Çok yüksek gelirli adsense kanal

Hay Maşallah :D O nedir ya :D

NAZAR-BONCU%C4%9EU.jpg

Hayırlı Satışlar ...

Demekki neymiş ;

spamda halatim para varmış :)

hemde halatim.

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 50 gün
Abone Sayisi : 1500+
izlenim Sayisi : 700 k +
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok.
Kanalinizin Gunluk Kazanci :300 $ +
Video sayısı: 1 adet
Adsensede suan 10 k + para var bulunduğu vds ve payoneer kartınıda teslim edeceğim adsensesi amerikadır eylül açılımlıdır ödeme alınmıştır..
Kanal satış fiyatı: 15 000 tl
İsteyen adsenseden devam eder isteyen partnere bağlar içerikte telif vb görmedim.. Tek içerikle her ay 5 hane alma şansınız olacaktır çalışma şeklini öğreteceğim için..

Güncel kazanç görüntüsü :

İçinde şuan 10000 TL para olduğunu söylüyorsun ve kanalda sadece tek içerik 01 martta günlük 0$ olan video çok hızlı bir yükselişle 20 Martta günlük 400$ a çıkmış çok güzel ama korkutucu.

Bu nedenle sana bi teklifim var kanalına 15000 değil 20000 tl veririm ama 4 ay 5000 şeklinde çünkü adsense sisteminin bu kadar yüksek bi ödemeyi sürekliliği sağlaması açısından işi garantiye almam lazım demi ?

Kabul ediyorsan eğer her ay 5000 tl toplam 20000 istediğin anlaşmayı yapabiliriz. ;)

İçinde şuan 10000 TL para olduğunu söylüyorsun ve kanalda sadece tek içerik 01 martta günlük 0$ olan video çok hızlı bir yükselişle 20 Martta günlük 400$ a çıkmış çok güzel ama korkutucu.

Bu nedenle sana bi teklifim var kanalına 15000 değil 20000 tl veririm ama 4 ay 5000 şeklinde çünkü adsense sisteminin bu kadar yüksek bi ödemeyi sürekliliği sağlaması açısından işi garantiye almam lazım demi ?

Kabul ediyorsan eğer her ay 5000 tl toplam 20000 istediğin anlaşmayı yapabiliriz. ;)

Forumdan bir arkadaşımızla her konuda anlaştık parayı toparlamaya uğraşıyor eğer vazgeçerse düşünebilirim teklif için teşekkürler..

20kya aldın kanalı diyelim. Peki aldığın kanal 2-3 güne kapanınca, geri kalan taksitleri ödeyecen mi? :) Kanal sahibi değilim tabiki de. Merakımdan sordum sadece :p

Forumdan bir arkadaşımızla her konuda anlaştık parayı toparlamaya uğraşıyor eğer vazgeçerse düşünebilirim teklif için teşekkürler..

Rica ederim görüşmek üzere:)

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

20kya aldın kanalı diyelim. Peki aldığın kanal 2-3 güne kapanınca, geri kalan taksitleri ödeyecen mi? :) Kanal sahibi değilim tabiki de. Merakımdan sordum sadece :p

Tabiki hayır zaten o yüzden 4 taksit dedim ya;)

hocam madem hem bu taktiği öğreticeksiniz hatta öneri olarak kapananı ödeyen partner bulup birde adsense ye yaparsınız diyosunuz da ee peki bunları siz neden yapmayıp bu kanal satış fiyatını kazanıp yolunuza bakmıyosunuz ?

hocam madem hem bu taktiği öğreticeksiniz hatta öneri olarak kapananı ödeyen partner bulup birde adsense ye yaparsınız diyosunuz da ee peki bunları siz neden yapmayıp bu kanal satış fiyatını kazanıp yolunuza bakmıyosunuz ?

Ben fazla para kazanınca çalışasım gelmiyor mesala 1 aydır kanal yapmıyorum:)

Tekrar çalışmaya başlamam için sıfırlanmam lazım:D

ekran görüntüsünü masaüstü arkaplanı olarak ayarladım hocam baktıkça motive olurum ilham gelir umarım banada :D

param olsa ben alsam ama yok :/

alanada satanada hayırlı olsun

Hocam kanalı alsak ve partnere bağlasak adsenseden biriken parayı kesin alırmıyız bunun garantisi varmı?
Daha önce ağzım yandı başta konuşmadığımız için hiç birşey diyemeden zararı kabullendik.

Günlük kazanç herkesin ağzının suyunu akıtmış ama kazanmaktan ziyade kazandığını alabilmenin daha önemli olduğu şu günlerde çok ta şaaaapmamak lazım:D
Bu arada hayırlı satışlar,güzel kanalmış hakkını da vermek lazım.

[MENTION=10436]earthquake[/MENTION] abi böyle kanallar yapıp kardeşi kardeşe vurduruyorsun halk isyana kalkıyor yapma lütfen :D

ban dalgası gelmeden o para umarım hesabına yatar :D

Skype pm alabilirmiyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri