Çöp Adsense Normale Dönüyor Mu?

yigit1907

Kayıtlı Üye
aralık 2013 ayında para kazanması giden bir kanalımı silemem yüzünden adsense'e bağladığım tüm kanallar gidiyordu.. aradan yaklaşık 8 aylık bir süre geçti ve dün adsense'e bir kanal bağladım.. şu anda para kazanmada bir sıkıntı yok.. sizce youtube'un verdiği ceza bitmiş midir bu süre içinde? yoksa kanalın para kazanması her şekilde gidicek midir

aynen benimde aynı olay başıma geldi aralıkta nisanda yeni kanal bağladım kaç ay geçti sorun yok

6 ay sonra düzelir yazıyor kanalardaki videoları düzeltince benim bütün kanallarım bi kanal yüzünden para kazan ması gitmişti,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Büyük ihtimal 6 ay sonra düzeliyor fakat bi kere daha para kazanması giderse kanalın gene o bilmediğin kanal çöp yapacaktır.

acaba tam süresi ne kadar?

aralık 2013 ayında çöp olmuştu valla 8 ay geçmiş üzerinden...

вєякαη;513223' Alıntı:
ben ne yaptımsa döndüremedim

ben hiçbir işlem yapmadım hocam, o adsense gidince partnerlere yönelmiştim hatta iki gün önce aklıma geldi o hesabım bakiyim ne oldu acaba diye, o sırada bağladım ve şimdi hala gitmedi para kazanma allahtan

Büyük ihtimal 6 ay sonra düzeliyor fakat bi kere daha para kazanması giderse kanalın gene o bilmediğin kanal çöp yapacaktır.

artık takibi sıkı yapıyorum hocam, bi kanala telif falan gelirse direk para kazanma kapanmadan siliyorum o kanalı :)

Bende yazıyordu hangi kanal yüzünden kapatıldığı.Bütün kanallarımında o kanalın ismi yazıyordu.Şu isimdeki kanalınızın çok fazla topluluk ihtarı aldığı için falan diye yazıyordu.

Bende yazıyordu hangi kanal yüzünden kapatıldığı.Bütün kanallarımında o kanalın ismi yazıyordu.Şu isimdeki kanalınızın çok fazla topluluk ihtarı aldığı için falan diye yazıyordu.

hocam kanal ın ismi tabi ki geliyor ben bilmediğin dediğim çöp adsense olmuşsa zaten şifresini bilmediğin bi kanal silemediğin için oluyor zamanında o kanalı silemediyse tekrar para kazanmalar toplu gittiğinde gene silemeyecektir o anlamda dedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri