Çok Hit Alan Niche Kelime

• Kullanıcı Alican.Ö
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
kardeş kusura bakma ama herkes para kazanma derdinde
Sanmıyorum kimsenin şu kelime üzerinde çalış diyeceğine

en iyisi kendin sonuna kadar araştırmak bende merak ediyorum ama yılmadan arıyorum

Yuksek hit alan niche kelime yok zaninimca sadece bir nece niche kelme uzerinde bir nece kanal qurub yaxwi pul qazanmaq olar Mesela---telephone company--------------13$

Mesothelioma law firm 179.01
Sell annuity payment 107.46
Asbestos lawyers 105.84
Structured annuity settlement 100.8
Annuity settlements 100.72
Car donate 88.26
Virtual data rooms 83.18
Automobile accident attorney 76.57
Auto accident attorney 75.64
Car accident lawyers 75.17
Data recovery raid 73.22
Motor insurance quotes 68.61
Personal injury lawyer 66.53
Car insurance quotes 61.03
Asbestos lung cancer 60.96
Injury lawyers 60.79
Personal injury law firm 60.56
Online criminal justice degree 60.4
Car insurance companies 58.66
Business voip solutions 51.9

Youtube+Niche Kelime calisma = Felaket,Zaman kaybi,bosa kurek cekmek
Site+domain+niche kelime calismasi+seo=Para sayma makinesi

.............

Youtube+Niche Kelime calisma = Felaket,Zaman kaybi,bosa kurek cekmek
Site+domain+niche kelime calismasi+seo=Para sayma makinesi

.............

Aynen katılıyorum adam senin videona gelicekte o reklam cıkıcak ta adam reklamına tıklıycakta oooo oooo :D ama dun akşam daha doğrusu sabaha karşı 03.20 suları 1 haftalık çalışmamın sonucunda doğru yolu buldum sayılır hem günlük git hem yüksek niche kelime bağlantısını çözdüm tek video ile şu an hit alımı var ve TBM de 0,17 kafayı sıyıracaktım en sonunda yaptım oldu :D

Hayırdır serkan,
Bunca videoda, mesajlarında kelimenin öneminden bahseden adam şimdi yt+niş: boş iş diyor.:confused:
Para kazandığını belgeleyen bir çok arkadaş da açıklamalarında niş kelimenin kazandırdığından bahsediyordu..
Biraz daha açık yazsan iyi olurdu( bilgilenmemiz açısından.. Farkındaysan sitede birçok arkadaş sizden öğrendiklerinin doğrultusunda kelime avına çıkmış durumda):d

niche kelimenin önemi var ama doğru yerde ve doğru şekilde kullanıldığında

acemi birine göre tek video 10 saate 200 izlenme ve her dk izlenme artıyor 3 tık tbm 0,17 sizce güzel değil mi ?

ben size tüyo veriyim bir kelime bulun kazandıran ve onunla ilgili bir youtube kanalı açın onla aynı adda olsun sonra o kelime bulduğunuz yerde altta ne kadar kelime varsa onları not defterine kaydedin en çok kazandıranla ilgili blog açın kanal adınız yaptğınız kelime ile ilgili olabilir örnekkelime.blogspot.com gibi sonra bir video hazırlayın ve bu siteye yönlendirin mesala bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için şu sitemizi ziyaret edin felan gibi movimakerdan sıradan bir video yapabilirsiniz onu youtube yükleyin sonra açıklama kısmına ne kadar niche kelime bulduysanız onları tags: yazıp alayını ekleyin açıklamaya etiket kısmınada ne kadar girebilirseniz girin. böyle böyle 100 video felan yapıp yollayın işte öylece kalsın bırakın yeni kelime buldukça video yapıp atarsınız bu kadar basit

yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar
bence yani örneğin videonuz komikse yada futbolla alakalıysa
ilk önce videonuzun başlığına göre etiketlerinizi yazın
sonra videonuz neyle alakalıysa onu adwors anahtar kelime aracında aratın
burdan çıkan kelimeleride ekleyin
illaki faydasını göreceksiniz

Ben günlük haber üzerine videolar ekliyorum TBM 0,06-0,11 arası değişiyor...

Bu niche olayına bir kaçgündür merak saldım gelişmeleri zamanı gelince açıklıcam.

Bir tüyoda ben vereyim

Google AdWords Anahtar Kelime Aracı ile arattığınız kelimeleri birde https://www.youtube.com/keyword_tool youtube üzerinden aratın baktınız izlenmesi bol üstüne yoğunlaşın...

şuan demo aşamasında bir sayfa açtım sadece youtube üzerinden (sosyal ağ veya siteler yok) gelecek izlenimde nasıl kazanılıyor yada kazanılmıyor görmüş olacağız...

başlığı görünce paylaşıyorsunuz sandım açıkçası, hayal kırıklığı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri