Çok Acayip Bi Özgün Çalışma Fikri

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ölümün her türlüsünün etik ve doğru olacağını sanmıyorum, bu hayvan, bitki, insan farketmez. Sonuçta onlarında senin kadar yaşamaya hakkı var. ONlar seni rahatsız ettiği için öldürüyorsun ok anlıyorum ama bunu para kazanma aracı olarak kullanmak hiç hoş değil.

Hadi yaptın ve tuttu diyelim bunu görenler aynı şeyi farklı canlılar üzerinde denemeye kalkacagını hesaplayabiliyorsunuz.

Daha çok taze, Eskişehir'de bir öğrencinin kedisine yaptığını hatırlarız, ne kadar üzülmüştük değil mi?

hocam evimize giren her türlü haşere, böcek, sinekten korunmak için değil mi zaten bu ilaçlar? biz dışarı çıkıp " hadi böcek avlayalım " mantığıyla hareket etmicez ki. dur odanda, sağına soluna sinek mi konuyor, bas ilacı al kayda. mantık bu yani. normalde ilaç sıkıp öldürünce sorun yok, onu kayda alıp para kazanalım dediğimizde mi vicdan yapılıyor?

hocam evimize giren her türlü haşere, böcek, sinekten korunmak için değil mi zaten bu ilaçlar? biz dışarı çıkıp " hadi böcek avlayalım " mantığıyla hareket etmicez ki. dur odanda, sağına soluna sinek mi konuyor, bas ilacı al kayda. mantık bu yani. normalde ilaç sıkıp öldürünce sorun yok, onu kayda alıp para kazanalım dediğimizde mi vicdan yapılıyor?

İşte problem bu sen bunu yapıp koyunca herkes aynı vicdan muhasebesini yapacak benim anlatmak istediğim buydu.

İşte problem bu sen bunu yapıp koyunca herkes aynı vicdan muhasebesini yapacak benim anlatmak istediğim buydu.

bence bu kadar detaya inmek doğru olmaz çünkü bu mantıkla gidersek youtube da dünya kadar kuran videosu mevcut. namazlar niyazlar hadisler makamlar vs. bunların %85 inin de para kazanması açık. şimdi o adamlar da dini istismar edip din üzerinden para kazanıyorlar bu mantıkla. yedikleri her lokma haram, cehenneme kapı aralıyorlar vs vs. dediğim gibi, eve giren haşerelere her zaman yapılanı yapıp tek fark olarak kayda alınmasından bahsediyorum. abartılcak bi şey gibi gelmiyor bana.

Bunları izleyenler var bayağı manyakları var maç izler gibi kendim şahit oldum :D

İnternette bir site vardı çinlilerin böcekleri kapıştırıyorlardı işte bilmem ne tarantulası vs bilmem ne semenderi baya izleyen var ama çok iğrenç bir şey.Çinde baya gelişmiş olmalı ki iddaa falan yapıyorlardı çok takipçisi vardı

İnternette bir site vardı çinlilerin böcekleri kapıştırıyorlardı işte bilmem ne tarantulası vs bilmem ne semenderi baya izleyen var ama çok iğrenç bir şey.Çinde baya gelişmiş olmalı ki iddaa falan yapıyorlardı çok takipçisi vardı

Evet boyle farklı fikirler uzun soluklu kanallar sahibi eder

Arkadaşın Fikrini Okurken Benimde Aklıma Herkesin Muzdirip Olduğu Hele ki Şu Yaz Aylarında Karınca, Böcek, Sinek vs. Bunları Evlerden Uzak Tutma Yollarını Canlı Anlatım Şekliyle Çalışmalar Hazırlanabilir. Mesela Karınca Basan Bir Evi Karıncaları Öldürmeden Nasıl Uzaklaştırabiliriz? Gibi... Bu Tarz Konularla İlgili İnternette Dolaşan Dolu Püf Noktaları Var. Bu Tarz Püf Noktalarını video Kayıt Altına Alınırsa Bence Zamanla iyi Bir İzlenime Sahip Olabilir. Örnek Video daki Gibi

5- PET ŞİŞEDEN SİNEK KAPANI YAPIMI.wmv - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri