Çok uygun televizyon!

dünya engeli geçme taktiği ile satılıyo herhalde. vizyon filmlerini ve dizilerini otomatik geçiyo TV :D Alcan bundan bi tane vurucan kırbacı vurucan kırbacı bak quiz parayı ödüyomu ödemiyo mu :P

https://www.youtube.com/watch?v=gXTxjwH9zXc

Alp Ege 1 saat önce
ben 2 tane aldım çok güzel ekran kalitesi parasına değdi
Yanıtla · 1

Yusufcan Demirel 1 saat önce
bende 4 tane aldım her odaya 1 tane çok güzel kalitesi var
Yanıtla · 2

-----

Yorumlara bakılırsa güzel aslında bende mi alsam ya .. him yatırım yapsam mı ?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
nedir abi merak ettim bak :D

+1 [MENTION=12623]zack[/MENTION] nedir

---------- Spam Engelliyici 16:25 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

nedir abi merak ettim bak :D

boş orası arkası gözüküyor baktımda netten

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

lg-led-tv-ultrahd-105UC9V-feature-img-detail_105Inch-Gigantic-Screen.jpg

Ona vericeğim para ile dünya turu atar göreceğimi yerinde görürüm.

3 bin lira terliğe veren adam 2 bin liralık televizyondan maç izleyecek değil yaa ...

Bende 2yıl once buyuk tv almaya gıttım tv satan eleman abi bunu al dedi bu 3 boyutlu yeni çıktı çok güzel dedi Gözlüğü verdi bana taktığım zaman baktım televizyondakı balık mağazanın ortasına geldi Benimde hoşuma gıttı abı dedı tvlerde yenı 3 boyutlu kanallar açılacak yeni tv ler boyle olacak dedi Bende büyük tv almaya gıtmıstım ama bu tv küçük ekran bende 3 boyutlu diye küçük müçük aldım geldim Evde 1. hanımdan fırçayı yedım küçük tv aldım diye Daha aldım alalı bir kere bile 3 boyutlu fılm ızleyemedım 2-3defa netten 3 boyutlu fılm ındırdım tv nın codec desteği yokmus izlenmıyor bende sınırlendım o gun bugundur daha 3 boyutla falan urasmıyorum Tv gibi elektornık ürün almaya bilen biri ile gitmek gerekıyor kucuk televızyonu alınca akıllandım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri