Çoklu Özgün Kanal Yönetimi

ruhhastasi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Forumda açtığım ilk konu, genellikle konu açmadan okumaya gayret ediyorum. Eğer aramalarda bulamasam da en yakın konuya cevap yazarak sorumu soruyorum.

Bu sefer durum biraz farklı olduğundan fikirlerinizi almak istedim. Şimdi çok uzatmadan sorularıma geçiyorum.

1 tane önem verdiğim yüzde 100 özgün kanalım var. gidişatından memnunum fakat video çekmek için zaman gerektiren bir kategori, o yüzden sürekli video yükleyemiyorum. Bu kanalım adsense e bağlı bir kanal.

Şimdi önümdeki 4 aylık periyotta iş yoğunluğum çok az olacak. Ve ben her gün video yapıp yükleyebileceğim 2 fikre daha sahibim. Şimdi bu iki kanalın içeriği tam olarak bana ait olmayacak.

Örnek vermek gerekirse biri oyun diğeri de liste kanalı diyelim. Ama ikisine de telif gelme riski var. Adil kullanım itirazı yapabilirim, büyük ihtimalle haklı da bulunabilirim ama gene de yt'nin sağı solu belli olmaz.

Sonuç olarak ilk bahsettiğim kanalıma ve adsense ime hiç zarar gelmeden bu yeni iki kanal için nasıl bir yol izleyebilirim.

1- Aynı ip'den 3 kanal yönetmiş olacağım bu bir sıkıntı mı? (uydunet)

2- Adsense olayını nasıl çözeceğim? asıl önem verdiğim kanalımın para kazanmasının kapanmasına neden olabilir mi diğer kanallar?

3-Benim istediğim, arzu ettiğim 3 kanalın da yüzde yüz birbirinden bağımsız olması, bunun için ne gibi yollar izleyebilir mi?

4- Yeni açacağım kanallar için ilk kanalımın mailini, kurtarma mailini, adsense mailini, telefon numarasını vb. gibi şeyleri farklı girmem gerekir mi?

5- İzleyebileceğim en temiz yolu anlatabilir misiniz?

Teşekkürler.

1. vds alabilirsin proxy vpn kullanabilirsin

2. partnere sokabilirsin kanalları

3. pek anlayamadım soruyu

4. farklı girmelisin aynı girersen yakalanınca hepsi zincirleme götürür

5. bence uydunetten kurtul sürekli ip değiştirip yapabilirsin kanallar arası geçişi

Ttnet e geç hocam yarın hiç düşünmeden. İp çok sıkıntı . Veya turkcell vinn al bir tane 15 gb kotası var 90 lira aylik yeter mi o islerin için bilmiyorum

yani en büyük sorun aynı ip olması diyorsunuz.

vds de yapamam herhalde, kurgu gerekli, biraz hızlı yapmak için kendi sistemim daha iyi olacak.

ttnet alsam ya da kanal geçişleri için bir şekilde değişik ip olayını çözsem, ve kanalları partnere bağlasam sorun yok.

Spam yapmıyorsan. tüm kanallarına (özgün ) aynı ipten giriş yapabilirsin bir problem olmaz. çoğu büyük kanal sahibinin 1den fazla kanalları var. hepsine farklı ip lerden giriş yaptıklarını zannetmiyorum. özgünsen kapanma yaşacağını veya bir problem yaşayacağını pek zannetmiyorum.

özgünlük konusuna ilk mesajda değindim, şimdiki ve önem verdiğim kanal yüzde 1000 özgün. işte diğerlerini vaktim boş diye yapmak istiyorum ve fena da fikir değiller, bir de hızlıca yapılabilecek şeyler. ama kullandığım materyaller sonuçta tam olarak bana ait olmayacak. ne olursa olsun telif gelme ihtimali olacak ve bu durumda birine gelen ihtarın diğer ikisine veya ikisine gelecek ihtarın şu anki kanalıma zarar vermesini istemiyorum.

bence de 3 kanal için birşey olmaz birinden diğerine geçişte ama birinin topluluktan kapanması, teliften para kazanmasının gitmesi, gibi durumlar olursa şu ankine zarar vermesini istemediğimden bağlantıları olmasın derdindeyim.

hayır

2- Adsense olayını nasıl çözeceğim? asıl önem verdiğim kanalımın para kazanmasının kapanmasına neden olabilir mi diğer kanallar?
hayır

3-Benim istediğim, arzu ettiğim 3 kanalın da yüzde yüz birbirinden bağımsız olması, bunun için ne gibi yollar izleyebilir mi?
1 adsense, 2 farklı partner

4- Yeni açacağım kanallar için ilk kanalımın mailini, kurtarma mailini, adsense mailini, telefon numarasını vb. gibi şeyleri farklı girmem gerekir mi?
hayır

hayır

hayır

1 adsense, 2 farklı partner

hayır

Bende merak ediyordum , arkadaş konusunu açmış bende yararlandım . Teşekkürler hocam yorumunuz aydınlattı :D 2 farklı kanal yapıcaktım özgün ip adresleri sorun olur mu diye kara kara düşünüyordum.

Bana kalırsa hiçbir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum,aynı adsense bağlayabilirsin ,özgün kanalın bir gmailde diğer iki kanalın ayrı bir gmailde olup farklı 2 browserdan girdiğin taktirde problem yaşamazsın,ayrıca sonuçta diğer açacağın iki kanalda senin birebir yapacağın kategoriler,bir sorunla karşılaştığında itiraz edersin ve haklı bulunursun.
Artık özgün kanallarda %100 olsa bile bazı sorunlarla karşılaşabiliyorlar,ama spamdeki gibi çözümsüz kalmıyor,cesaret etmek gerek,sonuçta başka insanların emeğini çalmıyorsun.Adil kullanım diye bir şey var,doğru uyguladığında başarılı ve özgün 3 kanalın olur.Bol kazançlar.Özgüne her zaman destek:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri