Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13676]elfida[/MENTION] geçenlerde bir konuda 2013ten bu yana video attığınızı söylemiştiniz hocam yabancı özgün kanal onlara ne oldu ?
Başarılar hocam 100k üstü aboneli kanalların vardı onlar duruyormu ?
Hocam bu videoların boyutu kaç MB oluyor ortalama?
Hocam özgün video çeken biri olarak bu işin ne kadar emek istediğini gayet iyi bilirim. Size ışık konusunda tavsiyem, fotoğraf stüdyosunda kullanılan ışık üstüne gerdikleri bez benzeri bişey var. Led sayısını 3 lü power led ile arttırıp o dediğim bez benzeri şeyle maskelerseniz daha düzgün bir ışık elde edersiniz. Yalnız hem sağ hemde sol açıdan tutun ki gölge düşmesin. Başarılar diliyorum
hocam Allah kolaylık versin maddi manevi,
benim bir sorum olacak mesela bir oyuncak videosu çekiyorsunuz barbi kutu açma diye yazınca bir kaç kanalda aynı şekilde veya benzer başlık attığında acaba topluluk sıkıntısı çıkar mı? veya uygunsuz içerik sıkıntısı çıkar mı ?
Hocam yabancı kanallarında seslendirme işini nasıl hallediyorsun?
Arkadaşlar bu videomda çocuklara videolarımı beğenmelerini ve paylaşmalarını istedim. Bende onların isimlerini yada nicklerini videomda söyliceğimi onlara bir anı olarak saklayabilceklerini söyledim. Küçük bi kıvılcım niteliğinde güzel dönüşler yakaladım diye düşünüyorum. Video linkimi paylaşıyorum sizlerde aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca akşam 8-9 gibi yüklüceğim video da da oyuncak çekilişi yapcağımdan falan bahsedicem bakalım nasıl geri dönüşler olucak.
https://www.youtube.com/watch?v=W3rRPAa_vS8
07:29 dan sonra görüntü gitti bende
Arkadaşlar bu videomda çocuklara videolarımı beğenmelerini ve paylaşmalarını istedim. Bende onların isimlerini yada nicklerini videomda söyliceğimi onlara bir anı olarak saklayabilceklerini söyledim. Küçük bi kıvılcım niteliğinde güzel dönüşler yakaladım diye düşünüyorum. Video linkimi paylaşıyorum sizlerde aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca akşam 8-9 gibi yüklüceğim video da da oyuncak çekilişi yapcağımdan falan bahsedicem bakalım nasıl geri dönüşler olucak.
https://www.youtube.com/watch?v=W3rRPAa_vS8
video tamamını izledim en son dakikalar neden karanlık?
Üstad eline sağlık,
İlk sayfada verdiğiniz, ispat ile ilgili görsellerin üzerinde neden '' geçersizdir '' yazıyor ??
hatalı yükleme yapmışım sebebini bi üst yorumda belirttim. Silip tekrar düzgün olanını kaydedip yüklücem. Malesef koca bir hiç olcak.
Çünkü üzerinde geçersiz yazmasa insanlar onu kopyalayıp videoların sahibi olduğunu söyleyebilirler. sonra uğraş dur![]()
Makinemi çekmemiş yoksa siz upload ederken mi kaybolmuş ? Eğer öyleyse o kısmını upload edip montajlayın YT de
hatalı yükleme yapmışım sebebini bi üst yorumda belirttim. Silip tekrar düzgün olanını kaydedip yüklücem. Malesef koca bir hiç olcak.
Çünkü üzerinde geçersiz yazmasa insanlar onu kopyalayıp videoların sahibi olduğunu söyleyebilirler. sonra uğraş dur![]()
Makine çekmiş upload edilirken kaybolmuş. Geri kalan kısmı ile bu kısmını birleştirirsem yeni video olarak yüklüyo. O zaman da aynı alt tabanda iki video yüklenmiş olur. Yeni video olmadan upload edebiliyor muyuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.