım. Ben 100 luk paketi aldım. Kazanmaya basladım peki bu kazanmam ne zamana kadar surecek. Yani paket süresi nedir
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.