Creative kesinti oranını %50 yaptı

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Konuyu tamamıyla inceledim ama birşey çıkaramadım, şimdi durumlar nedir?
Neden %50 ye indi ?
İnenler tekrar çıkacakmı yoksa kalıcı bir problem mi ?

Konu linki alabilirmiyim, benim bildiğim yeni bir sistem gelecekti ama onda Hub lar kanalların yüzdesini arttırıp azaltabileceklerdi bazı durumlarda. %50 olayı garip geldi şimdi

Tabii,

How does the 90% revshare work? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

Note that our system will now (as of 04/03/2014) automatically lower the revshare to 50% on either the receiving of a strike or if 33% or more of your videos have 3rd party matches.

Eğer kanalınız telif yerse yada vidyolarınızın %33 ü yada daha fazlası 3. taraf eşleşense %50 ye düşürüyoruz diyor

48 tane videomdan 4 tanesi eşleşen oldu ve %50 ye düştü oranım. %33 eşleşen oranında bir hata var

Bu konuda 2 soru çıkıyor ortaya;

1- %33 Eşleşen: Misal 200 video var 66 videoya 3. şahıs gelecek ve kesinti %50 ye düşücek. Soru: Sildiğimiz 3.şahıslarda bu rakama dahil mi?

2- Geçmiş Aylar: Misal ocak - şubat ayında telif almadık 3.şahıslar %33 ü geçmedi, Mart ayında 1 telif aldık ya da %33 ü geçtik ve kesinti %50 oldu.. Soru: Bu kesinti geldiği aydan itibaren mi devreye girecek yoksa geçmiş aylarda henüz elimize geçmeyen parayıda kapsayacak mı?

Rica Etsem İngilizcesi iyi olan bir arkadaş bu soruları partnere sorabilir mi? Ya da bu alt networkler nerde bi aydınlatsınlar bizi.. Onlar aydınlatmayacakta kim aydınlatacak bizi

Bu konuda 2 soru çıkıyor ortaya;

1- %33 Eşleşen: Misal 200 video var 66 videoya 3. şahıs gelecek ve kesinti %50 ye düşücek. Soru: Sildiğimiz 3.şahıslarda bu rakama dahil mi?

2- Geçmiş Aylar: Misal ocak - şubat ayında telif almadık 3.şahıslar %33 ü geçmedi, Mart ayında 1 telif aldık ya da %33 ü geçtik ve kesinti %50 oldu.. Soru: Bu kesinti geldiği aydan itibaren mi devreye girecek yoksa geçmiş aylarda henüz elimize geçmeyen parayıda kapsayacak mı?

Rica Etsem İngilizcesi iyi olan bir arkadaş bu soruları partnere sorabilir mi? Ya da bu alt networkler nerde bi aydınlatsınlar bizi.. Onlar aydınlatmayacakta kim aydınlatacak bizi

Ben sorarim yinede mantiken aklima gelen ilk sorunun cevabi buyuk ihtimalle silinen videolarda dahildir. Digerinin cevabida diger aylari etkilemez saniyorum. Ne zaman duserse %50 ye o ayi kapsar.

1 ihtarli kanalim %10
2 ihtarli kanalim %50

Durumunda suan.

Partnerlikten atilmak yerine %50 ile mi devam edilse acaba? Fena da sayilmaz gibi sanki. Partnerlikten atilsan baska bir networke giremiyeceksin. Videolar eslesen verecek...

Hay sizin gibi networke... İşkence hic bitmiyor.

Ben sorarim yinede mantiken aklima gelen ilk sorunun cevabi buyuk ihtimalle silinen videolarda dahildir. Digerinin cevabida diger aylari etkilemez saniyorum. Ne zaman duserse %50 ye o ayi kapsar.

Abi şöyle bişi ben videoları 200 e sabitledim güncelledikce (video yükledikce) en son sayfadan silip tekrar 200 e sabitliyorum, eşleşen alsın almasın farketmiyor çalışma tarzım bu.. Şimdiye kadar 30-35 adet eşleşen almışımdır diye tahmin ediyorum. Yani ben devamlı video silerek bir nevi kendi kuyumu kazdım demek oluyor bu durumda. Aslında silmesem video sayım 400 - 500 lerde olsa daha avantajlı olacaktım %33 olayında..

Sildiğim videolar eşleşen getirirmiydi sonradan bilmiyorum ama genelde sildiklerim hep 2 - 3 aylık videolar, o zamana kadar getirmedi. Sonrada getirmezdi heralde..

Umarım sizin dediğiniz şekilde değildir yoksa sistemimi bozmak zorunda kalacağım ve bu sistem beni çok korkutuyor :)

Abi şöyle bişi ben videoları 200 e sabitledim güncelledikce (video yükledikce) en son sayfadan silip tekrar 200 e sabitliyorum, eşleşen alsın almasın farketmiyor çalışma tarzım bu.. Şimdiye kadar 30-35 adet eşleşen almışımdır diye tahmin ediyorum. Yani ben devamlı video silerek bir nevi kendi kuyumu kazdım demek oluyor bu durumda. Aslında silmesem video sayım 400 - 500 lerde olsa daha avantajlı olacaktım %33 olayında..

Sildiğim videolar eşleşen getirirmiydi sonradan bilmiyorum ama genelde sildiklerim hep 2 - 3 aylık videolar, o zamana kadar getirmedi. Sonrada getirmezdi heralde..

Umarım sizin dediğiniz şekilde değildir yoksa sistemimi bozmak zorunda kalacağım ve bu sistem beni çok korkutuyor :)

Soracagim iste bakalim. Adsense zaten ugrasamiyoruz direkt unlem. Saniyorum diger partnerlerede bu tarz uygulamalar gelir yakinda. Milleti ozgun icerige yonlendirmeye calisiyolar. Cember iyice daraliyor artik.

mail attım cevap yok.

skype ekledim kanalı sordu verdim 12 saattir online ama cevap yok.

Hocam bi cevap alabildiniz mi? Ben baya merak ettim bu konuyu :)

Yanıt alabildiniz mi son durum nedir aynı mı?

yanıt aldım. kanalda özgün içerik olmadığı için kesinti oranı %50 yapıldı.

sözleşmede %50 ile ilgili herhangi bir satır olmamasına rağmen yeni kural böyle işinize gelirse denildi.

İçerik özgün değilse ve bunu biliyorlarsakanalı çıkarsınlar o zaman, bunlar fırsatçı.

[MENTION=541]Sume[/MENTION] bana bu kuralıda sozlesmelerine ekleyeceklerini soylediler hocam

evet ama benim kabul ettiğim sözleşmemde böyle bir kural yok. benden bir ayda bu kural nedeniyle alacakları para farkı 26bin tl. fırsatçılık yaptılar kuralına uydurmaya çalışıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri