Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana kanal acan arkadas kim ?
iste bendeki farkda bu sanirim.Bendeki butun mailler yani kendi actigim gercek telefon numaralari ile onaylanmis kanallar.Bunlarda spam kapatilma riski cok cok dusuk oluyor.Ve bununda kesin cevabini sanirim yarin oglen yada aksama verecegim.ilginç bir anektot paylaşayım
2 keredir 9-10 kanalım birden uçuyor. Her 2 kapatılma hücumunda da
12 kanalım ayakta kalıyor, bu kanalların hepsi gerçek telefon ile doğruladığım kanallar
mantıklı mı bilmiyorum ama durum bu şekilde her kanalı da gerçek tel ile nasıl doğrulayalım ki
ilginç bir anektot paylaşayım
2 keredir 9-10 kanalım birden uçuyor. Her 2 kapatılma hücumunda da
12 kanalım ayakta kalıyor, bu kanalların hepsi gerçek telefon ile doğruladığım kanallar
mantıklı mı bilmiyorum ama durum bu şekilde her kanalı da gerçek tel ile nasıl doğrulayalım ki
iste bendeki farkda bu sanirim.Bendeki butun mailler yani kendi actigim gercek telefon numaralari ile onaylanmis kanallar.Bunlarda spam kapatilma riski cok cok dusuk oluyor.Ve bununda kesin cevabini sanirim yarin oglen yada aksama verecegim.![]()
Bence kapatılma sebebi alınan sık mailler günde en fazla 2 alınmalı bence .
3 4 ay önce kendi bilgisayarımdan günde veya iki günde bir mail alıyordum çok şükür hepside sağlam şimdi .
Ama bi ay önce kadar günde 5 6 7 hatta 8 tane kadar mail almaya başladım sonuç ne sizce bi hafta sonra hepsi buum . öncekiler sağlam çok şükür.
Farklı ip den almak tabiki önemli ama adamlar bence direk mac adresimizi kayıt ediyorlar günde 3 5 almaya başlayınca direk radara yakalanıyosun .
iste bendeki farkda bu sanirim.Bendeki butun mailler yani kendi actigim gercek telefon numaralari ile onaylanmis kanallar.Bunlarda spam kapatilma riski cok cok dusuk oluyor.Ve bununda kesin cevabini sanirim yarin oglen yada aksama verecegim.![]()
Bence kapatılma sebebi alınan sık mailler günde en fazla 2 alınmalı bence .
3 4 ay önce kendi bilgisayarımdan günde veya iki günde bir mail alıyordum çok şükür hepside sağlam şimdi .
Ama bi ay önce kadar günde 5 6 7 hatta 8 tane kadar mail almaya başladım sonuç ne sizce bi hafta sonra hepsi buum . öncekiler sağlam çok şükür.
Farklı ip den almak tabiki önemli ama adamlar bence direk mac adresimizi kayıt ediyorlar günde 3 5 almaya başlayınca direk radara yakalanıyosun .
bence video yüklemeyi abartmamak lazım. istisnalar olabilir ama bence tek sebebi video adedi..
kesinlikle alakası yok her zaman her kanala günde en fazla 20 video atarım kanallarım yine de kapatıldı.
Bununla kesinlikle alakası yok.
ben haftada ayrı günlerde neredeyse 2-3 mail alıyordum hepsi uçtu.
ip in bi kere tehlikeye girdiyse sonra istersen haftada bir mail al yine uçar .
Herkesin kesin bildiği bişey yok kesin hükümler le konuşmak yanlış.Tahmin yürütüyoruz burda .
en büyük sebeplerden biri gmailin kural dışı açılması
her maili tek ipten alıyorum.
Bu incubusun açtığı konudaki Sesli çağrı ile açıyorum, sonuç yine ban.
Nasıl bir kural dışı açılıyor bu mail?
Bunun kesin cevabini kesin olmasada kesine yakin net cevabi yarin aksama yazacagim size.aynen ben de böyle açıyorum acaba gerçek tel mi kullanmak lazım illaha
haydi bakem kafaları iyice karıştırayım.
bi youtube hesabım var. gmail hesabı devre dışı bırakıldı ama o gmaille açtığım youtube kanalı sapa sağlam ayakta.
gel de burdan yak bakem
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.