Konuyu tamamıyla inceledim ama birşey çıkaramadım, şimdi durumlar nedir?
Neden %50 ye indi ?
İnenler tekrar çıkacakmı yoksa kalıcı bir problem mi ?
Neden %50 ye indi ?
İnenler tekrar çıkacakmı yoksa kalıcı bir problem mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu linki alabilirmiyim, benim bildiğim yeni bir sistem gelecekti ama onda Hub lar kanalların yüzdesini arttırıp azaltabileceklerdi bazı durumlarda. %50 olayı garip geldi şimdi
Konu linki alabilirmiyim, benim bildiğim yeni bir sistem gelecekti ama onda Hub lar kanalların yüzdesini arttırıp azaltabileceklerdi bazı durumlarda. %50 olayı garip geldi şimdi
Note that our system will now (as of 04/03/2014) automatically lower the revshare to 50% on either the receiving of a strike or if 33% or more of your videos have 3rd party matches.
Eğer kanalınız telif yerse yada vidyolarınızın %33 ü yada daha fazlası 3. taraf eşleşense %50 ye düşürüyoruz diyor
Bu konuda 2 soru çıkıyor ortaya;
1- %33 Eşleşen: Misal 200 video var 66 videoya 3. şahıs gelecek ve kesinti %50 ye düşücek. Soru: Sildiğimiz 3.şahıslarda bu rakama dahil mi?
2- Geçmiş Aylar: Misal ocak - şubat ayında telif almadık 3.şahıslar %33 ü geçmedi, Mart ayında 1 telif aldık ya da %33 ü geçtik ve kesinti %50 oldu.. Soru: Bu kesinti geldiği aydan itibaren mi devreye girecek yoksa geçmiş aylarda henüz elimize geçmeyen parayıda kapsayacak mı?
Rica Etsem İngilizcesi iyi olan bir arkadaş bu soruları partnere sorabilir mi? Ya da bu alt networkler nerde bi aydınlatsınlar bizi.. Onlar aydınlatmayacakta kim aydınlatacak bizi
Ben sorarim yinede mantiken aklima gelen ilk sorunun cevabi buyuk ihtimalle silinen videolarda dahildir. Digerinin cevabida diger aylari etkilemez saniyorum. Ne zaman duserse %50 ye o ayi kapsar.
Abi şöyle bişi ben videoları 200 e sabitledim güncelledikce (video yükledikce) en son sayfadan silip tekrar 200 e sabitliyorum, eşleşen alsın almasın farketmiyor çalışma tarzım bu.. Şimdiye kadar 30-35 adet eşleşen almışımdır diye tahmin ediyorum. Yani ben devamlı video silerek bir nevi kendi kuyumu kazdım demek oluyor bu durumda. Aslında silmesem video sayım 400 - 500 lerde olsa daha avantajlı olacaktım %33 olayında..
Sildiğim videolar eşleşen getirirmiydi sonradan bilmiyorum ama genelde sildiklerim hep 2 - 3 aylık videolar, o zamana kadar getirmedi. Sonrada getirmezdi heralde..
Umarım sizin dediğiniz şekilde değildir yoksa sistemimi bozmak zorunda kalacağım ve bu sistem beni çok korkutuyor![]()
Ben sorarim yinede mantiken aklima gelen ilk sorunun cevabi buyuk ihtimalle silinen videolarda dahildir. Digerinin cevabida diger aylari etkilemez saniyorum. Ne zaman duserse %50 ye o ayi kapsar.
creative şubat kazançları ne zaman kesinleşiyor,bilen var mı ?
23-24 mart gibi.
Yanıt alabildiniz mi son durum nedir aynı mı?
[MENTION=541]Sume[/MENTION] bana bu kuralıda sozlesmelerine ekleyeceklerini soylediler hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.