content id den dolayı yine bütün kanalların para kazanması gitti

genelkullanici

Kayıtlı Üye
content id den dolayı yine bütün kanalların para kazanması gitti. Bu content id olayına bir çözüm yok mu ?

Benimde bugün content id'den bütün kanallar gitti. Çözümü bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

cözümü basit aslında :) 3 kez para kazanmam kapatıldığında aklım basıma geldi
bir kanalınıza 2 dünya engeli geldiğinde veya 1 telif+1 dünya engeli geldiğinde google hesabını komple silin.
bu sekilde ben kanallarıma not tutuyorum ve 4 aydır hiç para kazanmam kapatılmadı

Kanalınızda dünya engeli gelen videolar yüzüne cotent id kırmızı olur.

hocam bu mailerin hepsini hangi program ile kontrol altında tutuyorsunuz . Yeniden başlıcam düzgün bir şekilde başlamak istiyorum

hocam bu mailerin hepsini hangi program ile kontrol altında tutuyorsunuz . Yeniden başlıcam düzgün bir şekilde başlamak istiyorum

bütün gmailleri tek bir gmaile yönlerdir
böylelikle bütün kanallarında olup bitenler tek bir mail adresine gelir
bu şekilde gelen dünya engellerine ve teliflere anında müdahale edersin.

bütün gmailleri tek bir gmaile yönlerdir
böylelikle bütün kanallarında olup bitenler tek bir mail adresine gelir
bu şekilde gelen dünya engellerine ve teliflere anında müdahale edersin.
hocam bizde yandex.com uzantılı maillerde mevcut hepsi bir arada var onları nası yapıyorsunuz

Videoları yüklemeden önce deneme kanalları üzerinde çalışmalar yapmanız gerekir arkadaşlar. Videolar dünya engeline takıldığı an sizin yerinizde olsam direk kanalı kapatır giderim. Çünkü diğer kanalları tehlikeye atmaktansa yeni kanalı silmek en mantıklısı ;)

Videoları yüklemeden önce deneme kanalları üzerinde çalışmalar yapmanız gerekir arkadaşlar. Videolar dünya engeline takıldığı an sizin yerinizde olsam direk kanalı kapatır giderim. Çünkü diğer kanalları tehlikeye atmaktansa yeni kanalı silmek en mantıklısı ;)
mail takip etmedim ben yanlışım orada sanırım bunu düzeltmem lazım

mail takip etmedim ben yanlışım orada sanırım bunu düzeltmem lazım

Mail yönlendirme kullanacaksınız o zaman ama bence ilk önce videoları deneme kanalında onaylamanızı öneririm. Çünkü sürekli böyle mail takip edemeyiz ki herkesin bi işi var sonuçta :) Deneme kanalına videoları atın 1 gün süre bekleyin diğer gün işlem yapın. Bu benim tavsiyemdir :)

benim uyarı gelmeden bi anda gidiveriyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri