Deneme imkanım yok ama mantıklı geldi bana
denenmeye değer bence.
Paylaşım için Teşekkürler.
Paylaşım için Teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugüne kadar adsensenin para kazanmasının kapatıldığını duymadım/görmedim (kanalların para kazanılmasının kapatıldığını biliyorum.
)
bugüne kadar banlı adsensenin ayarlar kısmına girildiğinide duymadım/görmedim
Zamanla görürsün adsensene baglı bir kanalın para kazanması gidip spamdan veyahut ihtardan giderse o adssense baglı para kazanması gidip gmailinede girilmeyen kanal yüzünden o adseseye bagladıgın her kanal 2 günü bulmaz para kazanmaya kapanır.
Zamanla görürsün adsensene baglı bir kanalın para kazanması gidip spamdan veyahut ihtardan giderse o adssense baglı para kazanması gidip gmailinede girilmeyen kanal yüzünden o adseseye bagladıgın her kanal 2 günü bulmaz para kazanmaya kapanır.
[MENTION=10120]sevki[/MENTION] bende survey yok malesef youtube ve blogger tek var hesabın eski olmasıyla alakası var mı acaba
arkadaşlar şöyle bi mesajlara göz gezdirdim kimi alaycı kimi gerçekten bir işe yararmı diye yazmışlar herkeze tes ederim şimdi benim adsensem ve adsenseme baglı tüm yotube kanallarım para kazanmaları kapandı bir adet çizgi flim kanalımdan dolayı telif hakı kaynaklı sonradan tüm yotube kanallarım kapandı hiç birine erişemez olmuştum yeni kanal açıp videolar yükledigimde adsenseme yönlendirme yapıyorum ama bir gün sonra onunda para kazanma devre dışı kafayı yiyordum ugraşırken ugraşırken bu yöntemi buldu adsensemin ve adsenseye baglı açık etkin ama para kazanması kapalı olan yotube kanallarımda ( sonradan açıp yükledigim yotube kanallarım ) para kazanmaları açıldı etkinleştirdim ve adsenseme yeniden yönlendirme yaptım şuanda herhangi bir sorun yok saygılarımla
cevap verirmisiniz .. benim bi adsenseme bağlı onlarca kanal var .. 1 hesap yuzunden parası devre dışı kalmış ve o hesabı da silemiyorum .. bu yontemle işe yarıyor mu deniyelim mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.