Creative Nation Mart ayı kazancları mayıs ayı ödemleri |Tek Başlık|

ödemeleri zoomin yapmış.. kimin eli kimin cebinde? biz de zoominde blocklar nerden çıktı diyorduk. burnuma pis kokular geliyor.

ödemeler gelmiş . oh be :D zoom in ödemesindeki amaç creativede paypal hesabında sorun varmış o yüzden zoom in ödemiş banka ve wu ödemelerin creative yapıcakmış onda bir sıkıntı yokmuş aynı tarihte gerçekleşecekmiş o ödemelerde

Allah Allah Muhtşem Bi Sürpriz Oldu Ya :) Paypala Bi Girdim Zoomin.bv 230 $ yazıyor ne zoomini falan derken bide baktım kanalımın mart kazancı :D partnerden ala tanımıyorum arkadaş ilaç gibi geldi be ya :D

Beter ol creative, dolandirdigin paralarim haram olsun bogazinda kalsin.

ulan zoominde olmasa yandık gece 4 de 2 kanal gelmiş 2 kanal kaldı birde banka ödemesi var inş bankayıda bunlar öder adamlar geçen ayın üstüne yattı tickete ve forumda hiçbir konuya cevap vermıyorlar

Uyanınca telefonda paranız yattı mailini okumak günü güzel kılıyor. :)

Zoomin yatırmış deyince şaşırdım. :)

Hayırlı olsun herkese.

Benimki de yatmış şükür, şaşırdım awe 3k paranın üzerine yatınca bunlar da yatar diye düşünmüştüm.
Parasını alamayan diğer arkadaşlarımız inşallah alırlar.

ödemeler gelmiş ama bende paypal nakit karta çekecem ödememi fakat paypal/nakit adresi çalışmıyor yönlendiriyor ana sayfaya :)

ulan zoominde olmasa yandık gece 4 de 2 kanal gelmiş 2 kanal kaldı birde banka ödemesi var inş bankayıda bunlar öder adamlar geçen ayın üstüne yattı tickete ve forumda hiçbir konuya cevap vermıyorlar

Kardeşim senin konularını gördüm, bende bir konu açtım bunların başlarını ağrıtıp o ödemeleri alacağız inşallah.

Ben yeni dikkat ediyorum bu adamlara bloke yazan hesaplar ödenmişmiki 1 yıl hesabınımızda bekletecegiz diyorlar.

Evet, yahu zaten youtube nerden bilebilir kimin nereden kazandigini? Bunu takip eden tabii ki network sirketleri. Dusunsene youtube vermeyecek olsa adsense bagladigimiz film kanallarina, cizgifilm kanallarinada odemez. Networklar "kendilerince" tehlikeli saydiklari, youtubeun ileride geri isteyebilecegi iceriklere odeme yapmiyorlar. 1 yil sonra falanda odemezler zaten, o zamana hatirlamazlar bile. Bunu yapabiliyolar, cunku sozlesmelerinde yaziyor.

Zoomin.tv işin içindeyse kormayın :D

Jaap kankam halleder :) YT nin ödemediklerinide ödese adamın heykelini dikeriz Türkiye ye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri