Çok video ile VDS'de çalışanlar

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
Sürekli ip değiştirme şansınız yok, onlarca hatta yüzlerce kanala tek ip den giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bunun kanal kapanmalarınıza etkisi olduğunu düşünüyor musunuz?

Yada soruyu şöyle sorayım, çok video, ÇOK KANAL ile VDS de nasıl çalışmalarınızı sorunsuz bir şekilde yürütüyorsunuz?

Genelde bir sıkıntı olmuyor ama bazen ip spama giriyor ozaman da ip yi değistiriyorsunuz ek bir ücretle. Yani sıkıntısız bir sekilde çalısabiliyorsunuz. Bottan daha güvenli oldugunu düsünüyorum ben vds nin bu benim kisisel görüsüm ve kendi tecrübelerime göre sölüyorum. Vds de daha 1 kere bile toplu kapanma yasamadım bu arada.

Genelde bir sıkıntı olmuyor ama bazen ip spama giriyor ozaman da ip yi değistiriyorsunuz ek bir ücretle. Yani sıkıntısız bir sekilde çalısabiliyorsunuz. Bottan daha güvenli oldugunu düsünüyorum ben vds nin bu benim kisisel görüsüm ve kendi tecrübelerime göre sölüyorum. Vds de daha 1 kere bile toplu kapanma yasamadım bu arada.

Kaç kanalla çalışıyosun? Günlük ortalama kaç kanala giriş çıkış yapıyosun ?

Günlük 300 video yu 3 kanala atiyorum 1 aydir kapanma yok

Ccleaner ile çerez temizliyorum o kadar

Kaç kanalla çalışıyosun? Günlük ortalama kaç kanala giriş çıkış yapıyosun ?
Hocam değisiyor. Bazen isim oluyor hiç kanal açamıyorum. Bazen 10 tane kanal açıyorum aynı gün. Adsense'ye kendi bilgisayarımdan bağlıyorum.
Yani vds den kanalı hazırlayıp bağlama islemini kendi bilgisayarımdan yapıyorum. Suana kadar bir sıkıntı yasamadım.

Hocam değisiyor. Bazen isim oluyor hiç kanal açamıyorum. Bazen 10 tane kanal açıyorum aynı gün. Adsense'ye kendi bilgisayarımdan bağlıyorum.
Yani vds den kanalı hazırlayıp bağlama islemini kendi bilgisayarımdan yapıyorum. Suana kadar bir sıkıntı yasamadım.

vds nin lokasyon neresi? ben bi vds den giriyorum sonra bağlamak için kendi pc mden girdiğimde normal olmayan şeyler fark ettik uyarısı alıyorum. tel doğrulaması istiyor. kanal kapanmıyor ama bana göre bi nevi mercek altına alınıyoruz bu uyarıdan sonra.

vds nin lokasyon neresi? ben bi vds den giriyorum sonra bağlamak için kendi pc mden girdiğimde normal olmayan şeyler fark ettik uyarısı alıyorum. tel doğrulaması istiyor. kanal kapanmıyor ama bana göre bi nevi mercek altına alınıyoruz bu uyarıdan sonra.
Fransa lokasyonda bende uyari vermiyor

Almanya

Vds den girmeden önce kendi pc nizden buraya tıklayıp izin verirseniz o uyarıyı almazsınız.

Ben ingiltere lokasyonda denedim bu uyarıyı aldım, tr lokasyonda da bu uyarıyı aldım çok ilginç ama.

---------- Spam Engelliyici 17:24 ---------- Önceki Mesaj 17:24 ----------

Nedir bu,yani botlarda izin veriyorduk ama

Kısa bir süre için farklı lokasyonlardan hesabınıza giriş izni vermiş oluyorsunuz.

Vds den girmeden önce kendi pc nizden buraya tıklayıp izin verirseniz o uyarıyı almazsınız.

çok değerli bir bilgi, kanala vds den girerken telefon doğrulama istiyordu, sanırım bu linkten izin verirsek doğrulama gibi bilgileri istemeyecektir.

çok değerli bir bilgi, kanala vds den girerken telefon doğrulama istiyordu, sanırım bu linkten izin verirsek doğrulama gibi bilgileri istemeyecektir.

Evet bunu yaparsanız doğrulamaya gerek olmadan hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

vdsden dediğin gibi bir çok kanala giriş yaptım.ama youtube nasıl bir algoritmaysa yakaladı bir çok kanalım kapandı.

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

Günlük 300 video yu 3 kanala atiyorum 1 aydir kapanma yok

Ccleaner ile çerez temizliyorum o kadar

Benim anlamadığım günde 3 kanala 300er videomu yüklüyorsunuz ?Yani sadece 3 kanalmı çalışıyorsunuz onu anlamadım.

vdsden dediğin gibi bir çok kanala giriş yaptım.ama youtube nasıl bir algoritmaysa yakaladı bir çok kanalım kapandı.

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

Benim anlamadığım günde 3 kanala 300er videomu yüklüyorsunuz ?Yani sadece 3 kanalmı çalışıyorsunuz onu anlamadım.

toplu mu kapandı? çalışma şekliniz nasıldı

hocam 20/08/2014 tarihinde 5 kanal açtım ve hepsine girdim videoları attım çok şükür hiçbirşey yok

öyle reset attığın da ip'e değiştire bileceğimiz sanal sunucu çok aradım ama bulamadım. sanal sunucuyu aldığım firma ile konuştum bu konuya kısmen bir çözüm buldum her ay 20 30 tane organik ip'e satın alacağım kendisinden toplam da 500 600 tane sepete atacağım ve dönüşümlü olarak kullanacağım. tek ip'e ile çok kanal çalışmanızı önermem çünkü google botu sizin giriş çıkış yaptığınız bütün ip'e leri rapor halinde tutuyor. 100 kanal açtınız hepsinin geçmişin de tek ip'e var.. sıkıntılı hem de çok sıkıntılı... şimdiye kadar tek ip'e ile çalışıp kapanmayanlar sevinmesin mutlaka bir zaman sonra kanallarınız zincirleme olarak patlayacaktır. bu nedenle çok dikkatli olun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri