aknur
Yasaklanmış
Ölümün her türlüsünün etik ve doğru olacağını sanmıyorum, bu hayvan, bitki, insan farketmez. Sonuçta onlarında senin kadar yaşamaya hakkı var. ONlar seni rahatsız ettiği için öldürüyorsun ok anlıyorum ama bunu para kazanma aracı olarak kullanmak hiç hoş değil.
Hadi yaptın ve tuttu diyelim bunu görenler aynı şeyi farklı canlılar üzerinde denemeye kalkacagını hesaplayabiliyorsunuz.
Daha çok taze, Eskişehir'de bir öğrencinin kedisine yaptığını hatırlarız, ne kadar üzülmüştük değil mi?
hocam evimize giren her türlü haşere, böcek, sinekten korunmak için değil mi zaten bu ilaçlar? biz dışarı çıkıp " hadi böcek avlayalım " mantığıyla hareket etmicez ki. dur odanda, sağına soluna sinek mi konuyor, bas ilacı al kayda. mantık bu yani. normalde ilaç sıkıp öldürünce sorun yok, onu kayda alıp para kazanalım dediğimizde mi vicdan yapılıyor?