Çok tık ama az kazanç....

• Kullanıcı yt.kadim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

yt.kadim

Kayıtlı Üye
Ekran görüntüsü her şeyi açıklıyor :) Sizce nasıl bir yol izlemeliyim..

Kr8QBm.png

TO nasıl bukadar yüksek ? çoklu reklam mı koydunuz?

Yoo. Video önü genelde. Ben sosyal sitelerde paylaşıyorum yüklediğim videoları. Yoksa asla izlenme alamam. Çünkü sohbet tarzı videolar ve youtubeda izlenmesi zor videolar.

---------- Mesaj saat 09:13:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:12:33 civarında gönderildi. ----------

O to bende olcaktıı :)

TBM yerlerde sürünüyor :/

Hmm. Video önünü kapatsam mı bazı videolarda acaba?

O zamanda video ici veya video sagindaki reklamin tiklanmasini bekleyeceksiniz. Bu reklamlar video onunden en az 2 kat daha fazladir tbm olarak bakarsak. Fakat bu reklam seceneklerinin TO dusuntur. :) Karar sizin.

Dostum adwords ten videolarınla ilgili niche bul 1 doların üzerinde olsun değeri, her videonun etiketine 3-5 tane yapıştır ilk günden değişimi farkedeceksin

Yoo. Video önü genelde. Ben sosyal sitelerde paylaşıyorum yüklediğim videoları. Yoksa asla izlenme alamam. Çünkü sohbet tarzı videolar ve youtubeda izlenmesi zor videolar.

---------- Mesaj saat 09:13:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:12:33 civarında gönderildi. ----------

TBM yerlerde sürünüyor :/

İÇEİRĞİ BELİRTMİŞSSİN SOHBER TARZI DİYEREK BU İÇEİRKLERİN tbm Sİ DÜŞÜK KARDŞEİM YAPACAK BİŞİ YOK

Dostum adwords ten videolarınla ilgili niche bul 1 doların üzerinde olsun değeri, her videonun etiketine 3-5 tane yapıştır ilk günden değişimi farkedeceksin

Nasıl bulabilirim ki adwords'de ? Çok okudum niche kelimelerle ilgili yazıları ama pek anlayamadım.

yakında hesabınızı incelerler tıklama çok aşırı bence işin içinde başka bişey olmasa dahi yani normal olarak geliyorsada bunun önüne geçin zaten tbm nin düşük olması bundan dolayı eğer 2000 tık değilde 300 tık alırsanız tbm yükselir

örnek: 2000x0,03 = 60

500 x 0,20 = 100

hangisi daha iyi sizce? :)

Ekran görüntüsü her şeyi açıklıyor :) Sizce nasıl bir yol izlemeliyim..

Kr8QBm.png

Bu kadar yüksek olmasa da bende de aynı durum var. Türkçe içerik uzun video. Dolayısıyla az izlenmeye bile çok tık alıyoruz. Tbm 0,05 felan. Senin daha da aşağılara düşmesi bu kadar tıklamaya normal. ben bunun denemesini yaptım. Kapattım video önü reklamları. Sonuç tıklama 250 den 111 e düştü. tbm 0,05 ten 0,09 a yükseldi. Bunu denediğim gün 12 küsür TL den 10 TL nin altına düştü günlük kazanç. O yüzdcen aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz mantığıyla asla bidaha video önü reklamları kapatmam. Türkçe çalışan arkadaşlar mutlaka uzun video çalışmalı bence. Yoksa hem tıklama hem tbm yerde sürünür. Tbm az olabilir ama tıklama kurtarıyor diye düşünüyorum. Denemesi bedava :) İstersen video önü reklamları kapat benim gibi pişman ol :)

yakında hesabınızı incelerler tıklama çok aşırı bence işin içinde başka bişey olmasa dahi yani normal olarak geliyorsada bunun önüne geçin zaten tbm nin düşük olması bundan dolayı eğer 2000 tık değilde 300 tık alırsanız tbm yükselir

örnek: 2000x0,03 = 60

500 x 0,20 = 100

hangisi daha iyi sizce? :)

Yani facebook da paylaşarak izlettirmek sakıncalı değil diye biliyorum. Ve her izleyen video önü reklamı ilginç bulup tıklıyorsa bunda sorun olmaz bence.

Yani facebook da paylaşarak izlettirmek sakıncalı değil diye biliyorum. Ve her izleyen video önü reklamı ilginç bulup tıklıyorsa bunda sorun olmaz bence.
reklama tıklattırma, açıklamaya falan reklama tıklayın yazmıyorsa yani herşey kurallara uygunsa isterse to 10 olsun birşey olmaz.facede paylaşmaktanda birşey olmaz.

to yüksekse tbm düşük tbm yüksekse to düşük olur bu değişmez kural

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri