.COM SINIRSIZ ve ÜCRETSİZ DOMAİN (İÇERİ GİR)

G
  • Kullanıcı gevrek46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Domain Pazarı
Güzel paylaşım beleş domain harika, yalnız 2. yıl 2 3 kat parasını alacaklar sizden bunu da unutmayın :F

1 yıl sonra 14 dolar alacağını söylüyor yani ben öyle anlıyorum sitesinden güzel ekmek yiyen için 14 dolar sıkıntı olacağını sanmıyorum :)

1 yıl sonra 14 dolar alacağını söylüyor yani ben öyle anlıyorum sitesinden güzel ekmek yiyen için 14 dolar sıkıntı olacağını sanmıyorum :)

Yani site tuttuysa koymaz tabii, ama bazı domain firmaları kilit koyuyor transfer edemiyorsun kolay kolay başka firmaya. 14 dolarda 45 lira gibi bi para yapıyor, yani 2 senelik domain parasını almış oluyor :D

1and1 den otomatik çekim işlemi nasıl iptal ediliyor arkadaşlar

şansınıza küsün :) [MENTION=24811]sıfır8[/MENTION] [MENTION=31515]Dermy12[/MENTION]

az önce video çektim hesap açtım yine sıkıntı yaşamadım. bloke sorunu yaşayanlarda videoyu ve sonundaki açıklamayı izlemelerini tavsiye ederim

şansınıza küsün :) [MENTION=24811]sıfır8[/MENTION] [MENTION=31515]Dermy12[/MENTION]

az önce video çektim hesap açtım yine sıkıntı yaşamadım. bloke sorunu yaşayanlarda videoyu ve sonundaki açıklamayı izlemelerini tavsiye ederim

yok bloke sorunu sonradan düzeliyor zatende :) böyle riske girilmez boşver :D

yok bloke sorunu sonradan düzeliyor zatende :) böyle riske girilmez boşver :D

birader tmm yeter böyle konuşmaktan bıkmadınmı sana buradan domain al diyip zorlayanmı var almazsan alma herkezi senin gibi bütçeye sahipmi sanıyorsun benimde param yok buradan alıyorum.. olumsuz yorum atıp imkanı olmayan arkadaşları almaktan vazgeçireceksin sen git nereden alacaksan al bırakta başka arkadaşların önüne şed çekme be kardeşim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri