Çoluk çocuğun eline düştü YT

mexis

Kayıtlı Üye
Bunu yapan şahıs hiç ailesini ve akrabalarını sevimiyor mu ? Nasıl insanlar var anlamış değilim cücük beyinli derim ben bunlara daha ne denir ki ? Bununla uğraşcağına, adam gibi 3-5 video hazırlasa par$ kazanır, ama ksr bakmayında buna ben dangalaklık derim daha çok şey derimde burda diyemem.

Ytyi çöplüğe çevirdiniz be yeter da

Son düzenleme:
Bunu yapan şahıs hiç ailesini ve akrabalarını sevimiyor mu ? Nasıl insanlar var anlamış değilim cücük beyinli derim ben bunlara daha ne denir ki ? Bununla uğraşcağına, adam gibi 3-5 video hazırlasa par$ kazanır, ama ksr bakmayında buna ben dangalaklık derim daha çok şey derimde burda diyemem.

Ytyi çöplüğe çevirdiniz be yeter da

aynen hocam bende başlıyalı yeni oldu ama böle ş.r.f.lkler yapmadım kanal arıyorum çekicem yabancı videolarada aynısını yapmışlar utanma kalmamış insanlarda

Çocuk işte çocuk aklı kendince birşeyler yapmaya çalışmış kanalları kapanınca banlanınca akıllanır.

yaran-capsler_435213.jpg

Ne yazık kı bunu yapanda, ilerde yapacak olanda, forumdan olduğundan kimsenin şüphesi yok sanırım. Yönetim üyelikleri fiyatını arttırır vay efendim siz dolandırıcımısınız ? tc no telefon doğrulaması deriz olurmu öyle şey yok ikametgah verelim herşeye karşı, her iyiniyeti suistimal edenlerle doldu taştı Allah sonumuzu hayır etsin.

hiç sorma ondan sonra video neden index almıyo video neden çıkmıyo diye yakınıyoruz. Sahte videolar yüzünden bizim videolar yok oluyo.

niye bizim ülkemiz allahımmm niye bizim insanımız..

bizim insanımızın aklı niye hep kolay hep hile hurdaya kaçıyor vallahi susuyorum ya

Ne yazık kı bunu yapanda, ilerde yapacak olanda, forumdan olduğundan kimsenin şüphesi yok sanırım. Yönetim üyelikleri fiyatını arttırır vay efendim siz dolandırıcımısınız ? tc no telefon doğrulaması deriz olurmu öyle şey yok ikametgah verelim herşeye karşı, her iyiniyeti suistimal edenlerle doldu taştı Allah sonumuzu hayır etsin.
üyelik tamamen kapalı hale getirilebilir. forumun kalitesi gitgide düşüyor.

son zamanlarda artık iyice cılkı çıktı konuların. yeni gelen üye bişey getirmiyor, neden kabul ediliyor yeni üyeler anlam veremiyorum.

Hocam ben 17 yaşındayım banada çoluk cocuk diye bilirsiniz ama bunun çoluk çocukla alakası yok kişilik karakter zeka meselesi.

Ağlıyorlar sonra adsensem banlandı diye.
Vallah billah birşey yapmadım diye.

Beyinsiz adamlar çok. Ne kadar kazanabilceğini düşünüyor acaba yada nereye kadar. Hiçmi araştırmıyorlar sahte tıklamaya teşfik etmeye para yok diye. Çok angut var çok.. Bu reklama tıklama muhabbetini bizimkilerden başka yapanada denk gelmedim..

Yapma diyordu mexis etmeyin diyordu böyle , veletler rahat durmuyordu ağlıyordu [MENTION=12961]mexis[/MENTION] hunharca ağlıyordu :D :D :D şaka maka da abi böyle videolara adsense ..... neyse söylersem yine çoluk çocuk kötüye kullanacak

Son düzenleme:
değerli admin, bu işte artık sabırlı, azimli ve derin düşünebilecek insanlar tutunabilir. sizden önce serkanların dönemin de forum ana baba günü gibiydi bilen bilmeyen bu işi bir şekilde yapıyordu. o günlerde ki adsense ödeme konusunda ki yoğunlukla bugünkü adsense ödemesi hakkında yoğunluğa bakacak olursanız bu olayın ne kadar zorlaştığı ve youtubun baya kişiyi elediğini görerek anlayabilirsiniz.

strese gerek yok sabırlı azimli olmayan hile yollarına dalacaktır onların ölümü daha kolay olur. siz dolandırıcı değilsiniz devam edin böyle söylentilere aldırış etmeyin hatta üyelikleri ne kadar zorlaştırırsanız o kadar iyi.

eline iyi sopa alacan yer misin yemez misin neresine denk geliyorsa vuracan acımayacan sonra bak yaptığı işi adam akıllı yapıyor.

eğer onu yapan kişi bu forumdaysan ve bunu okuyorsan yazıklar olsun sana !

kendini uyanık sanan embesiller.

değerli admin, bu işte artık sabırlı, azimli ve derin düşünebilecek insanlar tutunabilir. sizden önce serkanların dönemin de forum ana baba günü gibiydi bilen bilmeyen bu işi bir şekilde yapıyordu. o günlerde ki adsense ödeme konusunda ki yoğunlukla bugünkü adsense ödemesi hakkında yoğunluğa bakacak olursanız bu olayın ne kadar zorlaştığı ve youtubun baya kişiyi elediğini görerek anlayabilirsiniz.

strese gerek yok sabırlı azimli olmayan hile yollarına dalacaktır onların ölümü daha kolay olur. siz dolandırıcı değilsiniz devam edin böyle söylentilere aldırış etmeyin hatta üyelikleri ne kadar zorlaştırırsanız o kadar iyi.

ilk defa anladım seni abi

bana kalsa forumu mason locasına çeviricem ne girişi ne çıkışı olcak:D

foruma 12 yaşında çocuk üyeliği alınırsa bunlar artması normal vallahi 12 yaşında biri nedir enaz 18 olmalı birde belli sayıya ulaşınca yeni üyelik 100000 tl de verse alınmamalı eski üyelerle bizbize yeteriz ileridede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri