Creative kanalıma ödeme yapmayacağını açıkladı

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
benım son 18 günlük kazanç 1500 dolardı kanalda günlük 100 dolara çıkmıştı hey allahım ya niye alıyorlar ozaman arkadaş bizdede kafa yokki adsensede ne güzel kazanıyorduk

Mailden sonra zaten ciddi anlamda eşleşen yağmaya başladı kanallara, eşleşen sistemide değişmiş artık. Eşleşeni gönderen bizim üzerimizden para kazanmaya çalışıyor para kazanmasını kapattırmıyor videonun. Maillerinize bakarsanız farkı görürsünüz :)

Benimde telif kalktı ucu ucuna yırttım atılmaktan sanırım. Ama ciddi anlamda eşleşen yedim bu yüzden atılmazsam iyidir

zoomin deki iki kanalımda subat kazancı ödenmiyor .adsense tarafından incelemeye alınmıs.birinin subat kazancı 4000 $ birinin subat+mart 6000 dolar .ben bu saatten sonra hicbir partner firmasıyla iş yapmayacagım.düşününki kanal zoominden atılıyor adsense e geciyor son 1 hafta.o adsense bombostu zaten.tek zoominten atılan kanal vardı.1 haftalık kazanc adsense üzerinde kesinleşti.be mübarek adam adsense e bırakan kazanc kesinleşiyor da ,adsense den önce bi ay sende kalan kanalın kazancını youtube neden ödemiyor sana.bugün attıgım dizininde dolarlarının yarısından fazlası yandı zaten.artık adsense le devam. ha kalan videoların yarısı dolar yanmasın hic önemli değil benim icin.en azından elimize para geçer yarımda olsa

awesomeness şirketten çıkartıp tekrar bağladığı kanalın şuan için para kazanma bölümü yok bakalım ne olacak hayırlı artık.

martta cretive ve zominde kanallarım her biri 2k $ geçti şimdiden ama bu olanları görünce boşuna mı kürek çektik demeye başladım,banada ödemeyecekler o zaman2, kanalda birer telifli noolacak bakalım adsensenin gözünü seveyim

üstad sıkıntı yapma bende de aynısı oldu son iki ayda düzenli ödeme aldım.sanırım telif yemişssin

telif yok şükür. ama 7 ay önce bağlı bi kanalı çıkarıp niye bağlasınlarki merak ettim :)

---------- Mesaj saat 23:34:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:19 civarında gönderildi. ----------

awede sık görülen bi sorun bu,önemli bi sorun oldugunu sanmıyorum.

inşallah öyledir.

açıkcası kanallarımdan birini ay sonu silmeyi düşünüyorum ama gmaildenmi silsem yoksa sadece kanalımı silsem denemek lazım awede kapanan kanalların parasını ödüyormuş genelde bu partnerlerdede denenebilir ,kanal gidiyor ama belki paramızı alırız

---------- Mesaj saat 23:37:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:47 civarında gönderildi. ----------

telif yok şükür. ama 7 ay önce bağlı bi kanalı çıkarıp niye bağlasınlarki merak ettim :)

---------- Mesaj saat 23:34:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:19 civarında gönderildi. ----------

inşallah öyledir.
bence yanlış anlama ama para kazanması gitmiş kanalların baglantısını kesip tekrar baglıyorlar bendede 3 kanal var awe bu şekilde işallah ben yanılıyordurum

martta cretive ve zominde kanallarım her biri 2k $ geçti şimdiden ama bu olanları görünce boşuna mı kürek çektik demeye başladım,banada ödemeyecekler o zaman2, kanalda birer telifli noolacak bakalım adsensenin gözünü seveyim

sorma abi çok büyük bir darbe oldu bu ya

benim creative de bi kanal var günde 300 dolar bırakıyo suana kadar 3000 dolar ı geçti.bi yandan seytan sil videoları diyo revshare 0 olmadan bi yandanda ay sonuna kadar tutmak geliyo içimden videoları

açıkcası kanallarımdan birini ay sonu silmeyi düşünüyorum ama gmaildenmi silsem yoksa sadece kanalımı silsem denemek lazım awede kapanan kanalların parasını ödüyormuş genelde bu partnerlerdede denenebilir ,kanal gidiyor ama belki paramızı alırız

---------- Mesaj saat 23:37:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:47 civarında gönderildi. ----------

bence yanlış anlama ama para kazanması gitmiş kanalların baglantısını kesip tekrar baglıyorlar bendede 3 kanal var awe bu şekilde işallah ben yanılıyordurum

sıkıntı çıkacığını sanmıyorum kanalların temizdir umarım temizse bi şekilde ticket açarak bildirirsin onlarda gerekeni yapar. ayrıca para kazanması gözükmeyen bir kaç tanıdık ödeme aldı haberin olsun yani para kazanma bölümü yok diye kazanmıyoruz diye bir şey yok ödemeyi yapıyor ama nedense ödemeyi biz görmüyoruz düzelticeklerini sanıyorum :)

---------- Mesaj saat 23:45:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:20 civarında gönderildi. ----------

adamlar yazdığımdan bişi anlamıyor diye resim attım hala ne demek istediğinizi anlamadık yazıyorlar :) kalın kalın kırmızı ile işaretlemişim yok böyle bir şey :)

yumu anlıyorum seni alanlar var diyorsun ozaman şansımız var benimki görüştü sadece benim kanalların birindede ihtar yok dedigin gibi para sekmeside yok ama.

sıkıntı çıkacığını sanmıyorum kanalların temizdir umarım temizse bi şekilde ticket açarak bildirirsin onlarda gerekeni yapar. ayrıca para kazanması gözükmeyen bir kaç tanıdık ödeme aldı haberin olsun yani para kazanma bölümü yok diye kazanmıyoruz diye bir şey yok ödemeyi yapıyor ama nedense ödemeyi biz görmüyoruz düzelticeklerini sanıyorum :)

---------- Mesaj saat 23:45:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:20 civarında gönderildi. ----------

adamlar yazdığımdan bişi anlamıyor diye resim attım hala ne demek istediğinizi anlamadık yazıyorlar :) kalın kalın kırmızı ile işaretlemişim yok böyle bir şey :)

Aynı şekilde olan kanallarıma ödeme aldım . Bence yine yaparlar.

senin şubat ayının kazancı kesinleşecekken geldi dimi bu uyarı eger öyleyse ben mart sonu kanalı silip şansımı deniyecem çünki,
arkadaşlar sadece video silmek yetiyormu acaba yoksa kanalımı silmek gerek.

evet kanal 21 de girdi şubat ama diyer kanallarda birşey yok kafayı yiyecem acaba diyer kanallarda gider mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri