Cömert Konu %100 Özgün Çocuk Kanalım ve Tüm Bildiklerim Tavsiyelerim

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sitenizi begendim aynisi ozgun kanalim icin nasil yapabilirim

[MENTION=13676]elfida[/MENTION] geçenlerde bir konuda 2013ten bu yana video attığınızı söylemiştiniz hocam yabancı özgün kanal onlara ne oldu ?

evet duruyor ama para kazanması gitti malesef belirli bir hitten sonra küçük resim değiştirilmiyor benim o zamanki acemiliğim yüzünden aynı konu içeren ama farklı küçük resimler koyduğum için 3. den sonra para kazanmamı kapattılar açmıyorlar malesef 2 aydır uğraşıyorum. Diğer küçük kanalımda günlük 20-30k kadar izleniyor %100 yabancı.

---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------

Başarılar hocam 100k üstü aboneli kanalların vardı onlar duruyormu ?

bi üst mesajda yanıtladım kardeşim.

Hocam bu videoların boyutu kaç MB oluyor ortalama?

ortalama 350 mb oluyor kardeş 10 dakika üzeri 500 mb a kadar çıkabiliyo.

Hocam özgün video çeken biri olarak bu işin ne kadar emek istediğini gayet iyi bilirim. Size ışık konusunda tavsiyem, fotoğraf stüdyosunda kullanılan ışık üstüne gerdikleri bez benzeri bişey var. Led sayısını 3 lü power led ile arttırıp o dediğim bez benzeri şeyle maskelerseniz daha düzgün bir ışık elde edersiniz. Yalnız hem sağ hemde sol açıdan tutun ki gölge düşmesin. Başarılar diliyorum

hocam iyi temenni ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. inşallah ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.
hocam Allah kolaylık versin maddi manevi,
benim bir sorum olacak mesela bir oyuncak videosu çekiyorsunuz barbi kutu açma diye yazınca bir kaç kanalda aynı şekilde veya benzer başlık attığında acaba topluluk sıkıntısı çıkar mı? veya uygunsuz içerik sıkıntısı çıkar mı ?

hayır hocam kesinlikle çıkmaz. örnek veriyorum barbie bir alt kategoridir. Tanıttığınız ürün başlıktaki ile alakalı ise başlık dışına çıkmıyorsa yazılabilir. Örneğin et bebeğe barbie diye yazarsanız o zaman da kısa bi sürede uygunsuz içerik diye gelir.

Hiçbir emek karşılıksız kalmaz hocam.Başarılarınızın devamını diliyorum.

hocam allah emeğinizin karşılığını tez zamanda verir inşallah...

Size bir kaç önerim olcak hocam mesela geçenlerde tv8 ruslardan alınan bi koca ayı ile .. çizgi filmi vardı, Sizin böyle bir çizgi filmi 1 hafta 10 gün öncesinden haberiniz olsa ve bu karekterin oyuncaklarını alsanız çok iyi izlenim alırsınız.

Birde çok fazla çocuk kanalı takip etmeye çalışın örn:rus çocuk kanalında çocuklar için yapılan böyle acayip acayip şeyler olabilio video analiz edin işte kaç bin aktif kitlesi var ve ne kadar izlenmiş diye eğer kitlesinden çok daha fazla izlenmişse ona öncelik verin sonuçta çocuk her yerde çocuk rus cocuğunun sevdiğini bir başka çocuk da sever.

Hocam yabancı kanallarında seslendirme işini nasıl hallediyorsun?

Edit Videomda 7.29 dan sonraki bölüm gözükmediği için tekrar düzeltip yüklücem. Kusura bakmayın arkadaşlar yanlışlıkdan dolayı özür diliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu videomda çocuklara videolarımı beğenmelerini ve paylaşmalarını istedim. Bende onların isimlerini yada nicklerini videomda söyliceğimi onlara bir anı olarak saklayabilceklerini söyledim. Küçük bi kıvılcım niteliğinde güzel dönüşler yakaladım diye düşünüyorum. Video linkimi paylaşıyorum sizlerde aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca akşam 8-9 gibi yüklüceğim video da da oyuncak çekilişi yapcağımdan falan bahsedicem bakalım nasıl geri dönüşler olucak.

https://www.youtube.com/watch?v=W3rRPAa_vS8

07:29 dan sonra görüntü gitti bende

07:29 dan sonra görüntü gitti bende

eğer bu yorumu yapmasan ben inan farketmicektim. Kamera usb ye takılıyken kameradan direk yüklemiştim. Kameranın şarjı video kayıt olurken bitmiş bu yüzden son kısmı gözükmemiş. Şimdi sil baştan nasıl düzelticem bunu bu çok kötü oldu ya

Arkadaşlar bu videomda çocuklara videolarımı beğenmelerini ve paylaşmalarını istedim. Bende onların isimlerini yada nicklerini videomda söyliceğimi onlara bir anı olarak saklayabilceklerini söyledim. Küçük bi kıvılcım niteliğinde güzel dönüşler yakaladım diye düşünüyorum. Video linkimi paylaşıyorum sizlerde aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca akşam 8-9 gibi yüklüceğim video da da oyuncak çekilişi yapcağımdan falan bahsedicem bakalım nasıl geri dönüşler olucak.

https://www.youtube.com/watch?v=W3rRPAa_vS8

video tamamını izledim en son dakikalar neden karanlık?

Üstad eline sağlık,

İlk sayfada verdiğiniz, ispat ile ilgili görsellerin üzerinde neden '' geçersizdir '' yazıyor ??

video tamamını izledim en son dakikalar neden karanlık?

hatalı yükleme yapmışım sebebini bi üst yorumda belirttim. Silip tekrar düzgün olanını kaydedip yüklücem. Malesef koca bir hiç olcak.

Üstad eline sağlık,

İlk sayfada verdiğiniz, ispat ile ilgili görsellerin üzerinde neden '' geçersizdir '' yazıyor ??

Çünkü üzerinde geçersiz yazmasa insanlar onu kopyalayıp videoların sahibi olduğunu söyleyebilirler. sonra uğraş dur :)

hatalı yükleme yapmışım sebebini bi üst yorumda belirttim. Silip tekrar düzgün olanını kaydedip yüklücem. Malesef koca bir hiç olcak.

Çünkü üzerinde geçersiz yazmasa insanlar onu kopyalayıp videoların sahibi olduğunu söyleyebilirler. sonra uğraş dur :)

Makinemi çekmemiş yoksa siz upload ederken mi kaybolmuş ? Eğer öyleyse o kısmını upload edip montajlayın YT de

Makinemi çekmemiş yoksa siz upload ederken mi kaybolmuş ? Eğer öyleyse o kısmını upload edip montajlayın YT de

Makine çekmiş upload edilirken kaybolmuş. Geri kalan kısmı ile bu kısmını birleştirirsem yeni video olarak yüklüyo. O zaman da aynı alt tabanda iki video yüklenmiş olur. Yeni video olmadan upload edebiliyor muyuz.

videonun tamamını izlediğim için yeni yorumları görmedim

Makine çekmiş upload edilirken kaybolmuş. Geri kalan kısmı ile bu kısmını birleştirirsem yeni video olarak yüklüyo. O zaman da aynı alt tabanda iki video yüklenmiş olur. Yeni video olmadan upload edebiliyor muyuz.

Yüklenmemiş kısmı pc de kesip YT ye upload edersen eğer birleştirmeyi ancak dediğin gibi yeni video olarak yapabilirsin. Başka seçeneğin yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri