Content ID kullanim

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harry

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar,

Benim tutulan videom var, bunun kopyalandini goruyorum. Bi yerde okumustum Content ID yollayarak o kopyalanan videolardaki kazanci da alabiliyormusun?

Bu dogru ise bana yardimci olacak arakadas cika bilirmi? bende ona yardimci olurum :)

Kaldıra bilirsin telif hakkı atarak. Eğer video sana aitse bunu yapabilirsin.

content id kullanmak için forum doldurman gerek komple kanalın için id hakkı alman lazım. bunuda youtube her adama vermiyor. çok zor.

Link icin sagol kardes bi okuyum,

Hayir icerigi ben yapmadim, ama video yu sunmak icin hak talebesi aldim.

---------- Mesaj saat 17:22:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:21:27 civarında gönderildi. ----------

Kaldıra bilirsin telif hakkı atarak. Eğer video sana aitse bunu yapabilirsin.

content id kullanmak için forum doldurman gerek komple kanalın için id hakkı alman lazım. bunuda youtube her adama vermiyor. çok zor.

Cevap icin sagol kardes.
benim kanal 4 gunde 1.000.000 izlenim gecti, ve 4000+ subscribers geldi.
Youtube bunu sence kabul edebilirmi??

Link icin sagol kardes bi okuyum,

Hayir icerigi ben yapmadim, ama video yu sunmak icin hak talebesi aldim.

---------- Mesaj saat 17:22:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:21:27 civarında gönderildi. ----------

Cevap icin sagol kardes.
benim kanal 4 gunde 1.000.000 izlenim gecti, ve 4000+ subscribers geldi.
Youtube bunu sence kabul edebilirmi??

isterse 9 000 000 000 izenim gelsin. video sana ait değilse content id alamazsın.

Ne gibi bir belgen var azizim?

video yu yapan kisiyle konusmuslum var, ve izinim var(sadece yazi olarak yazildi) bu yetmiyormu?

ama hani video ilk ben koydum youtube ve suan 30den fazla kopya cekilmis, tabi benimki kadar izlenim almiyorlar ama yinede hak tanimak istiyorum.

---------- Mesaj saat 17:32:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:16 civarında gönderildi. ----------

Yada sadece telif mi yollayim, okadar cok ugrasmam gibi geliyor bana :) ?

video yu yapan kisiyle konusmuslum var, ve izinim var(sadece yazi olarak yazildi) bu yetmiyormu?

ama hani video ilk ben koydum youtube ve suan 30den fazla kopya cekilmis, tabi benimki kadar izlenim almiyorlar ama yinede hak tanimak istiyorum.

---------- Mesaj saat 17:32:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:16 civarında gönderildi. ----------

Yada sadece telif mi yollayim, okadar cok ugrasmam gibi geliyor bana :) ?
Bu tarz durumları şaka gibi okuyorum. Konuşmuşluğun varsa videonun yapımcısı sen mi oluyorsun? Binlerce özgün video üreten ama CMS hakkı alamayan yüzlerce kişi var. Yapacağında sadece sahte telif olacaktır. İnşallah o kişi sana karşı bildirim yaparak sahte telifine belge ister ve kanalını kapattırır.

Bu tarz durumları şaka gibi okuyorum. Konuşmuşluğun varsa videonun yapımcısı sen mi oluyorsun? Binlerce özgün video üreten ama CMS hakkı alamayan yüzlerce kişi var. Yapacağında sadece sahte telif olacaktır. İnşallah o kişi sana karşı bildirim yaparak sahte telifine belge ister ve kanalını kapattırır.

OK, sagol kardes

Content ID yi kullandırırlar mı adama kolay kolay,yapan var mı var milyonlar kazandı bazıları geçen yılarda,content id troll olarak arat görürsün,artık eskisi gibi kolay alınmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri