Çok Kanal Çok video/ Spama çözüm bulma.

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
anlamadığım millet aynı ip den açtım diyor. yaw niye aynı ip den açıyorsunuz. modemin tuşuna basmak çok mu zor

anlamadığım millet aynı ip den açtım diyor. yaw niye aynı ip den açıyorsunuz. modemin tuşuna basmak çok mu zor

Bunun çözümü o kadar basit değil modeme bas ıp değişsin kanal video yükle patlamasın o zmn benmkilerin epsinin durması lazım .

Çok basit düşünüyorsun.

Bunun çözümü o kadar basit değil modeme bas ıp değişsin kanal video yükle patlamasın o zmn benmkilerin epsinin durması lazım .

Çok basit düşünüyorsun.

demek istediğim bu spam olayı komplike bir olay yani birden çoks ebebin birleşmesinden ban ortaya çıkıyor. sebeplerden biri olan aynı ip olayını bari yapmayın diyorum.

demek istediğim bu spam olayı komplike bir olay yani birden çoks ebebin birleşmesinden ban ortaya çıkıyor. sebeplerden biri olan aynı ip olayını bari yapmayın diyorum.

Anladım hocam demek istediğini tabi ki oda bir etken dikkat edilmesi gereken.

Dün bi kanalıma baktımda 1 ay önce açmışım 1k-1k şeklinde 2 kere video atmıştım yeni gördüm kanalı.Sapasağlam duruyor gerçekten ilginç :D

Serkan abinin açıklaması merakla bekleniyor

Youtube kanalları random inceliyor. Youtube üzerinde o gün açılan on bin kanal varsa YT bunlardan altı binini inceliyor. Öte yandan video sayısı üzerinden spam tespitini ise daima yapıyor. Bir günde bin video atılmış bir kanalı her zaman kapatıyor.

Geriye kalan dört bin geçip gidiyor. Ayrıca inceleyip spam belirlediği 6 binin içindeki her kanalı o gün banlamıyor. Bir kısmını o gün banlıyor. Geri kalanları ilerleyen günlere bırakıyor ki işte bu da hemen hemen aynı olan iki kanaldan birini neden bırakıp diğerini banladığını açıklıyor.

Kimi zaman daha Gmail açılırken o kanalın ipsinden veya telefon numarasından spam olarak işaretliyor ve daha kanalında video yokken kapatıyor. Aynı şekilde açılan diğer kanallara dokunmuyor ama biliyor ki onlar da spam. Onları belki bir ay sonra banlıyor.

Bütün bunları neden yapıyor? En değerli şey için. Algoritmaları açığa çıkmasın diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri