Çok Kazanırsanız Parayı Ne Yapacaksınız ? Herkes Hayalini Yazsın :)

Büyük hayal falan yok ya :D
Şöyle bi ev dairesi alacak kadar para olsa dünyalar benim olur.

Millet uçmuş hayret ettim :D

İşimiz çok zor heleki benim gibi az spam yapan birinin kanalı gittiyse gerisi düşünmek istemiyorum.Youtube bir kanal yüzünden herşeyi götürüyor

Ben hayallerime kavuşalı bayağı oldu darısı olmayanlara inşallah

benimde amacım Hayallerimin Kadını olan Opel Vectra 2.0 GT 1999 Model Bebeğimi almak.Parayı tamamladıktan sonraki amacım ise günlük 10-15 tl benzin parası çıksa yeter

Kardesimin basima sardigi borcu odeyip ehliyete yazilicam allah nasip ederse 2 bin € yu buluyor. Birde 2. El vw eski kafa Golf veya hondanin vtec, typer serisinden bi araba almak :)

Agustos 2014 de askere gjdiyorum suan yaklasik 4 bin borcum var bilgisayarim yok cafeden girebiliyorum ancak her gun cafelere en az 5 tl vermekten biktim. allahin izniyle ilk parami alip bilgisayar alicam sonrada borclarimi odiyecem. adsense eger bu ay pin girersem 500 tl alicam. bide awesomeness var ordanda 300 dolar ins. hem ehliyet borcumu hem fatura borcumu oderim hemde bi bilgisayar alir gunluk 5 tl harcamaktan kurtulurum.
Hayalim (simdilik) : askerde aileme para gondermek :)
Allah Yardimcimiz Olsun. İsimiz Zor

evlatlıktan atılan birisi olarak. hayatımı sürdürebilecek kadar olsun yeter.

İşte Hayalim.. Şehir sitresinden Uzak, Doğada Lüx Ahşap Ev.
Ve Diğerleri; Maldivler + Dünya Turu, + Güzel Bir Jeep
Ve Allah tan sağlık isterim tabikide :)

1412776_10202660999990019_182359520_o.jpg

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

ahşap değilde daha lüks bi ev beyaz ağırlıklı daha iyi ha bide güzel bir havuz

---------- Mesaj saat 11:37:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:34:31 civarında gönderildi. ----------

Tabii ki yazın maldivler'de bir tatil.

benim kafalardan çok varmış buralarda yaaa aferin aferin devam ben kafanıza soktum zaten

Az yakan konforlu bir araba ile Türkiye'nin her yerini gezmek.. Tabiki bir anda değil bir ömre sığdıracak şekilde..

-borçları kapatmak
-adam akıllı laptop alıp tam zamanlı yt çalışmak
-araba almak
-huzur bulmak :D

Bizim burada ki mağazalara gel hacı en pahalısı 20 lira. :) Eğer ki 20 liraya durumun varsa etikete de bakmadan almış olursun. Bak senin hayalini gerçekleştiriyoruz. :D

Hemen adres ver :P Geçen ayki parayla yaptım gerçi ayakkabımı çalmışlardı gittim etikete bakmadan beğendiğimi aldım kaç dedim 177 dedi :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri