Çok izlenen bir videonuza ünlem işareti geldiyse şansınızı deneyin

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar çok izlenen bir videoya ünlem işareti geldiği zaman aşağıda verdiğim linke tıklayıp gerekli düzenlemeleri yapıp videonuzun kimliğini resimdeki şekilde düzeltip açıklama kısmına yaratıcı bir şeyler yazarak gönderin videonuzdaki para kazanmayı tekrar açmayı deneyin belki şansınız döner ki öyle açtığım bir çok video mevcut.

Bu linke tıklayın: https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=S9qx5Ge1q3c&hl=tr-TR
aşağıdaki gibi url kısmında sarı renkli yere kendi videonuzun kimliğini yazıp tekrar enter yapın. otomatik olarak video kimliği yazan yere sizin videonuzun kimliğini atacaktır. sonra açıklama kısmına yaratıcı bir şeyler yazarak gönderin. ( örneğin kendi kameramla üniversitede çektim vs.)

Çözüm olabilecek bir yol, paylaşım içi teşekkürler. Ünlem alıp bunu deneyen başka arkadaş olursa sonucu paylaşsın ki bilelim bu yöntem ne kadar iyi.

yumi açıklama olarak neleri belirttin yaktığın videolarda.
Yani baştan aşağı ne yazdığını sormuyorum sadece hangi bilgileri verdin.

peki hocam nasıl dıyıyım sonucta vıdeo bızım degıl hak talabınde bulunursak sorun cıkmazmı vıdeo sahıbı tarafından .

ilerde lazım olabilir teşekkürler.

yumi açıklama olarak neleri belirttin yaktığın videolarda.
Yani baştan aşağı ne yazdığını sormuyorum sadece hangi bilgileri verdin.

videonun içeriğine göre şeyler yazdım hayrettinin harlem shake videosuydu. işte benim okuduğum üniversitede çekilmiştir falan.

---------- Mesaj saat 14:14:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:14:19 civarında gönderildi. ----------

peki hocam nasıl dıyıyım sonucta vıdeo bızım degıl hak talabınde bulunursak sorun cıkmazmı vıdeo sahıbı tarafından .

bende sorun çıkmadı. sorun çıkacağını sanmıyorum.

---------- Mesaj saat 14:15:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:14:55 civarında gönderildi. ----------

Açmaları kaç gün sürdü yumı?

2 hafta sonra öylesine girip baktım açılmıştı.

instagram servisinden bir ünlünün fotoğraflarını yükleyerek slayt yapıyorum. İspat istese o ünlünün instagram hesabını versem kabul görürmü acaba? Youtubedaki neredeyse her magazin sayfasının yaptıgı birşey bu

Kabul ederler mi bilmem ama şunu dene.

"XXX" isimli ünlünün hayranlarından biri olarak, bizzat kendisinin sosyal medyada paylaştığı "xxx", "yyy", "zzz" linklerindeki resimleri kullanarak slayt oluşturdum. İçeriğin geri kalan tüm bölümü "movie maker" kullanılarak tarafımdan hazırlanmıştır. Müzik olarak "Youtube'un ücretsiz kütüphanesinden laylaylom" adlı şarkıyı kullandım. Ortada para kazanmayı etkileyecek bir durum olmadığı kanaatindeyim. Videonun tekrar kullanıma açılmasını talep ediyorum.

Bunun gibi şeyler işte. :)

Kabul ederler mi bilmem ama şunu dene.

"XXX" isimli ünlünün hayranlarından biri olarak, bizzat kendisinin sosyal medyada paylaştığı "xxx", "yyy", "zzz" linklerindeki resimleri kullanarak slayt oluşturdum. İçeriğin geri kalan tüm bölümü "movie maker" kullanılarak tarafımdan hazırlanmıştır. Müzik olarak "Youtube'un ücretsiz kütüphanesinden laylaylom" adlı şarkıyı kullandım. Ortada para kazanmayı etkileyecek bir durum olmadığı kanaatindeyim. Videonun tekrar kullanıma açılmasını talep ediyorum.

Bunun gibi şeyler işte. :)

ya kardeşim çok sağol deneyeceğim bunu. Birde bunu ingilizce olarak yazmamız şart değilmi youtube türkçe dildede anlayabiliyormu artık? Ordaki müzikleri kullanınca para kazanmanın açıldığını bilmiyordum ben. Farklı yerlerden ücretsiz şarkıları arıyorum birde ya.

Güzel bilgiler arkadaşlar,teşekkürler. Yanlız malum ünlem işaretli videolar bir süre sonra para kapanmaya neden oluyor. Bu durumda risk nedir? [MENTION=725]Yumi[/MENTION] açtıktan sonra bu şekilde sonra kanal kapanma vb. durum oldumu acaba?

Birde ben şimdi https://www.youtube.com/audiolibrary burdaki şarkıları kullanarak video yapsam sorun yok yani. Youtube bu şarkıları bizlere para kazandığımız videolara koymamız için verdi dimi.

Evet oradaki videoları indirip video editörlerde de kullanabilirsiniz. Ancak Youtube'un kendi düzenleyicisindeki müzikleri kullanırken "videonuzda reklam çıkabilir" yazanları kullanınca reklam çıkmıyor bilginize. Verdiğiniz linkte sorun yok yani kullanabilirsiniz.

Evet oradaki videoları indirip video editörlerde de kullanabilirsiniz. Ancak Youtube'un kendi düzenleyicisindeki müzikleri kullanırken "videonuzda reklam çıkabilir" yazanları kullanınca reklam çıkmıyor bilginize. Verdiğiniz linkte sorun yok yani kullanabilirsiniz.

çok teşekkür ederim kardeşim ya :) ayrıca ünlem gelirse gene dediğin taktik ilede deneyeceğim umarım sonuç alabilirim.

bende itirazda bulundum, herkese açık video diye.
yoksa izlenim 1,5 k yı geçen her videoya ünlem yolluyorlar
alışmış kudurmuştan beterdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri