CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Tam şu an 9.80 euro

Hocam konuyu ilk açtığınızda okudum kafama yattı fakat daha sonra yapılan yorumlarda pc'de program çalıştırmaktan falan bahsedilmiş var mı öyle bir şey yoksa sadece paketi alıp web üzerinden kazanç takip edip ödeme eşiği olduğu zamanlarda da paypala ödeme istiyoruz ? Bol kazançlar.

Hocam konuyu ilk açtığınızda okudum kafama yattı fakat daha sonra yapılan yorumlarda pc'de program çalıştırmaktan falan bahsedilmiş var mı öyle bir şey yoksa sadece paketi alıp web üzerinden kazanç takip edip ödeme eşiği olduğu zamanlarda da paypala ödeme istiyoruz ? Bol kazançlar.
reyis geçmiş konularda okuduysan programı çalıştırmanın ufak bi etkisi oluyomuş kazanca öyle..çalıştırmasan da oluyormuş
ama kafan rahat olsun diye al ufak 15 liraya bi vds aç nolacak

sadece para yatırıp kazancı kontrol etme üzerine kurulu bi sistem. sizin işinizi onlar hallediyor, siz de kazanç kaç olmuş diye girip bakıyorsunuz o kadar. yine de kimseye en ufak bi güvence sunmuyorum, herkesin kendi kararı. bu riskli bir iş.

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

10 euro yu geçmişim arkadaşlar, çekim isteği gönderiyorum bakalım bi sorun yaşanacak mı. aktarırım gerisini.

edit. pardon beyler, para live ballance kısmına aktarılmamış gece 12 den sonra aktarılır. o zaman çekim yapıcam, şu an 8 küsür euro da orası. bugünün kazancıyla beraber 10 u aşar, o zaman çekerim.

Arkadaşlar gece 00.10 da paypala çekim isteği gönderdim.10 euro site bakiyesinden düştü fakat meblağ henüz paypala yatmış değil, bilginize. Akşama dek yatmazsa tehlike çanları çalıyor demektir.

Arkadaşlar gece 00.10 da paypala çekim isteği gönderdim.10 euro site bakiyesinden düştü fakat meblağ henüz paypala yatmış değil, bilginize. Akşama dek yatmazsa tehlike çanları çalıyor demektir.

R10 da okuduğum kadarıyla 2 iş günü iş içinde yatıyo paypal hesabına.

süreci aktar diyen arkadaşlar olmuştu ben yine karşılaştığım şeyleri yazayım da ilk kez ödeme alacaklar için ön tecrübe olmuş olur. yatarsa sorun yok tam gaz devam :)

Mining yaparak kazandığımı dogecoin olarak çekerken hiç bi sorun olmadı hemen geliyodu ama paypal yavaşmış daha hızlı çalışması için çalışma yapıyolarmış yani r10 da yazan bunlar :D

Benden ufak bir tavsiye, kazandığınızı dogecoin olarak çekin, çünkü dispute yiyebilirsiniz eğer scam çıkarsa site, dogecoin wallet açın hemen iki dklık iş zaten oraya aktarın oradan btcye bozdurun pradan da btcturke aktarıp çekin, biraz zahmetli gibi ama aslında çok basit ve sanıldığı kadar transfer maliyeti yok

paypal hesabıma para aktarılmış arkadaşlar. böylelikle ilk ödemeyi almış bulunuyorum :)

Bende ilk ödememi aldım bakalım hayırlısı :)

2Q00kO.png

Arkadaşlar k.k alamıyorum hata çıkıyor hiç alan oldu mu ?

Arkadaşlar k.k alamıyorum hata çıkıyor hiç alan oldu mu ?

Aynı şekilde bugün kredi kartı ile ödeme yapamadım hata verdi sürekli. Mail attığımda ise sorunun kredi kartımda olduğu söylediler fakat ben daha önce aynı karttan almıştım paket. Siz hangi kart ile denediniz ?

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama bu tür şeylere güvenim kalmadı. coingenerator e başladık bir süre sonra kimlik onayı çıkardılar kimlik onayı gönderdik sadece pasaport onayı var dediler paralar içerde kaldı çekemedik. coinbeez diye bir sisteme başladık. hesapta 400 dolar birikti çekemeden kapatıp gittiler. kimsenin hevesini kırmak istemem fakat çokta umut bağlamayın bence.

Aynı şekilde bugün kredi kartı ile ödeme yapamadım hata verdi sürekli. Mail attığımda ise sorunun kredi kartımda olduğu söylediler fakat ben daha önce aynı karttan almıştım paket. Siz hangi kart ile denediniz ?

bu mevzuyu biraz araştırayım ben hocam, bilgi sahibi olursam aktarırım sebebini. bende de iş bankasında aynı hata vermişti, enparada sorun çıkmamıştı.

bu mevzuyu biraz araştırayım ben hocam, bilgi sahibi olursam aktarırım sebebini. bende de iş bankasında aynı hata vermişti, enparada sorun çıkmamıştı.

Çok iyi olur hocam. Bankayı aradığımda ise herhangi bir çekim isteği bankaya ulaşmamış yani çekmeye çalışmamış hiç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri