Çöp Adsenseyi Kurtarma Yöntemi

Deneme imkanım yok ama mantıklı geldi bana :) denenmeye değer bence.

Paylaşım için Teşekkürler.

Adsenseye bağlı 3 kanalımın para kazanmaları gitti ve hesaplar devredışı bırakıldı kanal urlsinden baktığımda ' This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content, or other Terms of Service violations. ' şeklinde yazıyor. Ama adsense'in gmailinde problem yok girebiliyorum ona. Bu durum için kullanılabilir mi bu yöntem?

ofiste işler yoğun kafam bıraz karışık oldugundan tam anlayamadım,banlı olan adsense mı açılıyor yoksa para kazanması gıden kanallara baglı adsense mı açılıyor

Bu yöntemi denemiştim para kazanması gidip spamdan kapanan bir kanal para kazanmaları ***ürüyordu, bende işe yaramamıştı nedense.ama tekrar denenebilir.

Kendi adsensemi kontrol ettim bende Survey 2014 yok sadece youtube görünüyor malesef

bugüne kadar adsensenin para kazanmasının kapatıldığını duymadım/görmedim (kanalların para kazanılmasının kapatıldığını biliyorum.
)
bugüne kadar banlı adsensenin ayarlar kısmına girildiğinide duymadım/görmedim

bugüne kadar adsensenin para kazanmasının kapatıldığını duymadım/görmedim (kanalların para kazanılmasının kapatıldığını biliyorum.
)
bugüne kadar banlı adsensenin ayarlar kısmına girildiğinide duymadım/görmedim

Zamanla görürsün adsensene baglı bir kanalın para kazanması gidip spamdan veyahut ihtardan giderse o adssense baglı para kazanması gidip gmailinede girilmeyen kanal yüzünden o adseseye bagladıgın her kanal 2 günü bulmaz para kazanmaya kapanır.

Zamanla görürsün adsensene baglı bir kanalın para kazanması gidip spamdan veyahut ihtardan giderse o adssense baglı para kazanması gidip gmailinede girilmeyen kanal yüzünden o adseseye bagladıgın her kanal 2 günü bulmaz para kazanmaya kapanır.

yazdığım yazıda parantez içini okumanızı öneririm ;)

cevap verirmisiniz .. benim bi adsenseme bağlı onlarca kanal var .. 1 hesap yuzunden parası devre dışı kalmış ve o hesabı da silemiyorum .. bu yontemle işe yarıyor mu deniyelim mi?

Son düzenleme:

Bu yöntem buna çaremidir?

mesajım bulunsun inşallah başımıza gelmezde gelirse denerim

[MENTION=10120]sevki[/MENTION] bende survey yok malesef youtube ve blogger tek var hesabın eski olmasıyla alakası var mı acaba

Son düzenleme:
[MENTION=10120]sevki[/MENTION] bende survey yok malesef youtube ve blogger tek var hesabın eski olmasıyla alakası var mı acaba

arkadaşlar şöyle bi mesajlara göz gezdirdim kimi alaycı kimi gerçekten bir işe yararmı diye yazmışlar herkeze tes ederim şimdi benim adsensem ve adsenseme baglı tüm yotube kanallarım para kazanmaları kapandı bir adet çizgi flim kanalımdan dolayı telif hakı kaynaklı sonradan tüm yotube kanallarım kapandı hiç birine erişemez olmuştum yeni kanal açıp videolar yükledigimde adsenseme yönlendirme yapıyorum ama bir gün sonra onunda para kazanma devre dışı kafayı yiyordum ugraşırken ugraşırken bu yöntemi buldu adsensemin ve adsenseye baglı açık etkin ama para kazanması kapalı olan yotube kanallarımda ( sonradan açıp yükledigim yotube kanallarım ) para kazanmaları açıldı etkinleştirdim ve adsenseme yeniden yönlendirme yaptım şuanda herhangi bir sorun yok saygılarımla

arkadaşlar şöyle bi mesajlara göz gezdirdim kimi alaycı kimi gerçekten bir işe yararmı diye yazmışlar herkeze tes ederim şimdi benim adsensem ve adsenseme baglı tüm yotube kanallarım para kazanmaları kapandı bir adet çizgi flim kanalımdan dolayı telif hakı kaynaklı sonradan tüm yotube kanallarım kapandı hiç birine erişemez olmuştum yeni kanal açıp videolar yükledigimde adsenseme yönlendirme yapıyorum ama bir gün sonra onunda para kazanma devre dışı kafayı yiyordum ugraşırken ugraşırken bu yöntemi buldu adsensemin ve adsenseye baglı açık etkin ama para kazanması kapalı olan yotube kanallarımda ( sonradan açıp yükledigim yotube kanallarım ) para kazanmaları açıldı etkinleştirdim ve adsenseme yeniden yönlendirme yaptım şuanda herhangi bir sorun yok saygılarımla

Bende sadece blogger ve youtube karşısında devre dışı bırak yada etkinleştir var onları mı kapatıp acıcaz anlamadım ki :(

cevap verirmisiniz .. benim bi adsenseme bağlı onlarca kanal var .. 1 hesap yuzunden parası devre dışı kalmış ve o hesabı da silemiyorum .. bu yontemle işe yarıyor mu deniyelim mi?

evet kardeşim benimde aynı sorundan dertlıydi sorununa çare bu yöntem en azından benim aynı soruna ççare oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri