Content İd Sorunu. Yakalanan videoları nerede görebilirim.

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Net

Kayıtlı Üye
Content id aldım partnerden arkadaşlar videoyu denemek için başka bir kanala yükledim anında görsel eşleşen attı. İtirazda bulundum bakalım gözükecek mi diye bana orjinal kanala ne e posta ne başka bir şey geldi. Acaba Bu başkalarından kazandığım eşleşene düşen videoları nereden görebilirim?

Ayriyetten karşı tarafin itirazlarina kim tarafindan yanit veriliyor?

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Guncel

Son düzenleme:
Content id sahibi partneriniz olduğu için onun paneline düşüyordur O göruyordur Panel sahıbıde istediği gibi yanı eşleşen dunya geneli veya telif atabılıyor diye biliyorum

Content id aldım partnerden arkadaşlar videoyu denemek için başka bir kanala yükledim anında görsel eşleşen attı. İtirazda bulundum bakalım gözükecek mi diye bana orjinal kanala ne e posta ne başka bir şey geldi. Acaba Bu başkalarından kazandığım eşleşene düşen videoları nereden görebilirim?

Ayriyetten karşı tarafin itirazlarina kim tarafindan yanit veriliyor?

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Guncel

Forumda hangi konuydu hatırlamıyorum ama content id sahibi hesaplarda giriş yapılınca kanala özel bir panel olduğundan bahsedilmişti hocam , eşleşen videolar oraya düşüyor ve şu müzik ya da görsel kullanıldı diye bilgiler panele geliyormuş o konudan anladığım kadarı ile.

Edit : Üstteki mesajda arkadaşın yazdığı gibi aynen , partnerin contend id almıştır ve panel onlardadır diye düşünüyorum bende.

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler ARKADASLAR. Partnerle konuştum %100 orjinalse isimler vs mesela bi cizgi filmin karakterinin ismi tasarimi vs tamamen size aitse o zaman content id butonu veriyoruz dedi. Onun disinda content id gonderimj bizim elimizde dedi. Videomu baskasi yukledigi anda hemen eslesen yiyor ancak itirazlar vs partnere gidiyor anladigim kadarıyla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri