copyright-notice.com ÇOGU SAHTE TELİF

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar bırkac uyanık yabancı fılmlerde sahte telıf atıyor.bunlara ınanmayın
warnerbros.copyright-notice.com.tahmınımce bırtanesı turk fılmı dunya engelınden gecırıp kendıne aldıgı maıl adreslerıyle telıf yolluyor.
ama saglam duzenekle gelıyorum.ben yemedım oda yemesın

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] sahte olduğuu sana kim söyledi? warnerbrosla mi görüstün? dünden beridir farklı farklı mailerle telif gönderiyorlar .. yeni degil

Geri bildirim yapda bak bakalim ne oluyor:) Türkiye de ki şubelerinden sana mahkeme gönderirler walla : beklenir warnerden :D

Son düzenleme:
Sahte degil, o mailleri googleda aratirsan bundan yillar once forumlarda onlar hakkinda konular oldugunu gorursun. Torrentten film indirenlere bile ihtar yollamislar zamaninda.

aynı videoların cogu duruyor.artı benım goruntumden daha bozuk.bı artısı var benden once yuklemıs.

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:55 ----------

dostum bu maılı almak hıste zor degıl warnerbros.copyright-notice.com

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] sahte olduğuu sana kim söyledi? warnerbrosla mi görüstün? dünden beridir farklı farklı mailerle telif gönderiyorlar .. yeni degil

Geri bildirim yapda bak bakalim ne oluyor:) Türkiye de ki şubelerinden sana mahkeme gönderirler walla : beklenir warnerden :D

geri bildirimde yapmanada gerek yok telih hakları ihlalinden doğrudan da verebilrler mahkemeye kendi insaflarına kalmış.

dostum turkıyede yemez o mahkeme,bu videoları yukleyenlerın cogu turk

warnerden uzak duruyorum ben Türkiye temsilcilikleri var çünkü. Nasıl mahkeme yemez kardeşim adamın videosunu yükleyeceksin adam seni telif hakkı ihlalinden geri bildirmde bulunmasan bile mahkemede süründürür para cezası ödetir en aşağı 30 bin dolar telif hakkı parası ama uğraşmazlar sanmıyorum.

aynı videoların cogu duruyor.artı benım goruntumden daha bozuk.bı artısı var benden once yuklemıs.

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:55 ----------

dostum bu maılı almak hıste zor degıl warnerbros.copyright-notice.com

Haydi madem git al bi mail adresi ripdimebag.copyright-notice.com diye. Ben sana diyorumki bu mailler bundan 10 yil oncesinde dahi torrent sitelerinden film indirenlere ihtar atilmak icin kullanilmis mailler. Senin mantikla dusunursek o zaman bundan yillar once turkun birinin kafada bi anda isik belirmis ve "lan ilerde youtubedan para kazanilir kesin, ben su buyuk sirketlerin maillerini alayimda millete sahte telif atar isine comak sokarim" demis heralde.

Haydi madem git al bi mail adresi ripdimebag.copyright-notice.com diye. Ben sana diyorumki bu mailler bundan 10 yil oncesinde dahi torrent sitelerinden film indirenlere ihtar atilmak icin kullanilmis mailler. Senin mantikla dusunursek o zaman bundan yillar once turkun birinin kafada bi anda isik belirmis ve "lan ilerde youtubedan para kazanilir kesin, ben su buyuk sirketlerin maillerini alayimda millete sahte telif atar isine comak sokarim" demis heralde.

yav dostum bu mailler özele de telif atıyor gerçek diyoruz anlamıyor kimse mail şekilsiz geliyor millete :D

geri bildirimde yapmanada gerek yok telih hakları ihlalinden doğrudan da verebilrler mahkemeye kendi insaflarına kalmış.
Hocam benim bildiğimde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama uyar kaldır prensıbı var yanı önce uyarıyor eğer kaldırmassan mahkemeye olayı devreye gırıyor ben oyle biliyorum yanlıs biliyorda olabılırım

aynen oyle dostum,

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

youtube mahkeme yok.sana hak sahıbı ıse telıf atar

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

hak sahıbı videoyu yukleyenle degıl dırek sunucu ıle baglantı kurar,ornegın ataturke hakaret ses kayıtları.bunlar mahkeme ıle mı sonuclanndı

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

youtube ben sahte veya gercek telıf ugrasmam dıyor,ben kazancıma bakarım dıyor

aynen oyle dostum,

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

youtube mahkeme yok.sana hak sahıbı ıse telıf atar

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

hak sahıbı videoyu yukleyenle degıl dırek sunucu ıle baglantı kurar,ornegın ataturke hakaret ses kayıtları.bunlar mahkeme ıle mı sonuclanndı

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

youtube ben sahte veya gercek telıf ugrasmam dıyor,ben kazancıma bakarım dıyor

Tamam hakli sensin. Sende git copyright-notice.com uzantili mail alda bundan yillar once bunu kesfeden turk gibi millete sahte telif at iste ne ugrasiyorsun burada hala?

ne gibi uyarı hocam ?
Benım bildiğim şudur yanı bir kaynaığım yok ama duyduğum okudum kadarı ile yine altını çize çize yazıyorum youtubede telif hakkı sahıbı telıf atıyor eğer kaldırmassan geri bildirimde bulunursan ve geri bildirimin kabul olursa gerıye telıf goonderenın tekrar içeriği yükleyebılmesi için tek yol mahkeye verıp mahkeme kaıtlarını yt ye göndermesı gerekıyor Site ler içinse telıf hakkı sahıbı once mesaj yolluyor sıte sahıbıne içeriğimi kaldır diye eğer kaldırmassa ıkıncı aşamada mahkeme olayı oluyor Ben zamanında bazı arkadaşlara ınandım vatandasın biri yüzde beşyüz sahte yazmıs bende ona ınandım gerı bıldırımde bulundum gerı bıldırım bulunduğum içerikde sahte değil gerçekmıs sonradan öğrendım ama neysekı gerı bıldırımım kabul olmamıs yt tarafından da yırttım bundan dolayı ve bir avukattan gelen mailden dolayı çok korktuğum ıcın bu konularda ne kadar yazı vs varsa okudum kendımce bılgı sahıbı oldum Ama yine dedım gıbı bu işler çok rısklı tehlıkelı işler benım buradakı yazılarımla hareket etmeyın dedım gıbı bir kaynaığım yok sadece okudum ama doğru ama yanlıs bilemem

sunuda unutmadan soyleyeyım arkadaslar boyle sahte telıfler ıyıce gaza getırıyor.sonucta video bende tekrar yuklerız

Her yapılan kötü şeyde de Türkler'in adını çıkarmaktan vazgeçin artık!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri