CowLOOK - YATIRIMSIZ ( 100 150 TL KAZAN)

• Kullanıcı mku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mku

Kayıtlı Üye
Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterim ki ( Siteye isteseniz de yatırım yapılmıyor ) YATIRIMSIZ.

Site reklam kazançlarını bize dağıtır. Geçen ay 8 bin lira ödeme yaptılar. Bunu videolu olarak - Withraw sayfasından görebilirsiniz. Bu ay ise 13 bin ödeme yapacaklar. Ayın 1inden 1ine ödeme yapar.

Siteye kayıt olmak için tıklayınız

Üyeliğimizi aldıysak sizlere oyunu kısaca özetlemek isterim. Siteye üye olduğunuzda LVL 1 olarak başlarsanız. Market kısmından seviye 1 olan yemi alarak ineğinizi 2 saatte bir beslemeniz gerekmektedir.

Sütü topladığınızda level yükselir ve ineğinize vereceğiniz yem değişir. Daha fazla süt alırsınız.

2 Saatte bir demiştik, eğer bu süre geçerse hayvanınızın %100 canı her saat 0,6 azalır. 1 Ay içinde ödeme almak için ölmemesi gerekir.

Topladığınız sütleri sisteme Withraw kısmından gönderirsiniz. Gönderdiğiniz puanlar ineğiniz ölse dahi gitmez.

Puanların TL Karşılığını kullanıcılar belirler. Sisteme en çok puan gönderen kişi örneğin o ay 13 bin dağıtılacaksa o kadar yüksek pay alır.

Sitede çoğu sorunun cevabı var kısaca açıkladım.

Her sitenin bir ömrü var. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. Siteye zaten yatırım yapılmıyor. Çiftlik bank benzeri değildir. Yatırımsız. Zaman kaybımız olabilir.

Sürekli Bilgisayar başında olanlar uğraşabilir. Teşekkürler.

Siteye kayıt olmak için tıklayınız

Son düzenleme:
Site bize vereceği parayı nerden kazanıyor peki hocam ?!

En baş satırda yazdım hocam reklam kazançlarından dağıtıyor. Youtube sayfasında adsense hesabı üzerinden kazançları göstermiştir. Ne kadar getiri sağlarsa o kadar dağıtım oluyor. 3000 TL 5000 TL değişiyor.

kesin hızlı sağmak için para yatırmak gerekir yoksa özellik yakında çıkartırlar.zamanı bol olan işsiz güçsüz vitaminsizler için yapılabilir. Aksi taktirde değmez

Öyle birşey yok şuanlık. Geleceğini de düşünmüyorum. Ben zaten part time çalışıyorum öğrenciyim zamanım var yapıyorum. Vitaminsizler belli

günde 10 saat uğraşıp 10 tl alacağınıza ayda 300 saatinizi herhangi bir ilim öğrenmek için harcarsanız 3 ayda yaklaşık 1000 saatlik bir çalışmak size 1 ayda 5 k tl kazandırır. Umarım boş beleş işlerle uğraşmamanız gerektiğini anlarsınız arkadaşlar birgün.

Mantikli sistem bos zamanlarda oyun oynadiginiza bunu yapin bi faydasi olsun ))

siteye kayıt oldum ama girişte sitenin hergün reklama tıkla demesi etik değil. ben adwords reklam vereniyim. eğer üyeleri bilinçli olarak reklama tıklamaya teşvik eden uygulamaya kaldırmazsa sitesini adsenseyse şikayet edeceğim. screenshot aldım. kazançı düşüsün ama bıraksın reklama beğendiyseler tıklasın üyeler. ayrıca yalnızca tıklama başı değil gösterim başıda para kazanılıyor.

daha önce konusu var
ref. linkini saklayarak bu tarz konu açmak yasak
içeriği ne olursa olsun, piramit sistem. bu sitenin tekrar konusunu açmayın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri