Çok izlenim alıpda az Tık alan varmı benim gibi?

• Kullanıcı Bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Az önce hem youtube uygulamasından hem de tarayıcıdan baktım ama reklam çıkmadı.

vallahi hocam bana çıkmıştı. hatta magnum reklamıydı. video başlamadan önce çıkan reklam.. video içi reklam yok daha sanırım. video başlamadan önce çıkan reklama denk gelmemiş olabilirsin..

Geçin partnerliğe rahatlarsınız, tık derdi yok :D

benim 30 bin izleniminden 1.5 tıkım oluyordu 2 ay önce o zaman 70 tl kazandırıyordu şimdi olsa rahat 300 tl kazanırım yakında yapcam :D

acayip can sıkıcı arkadaş 150k izlenme 300 tık valla yazık.. çözümü yokmu bunun

b16a.png

acayip can sıkıcı arkadaş 150k izlenme 300 tık valla yazık.. çözümü yokmu bunun

b16a.png

Network Partnerligine gecmelisiniz derim ben...

biraz emri vaki olacak ama TBM oraniniz dusukse ozelden iletisim kurun eger partnerlik konusunuz dusunurseniz bir degerlendirme yapalim networkde ne alirsiniz suan ne kazaniyorsunuz.

Birde bir kac kanal bagli bu yuzdenadsensedeki topluizlenimler sizi yaniltabilir..

yani nerden baksan 50 bin bir kanaldan gelmis desek ve o kanalda reklam gorunmediyse 140 binin 50 bini zaten hava oldud emektir.

tabi bir kac kanal bagli gozuyle bu yorumu yaptim tek kanal ise Networkluk konusunu dusunun derim

Tek kanal değil reklam gösterilen 3 kanal var şuan. Evet düşük 0.02 ilerde ayrıca network işinden de hiç anlamıyorum araştırdım hatta awoseme davet yolladı red ettim. bidaha cıkmak için onlardan izin lazımmış vs konuları kafama yatmadı. artı içerde ki para ne olacak onuda düşündüm 190 euro var.

Tek kanal değil reklam gösterilen 3 kanal var şuan. Evet düşük 0.02 ilerde ayrıca network işinden de hiç anlamıyorum araştırdım hatta awoseme davet yolladı red ettim. bidaha cıkmak için onlardan izin lazımmış vs konuları kafama yatmadı. artı içerde ki para ne olacak onuda düşündüm 190 euro var.

network firmalarini arastirdim dediniz bizim kurdugumuz network.

http://www.ytpara.com/yerli-network-bayiileri/11016-etc-network-bir-ben-eksiktim-bende-geldim.html

TBM 0.02-03 olanlar icin izlenimleri yuksek olanlar icin kesinlikle network diyorum ben onun disinda 200-300-500 izlenimleri olanlara zaten tavsiye etmiyorum.

Network izlenimi cok olup niche calismasini yapamayanlar icin ideal dir.
Burda benim Network luk ismimi koydum ama illa ben olacagim diye birsey yok Awesomensee disinda bir cok firmayi deneye bilirsin eminim yine kotuleri vardir ama awesomensee gordugum icin diyorum ben olmam baskasi olur fakat TBM si dusuk izlenimleri yuksek olanlar icin hem kazanc hem diyer + lar icin network partnerligini tavsiye ediyorum izlenimi az yada cok TBM si normal kisiler icin ise tercih sebebi olmali cok kazanacagim diye degil network partnerliginin ozelliklerinden faydalanmak icin tercih edilmelidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri