Creative Nation Mart ayı kazancları mayıs ayı ödemleri |Tek Başlık|

Hocam şubat ayını zaten bu ay paranın üzerine eklemişler 2side bloke olmuş anlayacağınız
Şubat ayı paypal seçseydiniz paranız coktan hesabınıza yatacaktı.
Malesef 2 Ödemeyide alamıyacaksınız Şubat ayında sınırı geçemediğiniz için ödenmeyip bu ay üzerine eklenmiş oda malesef block olmuş.


Suçun topu bu network bayilerinde hocam banka ödemsi 75$ dediler uyduk laflarına ekledik. Hepsi yalanmış.. MoNSpeLL demişti ödeme yapılacak diye ama yine de yalan oldu.... :
 
Arkadaslar benimde param bloklanmıs ne yazık ki
Neden böyle oldu anlamadım.
Hemde 2 3 dk arası komedi calısıyordum.Hic film falan calısmadım.
 
Ya neden olacak bu network isi dolandiriliclik üzere kurmus, gec uyandik olan bizim paralara oldu.
 
3 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks.

Söyle bir yazı var bende.Kanal topluluk rüzgarından gitmisti yine.
Heralde topluluk yedigi icin vermeyecekler gibime geliyor.
Kanalı gümleyipde parayı alan var mı hic ?
 
Allah belalarini versin 20kanin ustune yatti adi kopekler ins biryerlerinizden cikar
 
Allah onların evlerine ateşler salsın adi herifler

Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim :D
 
mart ayı kesinleşmişti ödeme daha yapılmadı yapılmasını bekliycez
 
Banka ödeme limiti 75$ diyen bayileri buraya bekliyoruz. En azından 78$ vardı onu alacaktım bunların yüzüne o da bloke oldu.
 
Banka ödeme limiti 75$ diyen bayileri buraya bekliyoruz. En azından 78$ vardı onu alacaktım bunların yüzüne o da bloke oldu.

Benim de 100 dolar vardı not paid yazıyordu banka olduğu için ödenmedi ama martla birleştirmişler, paypala çevirmiştim neyse ki alırım 1 hafta içinde. Yazık olmuş senin kanallara ya ne yapacaksın şimdi ayrılacak mısın partnerden?
 
Benim de 100 dolar vardı not paid yazıyordu banka olduğu için ödenmedi ama martla birleştirmişler, paypala çevirmiştim neyse ki alırım 1 hafta içinde. Yazık olmuş senin kanallara ya ne yapacaksın şimdi ayrılacak mısın partnerden?

Kardeş zaten kanallar atılmıştı. Şubat 78$ Mart 1344$ dı şubat ödenmediği için marta eklenmiş ikiside bloke yani.Lanet okuyorum bu partnere awe den de daha adiii.
 
Bloke edilmiş zaten bekliyordum çok şikayet vardı geçen ay ama asıl konu 3 4 hafta diyorlar geçen ay bloke edilip para alan yok bildigim kadarıyla bunlar düpedüz sahtekar
 
Bloke edilmiş zaten bekliyordum çok şikayet vardı geçen ay ama asıl konu 3 4 hafta diyorlar geçen ay bloke edilip para alan yok bildigim kadarıyla bunlar düpedüz sahtekar

3-4 hafta yazdigina bakma. Bugun yine sordum 1 yil hesabimizda bekleticez belki youtube geri ister diyolar :D
 
Aweden beteri varsa oda bu networkdür demiştik arkadaşlar 1-2 ay önce, ne kadarda haklıymışız.. Vakti zamanında bizimde paramıza çöktüler, hatta bu ayın parası 500 dolar kazanmış olmasına rağmen low saldo yazıyor. Ne telif vardı ne 3.şahıs ne bir uyarı.. Mazeretleri ise video sahipleri paraları kendisine istemiş ona göndereceklermiş.. YERSEN TABİ.. Çok şükür paçayı kurtardık bu dolandırıcı networkden. Darısı başınıza ne diyim. 1 Kanal vardı bırakmadıkları onuda sildim kökten.
 
Ulan ya hepsi kesinleşmiş çok mutlu oldum yemin ediyorum :D
 
Beyler bu arada benim kazançlar yüksek yani biri 3K $ biri 2K $ biri 300 $ tümü kesinleşmiş yüklediğim şeylerde dizi,film,anime türü şeylerdi. Videoları Mart'ın son günü silmiştim yani kanallar 1 aydır boş o haliyle kesinleşmiş bilginiz olsun istedim.
 
moral bozmak gibi olmasin ama kesinlesmis olmasi odeme alacaginiz anl***** gelmez bu partnerde bunuda unutmayin.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri