Çok Kazananlar Neyi Sizden Daha İyi Yapıyorlar?

• Kullanıcı adsansar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
vds'te ip nasıl değişiyor hocam :D bide siz bir vds hesabınızda kaç youtube hesabı barındırıyorsunuz?
vds de ip 10 liraya istediğin zaman değiştirirsin.
her ay başka vds istersen ayda bir değişmiş olur.
ben yirmi kanalla falan çalışırım .daha fazlasına hiç sahip olmadım:D
olanlar vds ayısını arttırır.

Son düzenleme:
şans faktörüde önemli bu konuda 4 saatte 350 tl aldığımı bilirim 1 ayda 200 tlde

Dünyadaki bütün işler PARA, ZAMAN, VE KENDİNLE BARIŞIK olarak çalışmayı hedef alır aslında ve bütün insanlar bu 3 ü için çalışır buna ulaşmaya çalışır biri olmadan diğeri bir işe yaramaz işte bu üçünü bir araya getirmeye çalışmak youtube işi onun için çok çalışıp bu üçüne erişmeye çalış yt bunu verecektir gerisi zaten otomasyonla geliyor en önemlisi de bu üç kuralı hedefin haline getirmek taktik miş teknik miş hepsi açılır zamanla

youtubeden ciddi para kazanmak isteyenler herşeyden önce bu iş MESLEK edinmelidir..

ben şahsen youtube yi bir eğlence yada zaman geçirilecek bir siteden ziyade İŞYERİM olarak görüyorum,

başarılı olmak istiyorsan bu işte :

1-inanacaksın ve yılmayacaksın

2-araştırma,deneme,yanılma

3-çalışma planı şart,öncelikli hedefini belirle,bir sonrakine zemin hazırla !

4-bütün kategorileri dene.. son olarak sosyal hayatından feragat etmelisin..

not : günlük sadece 4 saatlik uykuyla çalışıyorum son 1 haftadır :) Youtube Hayat Kurtarır !!!

herkese bol kazançlar..Allah gönlünüze göre versin !

Ya bana bunlara gelin işte gaza getirin beni yahu :D Allah daha çok versin abi :)

1-taktik.
2-biraz bilgi

örneğin biri bi kanala 50 video atar günde 10 tl kazanır bi başka kişi bi kanala 1 video atar günde 500 tl kazanır işte burda ikinci madde devreye giriyor bi başkası o bir videoyu kendi kanalına atar 1 tl kazanır.ama 500 tl kazanan adam seo yapmıştır , indexleme yapmıştır yani 1. sıraya çıkmıştır o yüzdende aynı videoyu atan başkasının 500 katı kazanmıştır

yeterli sanırım

Bu çok kazanan arkadaşlar arasında yaşı küçük olnda var buyuk olanda var bunlara bişey sormak ıstıyorum,youtube dışında başka bır işiniz var mı,nerdeyse 24 saat pc başındasınız youtube nın kalıcı olmadığını reel hayatta bır ış edinmek gerektıgını unutmamak lazım.Belkıde ben buyuzden kazanamıyorumdur

Bu çok kazanan arkadaşlar arasında yaşı küçük olnda var buyuk olanda var bunlara bişey sormak ıstıyorum,youtube dışında başka bır işiniz var mı,nerdeyse 24 saat pc başındasınız youtube nın kalıcı olmadığını reel hayatta bır ış edinmek gerektıgını unutmamak lazım.Belkıde ben buyuzden kazanamıyorumdur

ben ek iş olarak yapıyorum ve öylede olmasını tavsiye ediyorum yarın yt nin ne olacağı belli değil ne alsam kârdır havasındayım..

24 saat durulmaz hocam yaw beni bayar şahsen adam akıllı günde 10 saat ayır tamamdır :)

ben ek iş olarak yapıyorum ve öylede olmasını tavsiye ediyorum yarın yt nin ne olacağı belli değil ne alsam kârdır havasındayım..

24 saat durulmaz hocam yaw beni bayar şahsen adam akıllı günde 10 saat ayır tamamdır :)

tamam aferın sana bende hemen hemen 24 saate yakın pc basındayım ama gunduz akşam 6 ya kadar ışyerınde pc basındayım youtbe ıle ılgılenmıyorum akşamda eve gelınce pekte bısey yapamıyorum buyuzden kazancım hep dusuk

tamam aferın sana bende hemen hemen 24 saate yakın pc basındayım ama gunduz akşam 6 ya kadar ışyerınde pc basındayım youtbe ıle ılgılenmıyorum akşamda eve gelınce pekte bısey yapamıyorum buyuzden kazancım hep dusuk

tamm aferin ne ?

sordun cevap verdik bu ne saçma bi cümle kuruluşu

insanlık edip cevap verende suç yeminle

sizin gibi ahrazlar yüzünden forumdan soğuyom

tamm aferin ne ?

sordun cevap verdik bu ne saçma bi cümle kuruluşu

insanlık edip cevap verende suç yeminle

sizin gibi ahrazlar yüzünden forumdan soğuyom

Ne dıyorsun sen kardesım aferın demek en guzelını yapıyorsun anlamda dedım önce ış sonra youtube bende bu sekılde dusunenlerdenım hızlı yazınca cümlede eksıklıkmı oldu farkında deılım,
kurdugun cümleye bak hocam ya
neysee cumlemı gerı aldım aynen bende sıızn gıbılerı görünce soğuyorum kolay gelsın herkese

vds de ip 10 liraya istediğin zaman değiştirirsin.
her ay başka vds istersen ayda bir değişmiş olur.
ben yirmi kanalla falan çalışırım .daha fazlasına hiç sahip olmadım:D
olanlar vds ayısını arttırır.

bende vds işlerine gireceğimde merak ettiğim o 20 kanala hic ıp değiştirmeden aynı vds den mi giriyorsunuz. Ayrıca bu 20 kanal kaç mailde ayrıntılı anlatırsanız bizlerede fikir verirsiniz.

bende vds işlerine gireceğimde merak ettiğim o 20 kanala hic ıp değiştirmeden aynı vds den mi giriyorsunuz. Ayrıca bu 20 kanal kaç mailde ayrıntılı anlatırsanız bizlerede fikir verirsiniz.
valla ben dokuz on aydır bu işteyim ,hiç ip değiştirme yada kanallarda gezmeden çerez silme gibi bir işlem yapmadım.olası bir durumda youtube her türlü bulur zaten.kanal kıyımlarında en son mesela bir kanalım topluluktan gittiğinde başka kanal sahibi olamazsınız maili geldi ve kontrol ettiğimde altı kanalımın kapatıldığını gördüm.genelde bu yüzdelerde oluyor.hiç ip değiştirmediğim için yirmi kanalı da bulup kapattıklarını görmedim.

bence diğer hususlar daha önemli.bunlar güvenli açılan mailler,fazla ünlem yememek vs.

Kazanmak için ;
Öncelikle forumdaki genel bilgileri neyi nasıl yapacağımızı bilmemiz lazım.
Sonra her kategoriyi elden geçireceksin zaten 5-10 gün böyle takılınca neyin ne olduğunu anlarsın.
Her kategoride para var ancak en garanti para uzun videolarda var.
Bu tecrübelerinden kendine bi yol çizersin.
Mesala 5 adsense açarsın dizi için,film için,animasyon için,kısa fail-vine için,niche kelimeler için ve bunların hepsine 50şer kanal bağladın mı zaten en kötü en kötü 5bin tl görürsün.Zaten 50 dizi kanalından bi tanesi aramalarda 1. sıraya çıksa 5bin i tek kanaldan da alırsın.

Benim 5 adsensem varmı şuan yok 1 adsensem var 1 tanesini 50ye fullesem devamı gelecek ancak çok kazanmak isteyen çok emek vermeli.

Hocam bir kere ekip işi olduğuna inanıyorum.Burdan yani bizlerde genelde öyle bişey yok.Herkesin görevi var ve gerçekten haktiklerine inanıyorum.

Çok kazananlar böyle birtane dahi kısa video yüklemiyor
çok kazananlar full uzun video ile çalışanlardır

Aslına bakarsan youtube yada google ın ip konusunu önemsediği an, kanala giriş yaptığın yada kanala video yüklediğin an değil. Google yeni bir mail hesabı oluşturulurken ip adresini önemsiyor.

VDS ile aynı ip den bir ayda 50 den fazla kanala giriş yaptım kapanmalar çok nadir oluyor...

Çok kazananlar böyle birtane dahi kısa video yüklemiyor
çok kazananlar full uzun video ile çalışanlardır

Alakası yok bence çok kazananlar her kategoriye el atmıştır.
Şahsen ben olsam uzun videoların yanında kısa videolarda yüklerim neden çünkü
kısa videoalar genelde kaza olur vine olur fail olur haber olur vs vs bunlara gelen telif miktarı azdır ve bu kanallardan bir video patladı mı zaten en az uzun videolu kanal kadar para getirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri