Creason Şikayet.

Hocam siz arkadaşa herhangi bir süre gmailler için garanti verdiniz mi?

1 hafta hepsinde garanti mevcut benim tarafımdan kapanırsa yeni kanal gönderiyorum..Arkadaşa 3 gün boyunca her gün sıfır mail verdim partnere soktuktan sonra kapandığını söyledi..

Tüm mail alanlar partnere sokuyorlar sadece bu arkadaş aldıktan 1 gün sonra patlatıyor..

Kendisine ücretin yarısını yolladım..Ona verdiğim 300 mail yalan oldu boşa gitti hepsi

Son düzenleme:
1 hafta hepsinde garanti mevcut benim tarafımdan kapanırsa yeni kanal gönderiyorum..Arkadaşa 3 gün boyunca her gün sıfır mail verdim partnere soktuktan sonra kapandığını söyledi..

Tüm mail alanlar partnere sokuyorlar sadece bu arkadaş aldıktan 1 gün sonra patlatıyor..

Kendisine ücretin yarısını yolladım..Ona verdiğim 300 mail yalan oldu boşa gitti hepsi

ZLjNzo.png

4LWmQq.png

bana verdiğin tüm kanallarda toplam nerdeyse 5 haneli kazancım vardı boşa gitti diyorsun ben lafını bile yapmadım alamadığım paranın

ZLjNzo.png

4LWmQq.png

Eğer kanallar bir hafta sonra kapandıysa iade yapmak zorunda değilsiniz. Sadece bu arkadaşın kanalları kapanıyorsa. Diğer satış yaptığınız arkadaşların ki sağlamsa arkadaşta problem olabilir.

Eğer kanallar bir hafta sonra kapandıysa iade yapmak zorunda değilsiniz. Sadece bu arkadaşın kanalları kapanıyorsa. Diğer satış yaptığınız arkadaşların ki sağlamsa arkadaşta problem olabilir.

aldığım mailler 2 ve 3 üncü gün kapandı ayrıca benimde sadece bu arkadaştan aldıgım mailler sorun çıkardı diğer satıcılardan aldıgım mailler sorunsuzdu ya allah aşkına hem mailleri proxyle açmış söylemedi bana hem facebook vardı tüm maillerin üstünde bunların hiçbirini söylemedi bana yahu

aldığım mailler 2 ve 3 üncü gün kapandı ayrıca benimde sadece bu arkadaştan aldıgım mailler sorun çıkardı diğer satıcılardan aldıgım mailler sorunsuzdu ya allah aşkına hem mailleri proxyle açmış söylemedi bana hem facebook vardı tüm maillerin üstünde bunların hiçbirini söylemedi bana yahu

İlk aldığınız mailler mi 2. ve 3. günü kapandı yoksa. İade olarak aldığınız mailler mi?

ARKADAŞLAR HER SEFERİNDE YAZMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ! ŞİKAYET KONULARINA MESAJ YAZMAK YASAKTIR!!!
Aksi taktirde artık cezai işlem uygulanacaktır!!

[MENTION=11620]era[/MENTION] Admin çözer :D

@Frankeinstein Doğukan kardeşim belki mail satan arkadaşın suçu yoktur benimde bayağı kanallar kapandı hemde hepsi birden youtube bu ara bir şeyler yapıyor.

ama kapanmanın sebebinin mailden olduğunuda düşünüyorsan ben sana 1 kişi tavsiye etmiştim çocuk tek tek elle aralıklarla açıyor pcden hiç bir sorun yaşamadım, ondan alsaydın ya..

düzenleme: Şikayet konularıana yazmak yasakmış kusura bakmayın.

Son düzenleme:
bence kanalıda her şeyide siz yapın kimseye güven olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri