Çok Kararsızım

Hocam her ne kadar karsimdaki nisanlim olsada cogu gorus neyi onguruyorsa ben onu yapayim tamam onunla evleniyorunda ailemi bir koseye atsam ne olcak beni yillarca buyutup usanmadan bikmadan herseyimle ilgilendiler ev aldilar esya aldilar her sey aldilar bir dedigim iki etmediler boylesine iyilik yapan insanlarin karisinda evlecegm insanda olsa yine onlarin gorusu olsun

Valla karar size kalmış ama evlilikte çok sıkıntı çıkar yanlış anlamayın söylediklerimi. Eşinizle, annenizin arasını iyi tutmaya bakın. Çoğu geçimsizlik böyle başlıyor. Baştan tedbirinizi alın. İki tarafında gönlünü hoş tutun.

Düğün sonuçta hayatta bir kez olan bir şey. Kolay kolay unutulmayan bir şey. Oturun konuşun en azından bazı işleri yoluna koyana kadar düğünü erteleyin. 1 sene olur 1.5 sene olur. Aynı şekilde maddi sıkıntıları yüzünden düğününü 1.5 senedir erteleyen arkadaşım var ve sırf işlerini yola koyabilmek için şehir dışında çalışıyor nişanlısını ayda bir anca görüyor. Sevdiğinizi kırmayın. Bu düğün meseleleri bazı bayanlar için büyük hayal. O yüzden elinizi taşın altına koyun bence. Umarım Mutlu olursunuz...

evlenmeyin arkadaşlar cukurdan sesleniyorum :) . bu cukura atlamadan önce cukurdakiler bağırır gelme bo.. mu var diye. ama atlarsın yinede. atlamayın arkadaşlar bi bo... yok :)

Hocam öncelikle sana helal olsun 1 veya 2 yıldır tanıdıkları insanları ailesine tercih etmeyen az sayıda insanlardansın.Anne ve Baban ne diyorsa onu yap.

Bi insan benimle 3 saatlik bir dugun calgi foto icin kusup hayati boyunca kirilacakda zaten evlilik yurumez gercekten hocam ailem mi farkli kilan yillardir bie butun icinde yasamamiz dusun evin ici bile esimin istekleriyle oldu ama bu ekz oyle yapmicam bunlars vesile olan insanlsr daha onemli

Basini buyuk derde sokacaksin gibi , eger sirf bu yuzden ayrilma noktasina geldiyseniz , yol yakinken , hayatini bitirme , ayril.

Düğün sonuçta hayatta bir kez olan bir şey. Kolay kolay unutulmayan bir şey. Oturun konuşun en azından bazı işleri yoluna koyana kadar düğünü erteleyin. 1 sene olur 1.5 sene olur. Aynı şekilde maddi sıkıntıları yüzünden düğününü 1.5 senedir erteleyen arkadaşım var ve sırf işlerini yola koyabilmek için şehir dışında çalışıyor nişanlısını ayda bir anca görüyor. Sevdiğinizi kırmayın. Bu düğün meseleleri bazı bayanlar için büyük hayal. O yüzden elinizi taşın altına koyun bence. Umarım Mutlu olursunuz...
Sevdigim kirmayayim diye iki aile kirilacak ama...

Aşk dediğin 3 ay sürer hocam ,aynı evde yaşamaya başlayınca huyuna,karakterine ,sana destek oluşuna kısacası insanlığına aşık olursun , ama tam tersi olursa ya sabır çeker ömrünü çürütürsün...

Biz ne desekde nişanlını sen tanıyorsun huyunu ,krakterini v.s. ona göre düşün

hocam mesela kadın erkek karışık düğünü siz - aileniz - karşı tarafın ailesi istemiyor ama eşiniz yani gelin istiyor yanlıs anlamadıysam bence bu görüş ayrılığı ilerde de karşınıza cıkabilir bunu çözün evlenmeden
Bilmiyorum hocam kafam cok karisik ne yapsam ne etsem bilmiyorum zor durumda kaldim

Bi insan benimle 3 saatlik bir dugun calgi foto icin kusup hayati boyunca kirilacakda zaten evlilik yurumez gercekten hocam ailem mi farkli kilan yillardir bie butun icinde yasamamiz dusun evin ici bile esimin istekleriyle oldu ama bu ekz oyle yapmicam bunlars vesile olan insanlsr daha onemli

Hocam dediğiniz gibi düğünde çalğı yok diye üzülecek bir insan ilk defa sizden duydum sonuç olarak dediğiniz gibi 3 saatlik bir olay şimdi sonuçda hayatında birkez evleniyorsun diyenler olacaktır doğru 3 saat sürüyor düğün ondan sonra bir ömür boyu sürecek evlilik.Ömrünüzü geçireceginiz insanı tam olarak tanımadan evlenmeyin ileride pişman olursunuz iş işden geçmiş olur.( Hocam annem ve babam daha önemli yazmışsınız cümlenizin sonunda emin olunki karşılaştırılması bile hata )

Hocam dediğiniz gibi düğünde çalğı yok diye üzülecek bir insan ilk defa sizden duydum sonuç olarak dediğiniz gibi 3 saatlik bir olay şimdi sonuçda hayatında birkez evleniyorsun diyenler olacaktır doğru 3 saat sürüyor düğün ondan sonra bir ömür boyu sürecek evlilik.Ömrünüzü geçireceginiz insanı tam olarak tanımadan evlenmeyin ileride pişman olursunuz iş işden geçmiş olur.( Hocam annem ve babam daha önemli yazmışsınız cümlenizin sonunda emin olunki karşılaştırılması bile hata )
Bu saatten snra kimin ne dedigi onemli degil bir turlu kendim olamadgm icin bu hallere dustum eger zarar geleceksede dogru yoldan gelsin boswer kimin ne dedigi umrumda degil ben hak olani yapayimda hakki veren Allah yardim eder insallah

Ayrilamayiz nikah islemlerini hallettik kimlik bile degisti

hocam ayrılma noktası geçmiş. eşinizin yaşı kaç bilmiyorum ama ilk evlilik zamanı çok toy oluyor insanlar zamanla oturur olgunlaşır o konuyu sıkıntı yapmayın. bizde geçtik o yollardan.

düğün meselesine gelince eşinizi alın karşınıza benim bütçem şu kadar. bu bütçeyle ne istersen onu yapalım. beraber gezelim düğün salonu , foto vs. bakalım. belirttiğim bütçeyle yapabiliyorsak yapalım gibi güzel bir konuşma yaparsan belki işe yarayabilir hocam.

Hocam eskiler der nikahı düğünü uzatmıcaksın. tez zamanda yapacaksın. benimde düğüne yakın bu vari şeyler başıma gelmişti. Şimdi gülüyorum tabi o zamanki hallerimize. Artı olarak bir kaç ay önce düğünlerine 10gün kalmış bi arkadaşım herşeyi hazır bitirdiler ilişikiyi. Nedeni ise kızın erkeğe nikahla ilgili yapacakları şey için 30 dk geç kalmasının hesabını sorması. büyüde büyüdü iş, ailerler karıştı ve ayrıldılar. Sana tek tavsiyem dik durman. Yapacaksanda yapmıyacaksanda artık nasıl duracaksan bi şekilde dik dur ve ikna et kızı. Yoksa sonu iki taraf içinde hüsran. Hatta aileler içinde.

hocam ayrılma noktası geçmiş. eşinizin yaşı kaç bilmiyorum ama ilk evlilik zamanı çok toy oluyor insanlar zamanla oturur olgunlaşır o konuyu sıkıntı yapmayın. bizde geçtik o yollardan.

düğün meselesine gelince eşinizi alın karşınıza benim bütçem şu kadar. bu bütçeyle ne istersen onu yapalım. beraber gezelim düğün salonu , foto vs. bakalım. belirttiğim bütçeyle yapabiliyorsak yapalım gibi güzel bir konuşma yaparsan belki işe yarayabilir hocam.
Hocam dugun istenmiyor sorun bu gerisi onemli degil sadece dugun bozuyor isi calgili dugun isi beni bitiriyor istenmeyen bu ayri veya farkli bie dugun yapacak gucumuz zaten yok

allah yardımcın olsun hocam.şahsen bana sorarsan derimki eşinin istediği düğünü yapmaya çalış.çünkü insan bir kere evleniyor her kadının hakkı istediği gibi düğün olması.

[MENTION=26712]hommate01[/MENTION] (Çevremizden duyduklarımdan özet çıkardım sana), Bence gelin hanımın dediğini yap hocam,walla ölene kadar kafanı şişirir düğünümüz çalgılı olmadı diye... ve keşke kelimesi belirir kafanda keşke çalgılı yapsaydımda bu kadar kafam ağrımasaydı derdin...

Hocam eskiler der nikahı düğünü uzatmıcaksın. tez zamanda yapacaksın. benimde düğüne yakın bu vari şeyler başıma gelmişti. Şimdi gülüyorum tabi o zamanki hallerimize. Artı olarak bir kaç ay önce düğünlerine 10gün kalmış bi arkadaşım herşeyi hazır bitirdiler ilişikiyi. Nedeni ise kızın erkeğe nikahla ilgili yapacakları şey için 30 dk geç kalmasının hesabını sorması. büyüde büyüdü iş, ailerler karıştı ve ayrıldılar. Sana tek tavsiyem dik durman. Yapacaksanda yapmıyacaksanda artık nasıl duracaksan bi şekilde dik dur ve ikna et kızı. Yoksa sonu iki taraf içinde hüsran. Hatta aileler içinde.
Cok guzel soyledin hocam artik bir kararda dik durmam lazim yoksa kalpler iyicene kirilacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri