Çok Kazananlar Neyi Sizden Daha İyi Yapıyorlar?

• Kullanıcı adsansar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
herşey boş özgün on yeter haftada 1 2 gün video hazırlıyorum yükliyorum okadar bazen 2 hafta da bi yüklüyom ve para kazaniyorum düzenli olarak gelirim var 10 saat pc başında otur spam yap onu yap bunu yap kafamı dayanır boş işler hem yok kanalım kapandı yok şöyle yok böyle hee o arkadaşların farkı o bahsettiğiniz %1 lik kısım o arkadaşlarda ünlem eşleşen geçme çözümleri var daha önce birinden duydum ve kesinlikle söylemiyolar soranlara bilmiyorum diyolar arkadaşlar özgün olun 1 2 video yetio ama önemli olan özgün ol gerisi olur

Sosyal hayattan kesinlikle uzaklaşmamak, kendini çok kaptırmadan belirli zaman ayırarak en önemli noktayı yakalamak. araştırmak. doğru seçimi yakaladığında hedefi vurmak. bir kanala 3,5 video atmak. bunu bir haftada bir yaparsın. kapanmayacak ve telif almayacak sorunsuz videoyu bulursun. bir hafta araştırırsan bunu kolaylıkla yaparsın. boğulup sıkılıp bunalıma girmezsin. o kazandırmaya başlar ve diger kanal üzerinden devam edersin. acele etmeye gerek yok. sakin ol sabırlı ol. tüm mailleri tek bir maile yonlendir ve onuda cep tel e yonlendir.

İşin tekniği,püf noktası zamanlar öğrenilir ya da en azından herkes kendine bir metod bulur bu işte .Bu iş öyle birşey ki değil kendini sülaleni bile kurtarabilirsin!

Hiç ekstra bişey aramanıza gerek yok herşeyde olduğu gibi youtube dada çok kazanma sırrı çalışmak pes etmemek gerisi hava cıva.

Abi bu işten para kazanmak istiyorsan ;

1 : Günlük 500 tl'de kazansan ek gelir olarak göreceksin
2 : Hooop diye kanal açıp önüne gelen videoyu atma
3 : Biraz araştır güzel bi konu seç kendine o konuyla ilgili video bul kes biç düzenle videonun sağına soluna kanalının ismini yaz yükle bırak .
4 : Ondan sonra işi sabıra bırakacaksın en fazla 2 ay içinde videolarınızdan biri patlar adam akıllı kazanç sağlarsınız.

Ben bu işe 15 yaşında başladım ilk 1 haftada 0,03 cent kazanmıştım işte o para beni bu işe bağladı . Sonra az çok birşeyler yaparak buralara kadar geldim.

Dediğim gibi fazla üstüne düşmeyin ama üstünede düşün ( anlıyan anladı ) :D

Hadi bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri