Content ID İptal Edilmesi

kazimsanver

Kayıtlı Üye
Merhaba tamamen orjinal, bana ait olan seslendirdiğim eserlerimin Content ID’leri bir süre sonra kapatılıyor. Bu konuda bilgi sahibi olan ve çözümü bilen var ise içerik ve content id’den gelir elde etme konusunda destek olabilirim.

Merhaba tamamen orjinal, bana ait olan seslendirdiğim eserlerimin Content ID’leri bir süre sonra kapatılıyor. Bu konuda bilgi sahibi olan ve çözümü bilen var ise içerik ve content id’den gelir elde etme konusunda destek olabilirim.

Çözümü yok hocam,bazı iyi aile çocukları sizin content id nin bulunduğu youtube sayfasına gidip spam bildirimi yapıyor :mad:
Bunu genelde eşleşen çalışanlar birbirine yapıyor,dolayısıyla content id niz iptal oluyor..
Yt nin saçmalığıysa her bildirimi kabul ediyor olması

hocam aracı şirketle alakalı olabilir,kullanım sınırının aşımı olabilir bir çok sebebi var.anlam veremediğim bir çok şeylede zamanında karşılaşan biri olarak daha tecrübe edemedğimiz bir sürü şey var malesef

Çözümü yok hocam,bazı iyi aile çocukları sizin content id nin bulunduğu youtube sayfasına gidip spam bildirimi yapıyor :mad:
Bunu genelde eşleşen çalışanlar birbirine yapıyor,dolayısıyla content id niz iptal oluyor..
Yt nin saçmalığıysa her bildirimi kabul ediyor olması

Evet şimdi dağıtım şirketinden şikayet yüzünden olduğu söylendi. Elbet bi yolunu bulucaz :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------

hocam aracı şirketle alakalı olabilir,kullanım sınırının aşımı olabilir bir çok sebebi var.anlam veremediğim bir çok şeylede zamanında karşılaşan biri olarak daha tecrübe edemedğimiz bir sürü şey var malesef

content id iptal edildikten sonra ödeme yapıyorlar mı geriye dönük ? 2 şirketle çalıştım 1 tanesi ödenecek 1 tanesi ödenmeyecek dedi bu konu da karısık gibi

Evet şimdi dağıtım şirketinden şikayet yüzünden olduğu söylendi. Elbet bi yolunu bulucaz :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------

content id iptal edildikten sonra ödeme yapıyorlar mı geriye dönük ? 2 şirketle çalıştım 1 tanesi ödenecek 1 tanesi ödenmeyecek dedi bu konu da karısık gibi

Benim 5-6 tane content id iptalim oldu , hiç biri ödenmedi. ( Cdbaby)

iptalden sonra çok zor ödeme alman hocam. bu iş gerçekten sanıldığı kadar kolay bir iş değil. uzun zaman tecrübe kazanıyorsun zaman,para harcıyorsun sonra başa sarmak çok yıpratıyor

Arkadaşlar content id aldığınız firmalar çok kısa sürede inceliyor artık, 1-2 dolarda kazançta hemen iptal edilenler oluyor. Tanıdığınız ve spam yaptığınızı bilen bir firma bulmanız lazım, yapanlar böyle yapıyor. Youtube cidden ilgilenmiyor gibi gözüküyor, content id aldığınız firmanın işgüzarlığı bu.

niye kapatıyorlar peki?

Spam icerik nasil Adsense'de yasak ise content id de yasaktir. Sarkinizin 1 tane spam videoya eklenmesi kaldirilmasi icin yeterli bir sebeptir. Youtube bunu dikkate almayan sirketleri yaptirim ile uyariyor ve haliyle sirketler kaldiriyor.

Spam icerik nasil Adsense'de yasak ise content id de yasaktir. Sarkinizin 1 tane spam videoya eklenmesi kaldirilmasi icin yeterli bir sebeptir. Youtube bunu dikkate almayan sirketleri yaptirim ile uyariyor ve haliyle sirketler kaldiriyor.

Hocam dizi/film vb spam içeriklerde kullanmama rağmen yine de iptal edildi. Bir çok husus var burada.

Şirketler müziğin kaç videoda eşleştiği ile ilgili istatistik tutuyor. Bu sayı benim gördüğüm kadarıyla 5-6 yı geçmiyor. Belli bir sayıdan sonra spam algılayıp basıyor iptali. Örneğin bir şirkette con.ıd aldığım ve sadece 2 videoya koyduğum bir müzikten yaklaşık 1 yıl düzenli ödeme aldım. sonrasında şirket hesabımı tamamen kapattı. bunu da aynı pc den açtığım bir kaç fake hesap yüzünden olduğunu düşünüyorum. Cont ıd işinde altın kural az spam kaliteli müzik gibi geliyor bana.

Şirketler müziğin kaç videoda eşleştiği ile ilgili istatistik tutuyor. Bu sayı benim gördüğüm kadarıyla 5-6 yı geçmiyor. Belli bir sayıdan sonra spam algılayıp basıyor iptali. Örneğin bir şirkette con.ıd aldığım ve sadece 2 videoya koyduğum bir müzikten yaklaşık 1 yıl düzenli ödeme aldım. sonrasında şirket hesabımı tamamen kapattı. bunu da aynı pc den açtığım bir kaç fake hesap yüzünden olduğunu düşünüyorum. Cont ıd işinde altın kural az spam kaliteli müzik gibi geliyor bana.

Distrokid hesabımı kapamadı mesela, sadece şarkıyı kaldırdı. Mail atıyorum ödememi alacak mıyım diye soruyorum , bilmiyoruz diyorlar. Hangi şirket sizin hesabınızı komple kapamıştı?

Hocam dizi/film vb spam içeriklerde kullanmama rağmen yine de iptal edildi. Bir çok husus var burada.

Sp@m sadece dizi film vb. demek degildir.
Aşırı sıklıkta yayınlanan, tekrarlanan icerikler spam olarak kabul edilir.

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Tecrübeleriniz pek dogruyu yansitmiyor hocam. Cok basit sirketlerin sözlesmelerini, kurallarini okursaniz en güzel o sekilde spam'a karsi yaklasimlarini göreceksiniz. ister 1 ister 100 videoya ekleyin ya da ister 5 ister 5 milyon izlensin yine de kaldirabilirler. Bu olay sirketlerin insiyatifine kalmis birsey ve cogu sirket özellikle yüksek kazanclara cikmanizi bekliyor ki yüklü bir miktarin üzerine yatsin.

Yani sizce hiçbir şekilde bu şekilde müzikten “ müzik videolarında kullanılsa dahi” kazanç elde etmek yasak mı ?

Yani sizce hiçbir şekilde bu şekilde müzikten “ müzik videolarında kullanılsa dahi” kazanç elde etmek yasak mı ?

Bu sekilde kazanc elde etmenin yasak oldugunu basvurdugunuz sirketlerin soru-cevap ya da kullanici sözlesmelerini okursaniz zaten kendiniz görürsünüz. Yine de sansinizi deneyebilirsiniz ama ödeme günü gelince ödemenizi alamayinca yapabileceginiz birsey yok.

Adsensi banli 1k abone 4k saat olan kanalda content id de reklam çıkmama durumu varmı. Ilk defa böyle bir kanal kullandım reklam çıkmadı. Başına böyle bir durum gelen oldumu fikri olan varmidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri