Para almasını garantimi ediceksin olayı anlamadım, nasıl bir teklif bu?
garanti tabiki edemem hocam ama 1 kere ödeme alabilme konusunda adsenseden %90 ödeme alma ihtimalimiz
10k getirecek içeriği zaten adam kendisi tek kanal adsense çalışır risksiz mis gibi![]()
adsenseden ödeme alabiliyorsa tabiki dediğiniz mantıklı ben adsenseden ödeme alamayanlara teklif sunuyorum hocam
öyle içerik çokta ödeme günü adsense banlanıyor parayı almanın bi yolu yok yani
belki ben 1 kere ödeme alabilmeyi başarıyorumdur
Adsenseden para almasını mı garanti ediyorsunuz hocam ? Ne demek isteğiniz pek anlaşılmamış
adsense ile 1 kere ödeme alarak yıllık kazanç sağlama teklifi yapıyorum hocam
10k değer nedenki
ben kanalların en az 1 yıl açık olmasını garanti edersem ve ayda 2 ile 3 bin dolar geitirisi varsa, neden tavsiyesiniz bize uymasınki?
Yani bu şekilde çokca kişi vardır demek istedim
Yoksa adam 1 ayda 50k da kaldırır ama 1 ayın sonunda kanal kapanacaksa ne anladınız o işten
kısacası bende mera etiim şimdi![]()
kanallar ödeme alındıktan sonra heba olabilir hocam o yüzden kısa sürede kazandırıcak ve kapanınca dert edilmeyecek kanal lazım
NOT: kimse gelipte içeriği öğrenmeye çalışıyo gibi yorumlar yapmasın içeriğin ismini dahi sormam ( beni tanıyanlar bilir )
Burdan anladığımm; içerik beni ilgilendirmez sizi haraca bağlıcam yada sizi soymaya gelecem bana adres verin dergibi oldu
olay tam olarak nedir hocam? partner şirketine sokup ödememi aldıracaksınız yoksa sağlam bir adsense hesabınız varda ödemeyi orayamı çekeceksiniz? yada bir yöntem buldunuzda parasıyla satacakmısınız. Tam ayrıntı verirseniz her 2 taraf için daha sağlıklı olur.
ne haracı hocam naptın
Baltalamak gibi olmasin fakat sanirimla bu isler olmaz. Kesin oldugunda o tutarlari kazanan kisiler sizinle is yapar diye tahmin ediyorum.
bu işte KESİN diye birşey yoktur hocam bu şekilde çalışmayan kişi çok üzülür bu sektörde