Creative Nation Mart ayı kazancları mayıs ayı ödemleri |Tek Başlık|

Ben yeni dikkat ediyorum bu adamlara bloke yazan hesaplar ödenmişmiki 1 yıl hesabınımızda bekletecegiz diyorlar.

1 yıl bekletip ödeyeceğiz diyen zoomin.tv değil.
Arkadaşlar bunu diyenler Creative ile AWE zoomin YT öderse öderiz diyor. İnanmıyorsunuz belge istiyorsunuz ama bunun sunulacak bir belgesi olmadığını açıkladılar.

Belki üst düzey yetkililerle konuşma fırsatımız olurda sistemlerini görürsem daha iyi açıklarım am aşimdilik durum bu, sunacakları belge yok. Ben sadece kendi şahsi düşünceme göre diyorum, zoomin.tv nin hesabına girmediğine inanıyorum.

1 yıl bekletip ödeyeceğiz diyen zoomin.tv değil.
Arkadaşlar bunu diyenler Creative ile AWE zoomin YT öderse öderiz diyor. İnanmıyorsunuz belge istiyorsunuz ama bunun sunulacak bir belgesi olmadığını açıkladılar.

Belki üst düzey yetkililerle konuşma fırsatımız olurda sistemlerini görürsem daha iyi açıklarım am aşimdilik durum bu, sunacakları belge yok. Ben sadece kendi şahsi düşünceme göre diyorum, zoomin.tv nin hesabına girmediğine inanıyorum.

hiç aklımda olmayan bir ödeme aldım creativeden 2-3 telif geldiğinden dolayı sildiğim ismini bile zor hatırladığım bir kanalın ödemesini yapmışlar..

teşekkürler zoomin ve creative ;)

şimdi yeni kanallarımı zoominemi yoksa creativemi soksam bilemedim ;)

hiç aklımda olmayan bir ödeme aldım creativeden 2-3 telif geldiğinden dolayı sildiğim ismini bile zor hatırladığım bir kanalın ödemesini yapmışlar..

teşekkürler zoomin ve creative ;)

şimdi yeni kanallarımı zoominemi yoksa creativemi soksam bilemedim ;)

Bilemessin tabi para tatlidir :D banada oyle odemislerdi ama bu ay vurdular darbeyi ona gore dikkat et derim

5 gün kaldığım ve teliften kapanan kanalımın ödemesini yapmışlar hiç beklemiyordum. 25$ akmasa damlar :D

Creative geçen ay 353 USD'nin üzerine yatmıştı. Sistemde banka havalesi gönderildi diye görünmesine ve bunca zaman geçmesine rağmen 3-5 günde bir umutsuzca bakıyordum hesabıma. Bu ay ise 317 USD kesinleşmiş kazancım vardı. Yine sistem ödendi olarak gösterdi bir kaç gün önce...Ama benim hiç bir umudum yoktu....Yaklaşık 5 dk kadar önce yine umutsuzca hesabımı açtım. Birde ne göreyim İşbankası biizim yerimize EURO hesabı açmış ve karşısında 231 EURO diye bir miktar var. Hesapladım yaklaşık 317 USD' ye denk geliyor. Sanırım ödemeleri EURO olarak göndermişler....İnanılmaz mutlu oldum. Bir taraftanda geçen ay ki ödemeleri de EURO olarak gönderdiler de para arada sıkışıp kayıp mı oldu bir yerlerde. Banke ödemesi bekleyen arkadaşlar sizde durum ne alemde?

Creative geçen ay 353 USD'nin üzerine yatmıştı. Sistemde banka havalesi gönderildi diye görünmesine ve bunca zaman geçmesine rağmen 3-5 günde bir umutsuzca bakıyordum hesabıma. Bu ay ise 317 USD kesinleşmiş kazancım vardı. Yine sistem ödendi olarak gösterdi bir kaç gün önce...Ama benim hiç bir umudum yoktu....Yaklaşık 5 dk kadar önce yine umutsuzca hesabımı açtım. Birde ne göreyim İşbankası biizim yerimize EURO hesabı açmış ve karşısında 231 EURO diye bir miktar var. Hesapladım yaklaşık 317 USD' ye denk geliyor. Sanırım ödemeleri EURO olarak göndermişler....İnanılmaz mutlu oldum. Bir taraftanda geçen ay ki ödemeleri de EURO olarak gönderdiler de para arada sıkışıp kayıp mı oldu bir yerlerde. Banke ödemesi bekleyen arkadaşlar sizde durum ne alemde?

Bu ay ne oldu abi

Hayirli olsun buarada ben fransada yasiyorum hesap zaten euro suan teldeyim bakip haber veririm

Bi arkadaşın daha 2 gün önce completed yazdı dashboardda, şuana kadar gelen ödeme yok. Acaba sizinki gibi euro olarak mı gönderdiler?

Bi arkadaşın daha 2 gün önce completed yazdı dashboardda, şuana kadar gelen ödeme yok. Acaba sizinki gibi euro olarak mı gönderdiler?
Arkadaşın hesabı TL veya Dolar mı idi bilmiyorum ama, benim ilk ödememde TL tanımlı olmasına rağmen daha sonra açmış olduğum dolar hesabına Dolar olarak yatmıştı. Bu ay EURO göndermişler. Arkadaşında o şekilde gönderilmiş olabilir.

Arkadaşın hesabı TL veya Dolar mı idi bilmiyorum ama, benim ilk ödememde TL tanımlı olmasına rağmen daha sonra açmış olduğum dolar hesabına Dolar olarak yatmıştı. Bu ay EURO göndermişler. Arkadaşında o şekilde gönderilmiş olabilir.

Arkadaş düzenli olarak 2 aydır dolar hesabına alıyordu parayı, senin yazını okuduktan sonra euro hesabı açtık, yarın olsun bakalım bankayı bir aramak lazım.

Arkadaş düzenli olarak 2 aydır dolar hesabına alıyordu parayı, senin yazını okuduktan sonra euro hesabı açtık, yarın olsun bakalım bankayı bir aramak lazım.
Hayırlısı olur inşallah. Bekleyen herkes alsın kazançlarını...

300-500 dolar için banka istemeyin, paypal açın mutlaka. Hem önceden alırsınız hem sorun yaşamazsınız hem daha az para kaybedersiniz. Kesinlikle paypala çevirin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri