Çok kanal açmaktan mı çok video yüklemekten mi spama girer ?

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Bin903

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir miktar kanalım kapandı ama kendi bilgisayarımdan açmıştım hepsini birazına vds den video attım birazıda boş duruyordu .
Sizce şimdi ne yapmalıyım kendi bilgisayarımdan gmail açmıyımmı ?
Kullanmış olduğum vdsden video atmıyımmı artık ip mi değiştiriyim ?

Az beynimi yemedim bu konu yüzünden. Şuan sana önereceğim kendi yaptığım şu, avea jetim var aç kapa yapınca ip si değişiyor sende bunu modemlede yapabilirsin ama modem resleyince hepsinde ip değişmiyor galiba bilmiyorum bakarsın. Sonra gmail açarken mozilla dan aç mozilla gizliden ama çerezler vs kayıt olmuyor. Veya ananymox diye bir eklenti var mozillada sürekli ip değiştirmene yardımcı oluyor onu kullan :) bol kazançlar

Az beynimi yemedim bu konu yüzünden. Şuan sana önereceğim kendi yaptığım şu, avea jetim var aç kapa yapınca ip si değişiyor sende bunu modemlede yapabilirsin ama modem resleyince hepsinde ip değişmiyor galiba bilmiyorum bakarsın. Sonra gmail açarken mozilla dan aç mozilla gizliden ama çerezler vs kayıt olmuyor. Veya ananymox diye bir eklenti var mozillada sürekli ip değiştirmene yardımcı oluyor onu kullan :) bol kazançlar

Teşekkürler :) Valla bende yiyecem beynimi bu gidişle . Chrome de de var o özellik öyle alıyodum gizli pencereden ama gitti yine de . Günde 7 8 kanal aldığım zamanlar olmuştu o yüzden gitti galiba tecrübe etmiş olduk.

Birde vds de sıkıntı oldumu olmadı mı nasıl anlayabilirim çok video yükledim diye spama girmiş olabilirmi deneme mi yapmam gerekiyor ?

Teşekkürler :) Valla bende yiyecem beynimi bu gidişle . Chrome de de var o özellik öyle alıyodum gizli pencereden ama gitti yine de . Günde 7 8 kanal aldığım zamanlar olmuştu o yüzden gitti galiba tecrübe etmiş olduk.

Birde vds de sıkıntı oldumu olmadı mı nasıl anlayabilirim çok video yükledim diye spama girmiş olabilirmi deneme mi yapmam gerekiyor ?

Sunucu sahibine ulaş 1 2 tl ye ipni değiştir önerim. Ama chromeden bulaşma bu işlere bence çok saglam :D mozilla gizli en iyisi :D

Sunucu sahibine ulaş 1 2 tl ye ipni değiştir önerim. Ama chromeden bulaşma bu işlere bence çok saglam :D mozilla gizli en iyisi :D

Tamam hocam uygulayacağım teşekkürler :) dediğiniz eklentiyi kurup mozilladan alacağım kanalları ve sadece günde en fazla bi iki kanal alacağım patlamaz inşallah :)

benimde biraz önce birçok kanalım gitmiş yine
Geçmiş olsun hocam.

---------- Mesaj saat 07:43:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:11:10 civarında gönderildi. ----------

Hocam spama giren kanalların tekrar çıkma şansı yokmu bi süre sonra falan çıkmaz mi ki :)

Arkadaşlar bir miktar kanalım kapandı ama kendi bilgisayarımdan açmıştım hepsini birazına vds den video attım birazıda boş duruyordu .
Sizce şimdi ne yapmalıyım kendi bilgisayarımdan gmail açmıyımmı ?
Kullanmış olduğum vdsden video atmıyımmı artık ip mi değiştiriyim ?

spama girmesinin tek nedeni aynı videoları farklı kanallara yüklemek bence,çok video yüklemekten spam olmaz-

benimde dün 100 kanal bugün açtığım 2 sıfır hesap gene kapandı ip değiştiriyoruz gene gidiyor anlamadım valla

Geçmiş olsun hocam.

---------- Mesaj saat 07:43:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:11:10 civarında gönderildi. ----------

Hocam spama giren kanalların tekrar çıkma şansı yokmu bi süre sonra falan çıkmaz mi ki :)

Hocam spama girince askıya alınınca altta bize ulasın felan birşey var oraya tıklayın o hesabın mailini girin yollayın. bu bi nevi itiraz bazen işe yarıyor benim birkaç kanalım açılmıştı deneyin 1 hafta bekleyin

Hocam spama girince askıya alınınca altta bize ulasın felan birşey var oraya tıklayın o hesabın mailini girin yollayın. bu bi nevi itiraz bazen işe yarıyor benim birkaç kanalım açılmıştı deneyin 1 hafta bekleyin

Dün o şekil denedim 1 kanalımda 2 gün önce açmıştım.5-6 videonun haklarını istedi benden tabi hak idda edemeyeceğimden gitti kanal.İyide izlenmişti :)

Teşekkürler deniycem hocam :)

---------- Mesaj saat 17:33:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:33:16 civarında gönderildi. ----------

Dün o şekil denedim 1 kanalımda 2 gün önce açmıştım.5-6 videonun haklarını istedi benden tabi hak idda edemeyeceğimden gitti kanal.İyide izlenmişti :)

Denemekte fayda vardır hocam yinede :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri