Çok garip ve çok tuafınıza gideçek bir konu!

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sıralı mail olayına yakalanmış olabilirsin. başıma geldi. sen hep a61 b61 c61 d61 diye kanal açıp bunlarada aynı pc den giriyosan normal bişey kapanması ortada anormal bi durum yok

hayır sıralı mail değil fakat yani, bazıları diyoki cerez silmesende ip degismesende girsende kanalalra bir durum olmuyo diyolar ? onlarada itimat ediyorum, ama mailleri ara ara gercek tele no ile aynı pc den acmıstım

Yok artık komplo teorilerine bak. :) Youtube kafamızı bozdu iyice. :)

Kardeş tama olarak nedeni anladık artık dalga geçmeye gerek yok bence ya :D Bu kanalları açarlarmı şimdi acaba onun uzerinde dusunuyorum bana iyi bri ders ve tecrube oldu kotu bir olay olsada...

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Yok artık komplo teorilerine bak. :) Youtube kafamızı bozdu iyice. :)
en basında hepsini aynı zaman diliminde actıgım aklıma bile gelmediginden birden bu ihtimali goz onune aldım yani neyse simdi içeriklerim spam değil kanalları acaba actırabilecekmiyim tum derdim o kardeşim ...

Hocam ben ciddi cevap vereyim bari :D
Aynı gün içerisinde aynı bilgisayardan açılan bir kanal topluluğu ve hepsinin sonu 61. Yani youtube seni o zaman bot gibi görmüş olabilir hepsinin sonu 61 hepsi yedek kanal gibisinden. Aralarında uğraştığın sağlam özgün kanallar varsa hemen itirazda bulun 2-3 saate cevap geliyor.

hepsi salam ve yarı ozgun icerikli bazı videoları ahipleri yolluyo kardeş itirazda bulundum kac kez ama bakalım ses yok daha

60- tokattayım bende de bu durum söz konusu saçma diye konu açmıyordum demek tek değilmişim

Hocam hepsine birden itirazda bulunma bu sefer spam olduğu temelli belli olur :D Önemlileri öncelikli olarak bugünden başla yavaş yavaş bulunursun itirazda IP değiştirerek..

bisey olmaz dediler bulundum hersey corba oldu , ya bazı kardesler 10 20 kanal temelli spam olmadımmı bisey olmaz diyolar... aynı gun icersinde cerez yada ip silmesende acabilirsin diyenler var... duz ara aynı mesajları yolladım hepten corba oldu, bide pc basında kafada gidiyo bu moralsizlikle nolcak bilmiyorum belirtim ama aynı iceriğin farklı dil versiyonlarındayım

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

60- tokattayım bende de bu durum söz konusu saçma diye konu açmıyordum demek tek değilmişim

:D başka bir ihtimal dogdu bende ortaya 6 ay once gercek no ile actıgım sadece sonu 61 olan mailler gumledi

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:47 ----------

ve kafam bu spam olayında cok karısık benim kimi bisey olmaz diyor kimide senin gibi diyor hocam ya , düz ara mesajladım adamları içerik aynı mantık diller farklı

35 izmirleride kapatıyorlar gavuruz diye mi acaba? :S :(

35 izmirleride kapatıyorlar gavuruz diye mi acaba? :S :(

içeriğim spam değil bro bir emek var içim ondan yanıyor, mailler 6 aylık ama aynı pc acılmıstı acemilikte gumledik gittik ya :S acarlarmı kanlları tum derdim o birde ustune kesinti yaparlarmı addense acaba

içeriğim spam değil bro bir emek var içim ondan yanıyor, mailler 6 aylık ama aynı pc acılmıstı acemilikte gumledik gittik ya :S acarlarmı kanlları tum derdim o birde ustune kesinti yaparlarmı addense acaba

dostum adsense kullanmadım hıc bılmıyorum sanırım vermezler maıllerı acıs seklınden kaynaklı bence sorun

özgün kanal yapacaktım kapak fotografı profil resmi herşeyi halletim ve 1 ay sonra kanala hiç video atmamama rağmen kanal topluluktan kapandı :)

özgün kanal yapacaktım kapak fotografı profil resmi herşeyi halletim ve 1 ay sonra kanala hiç video atmamama rağmen kanal topluluktan kapandı :)

Mail yuzunden acemiyken actıgım mailler gelde sinir olma :D Ya actırmak icin elimden geleni yapacam bakalım içerige bakarlar bir akarar veriler artık

---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

dostum adsense kullanmadım hıc bılmıyorum sanırım vermezler maıllerı acıs seklınden kaynaklı bence sorun

evet acıs sekilleri acemiyken actıgım ama gercek tel ile tek pc de 7 tane acmıstım

sakaryada şu an sakin. karadeniz fıkrası gibi konu:)

gecen sonu 58 ile biten maillerime sanırım kayserili bir youtube çalışanı tarafından bir kaç küfürlü mail geldi, ek olarak; ''gözüm üzerinde eşleşen yediğin an spamlıycam kanallarını'' falan yazdı. hatırlı bir arkadaş sağolsun araya girdide iki kilo pastırmaya fit oldu, kanalları güvene aldık. tavsiyem sizde kapatan arkadaşı bulup nereliyse oranın yöresel yiyeceklerinden bir sepet yapıp gönderin olay tatlıya bağlansın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri