Şerefsiz insanlar o kadar bekledik bu muydu olacağı 2 hesabımda bloke olmş lanet olsun creativeye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin ödenmeyen subat kazancında not paid mi yazıyor sadece
Film animasyon
hocam bu tür içeriklere ödeme yapmaya devam ediyorlar demek ?
Bir de başvururken nasıl başvurmuştum daha sonradan içerik mi değiştirdin başvurun kabul edildikten sonra ?
Hayır ''Completed 22-04-2014'' yazıyor. Banka hesabıma ama ödeme gelmedi.
Mart için Not Paid yazıyor..
Arkadaşla aynı durum benim içinde geçerli. Üstelik geçen ay sorunsuzca ödeme aldığımda TL hesabı tanımlıydı. Ben süre geçtikten sonra dolar hesabı açmıştım. Buna rağmen biraz gecikmeli de olsa sorunsuz olarak ödememi almıştım. Ama bu ay dolar hesabı tanımlı olmasına rağmen dashboardda 22.04.2014 Completed yazmasına rağmen ödemem gelmedi. Banka ile de temasa geçtim ama bekleyen bir para olmadığını söylediler. Bu ay içinde 317 Dolar kesinleşmiş ama ben ödeme yapılacağına dair bir umut taşımıyorum malesef...demekki creative gondermiş eger hesabın dolar hesabı degilse bankan iptal etmiştir creative ye geri gitmiştir paran ingilizce bi konussaydın creative ile inş buyuk bi mebla degildir
ödemeler hep banka hesaplarında sorun oluyor bi paypal acıp 3 tl ye onaylarsanız sorunsuz ödeme geliyor kardeşimArkadaşla aynı durum benim içinde geçerli. Üstelik geçen ay sorunsuzca ödeme aldığımda TL hesabı tanımlıydı. Ben süre geçtikten sonra dolar hesabı açmıştım. Buna rağmen biraz gecikmeli de olsa sorunsuz olarak ödememi almıştım. Ama bu ay dolar hesabı tanımlı olmasına rağmen dashboardda 22.04.2014 Completed yazmasına rağmen ödemem gelmedi. Banka ile de temasa geçtim ama bekleyen bir para olmadığını söylediler. Bu ay içinde 317 Dolar kesinleşmiş ama ben ödeme yapılacağına dair bir umut taşımıyorum malesef...
Bir tek benim ödemem mi bloke oldu arkadaş![]()
Bir tek benim ödemem mi bloke oldu arkadaş![]()
demekki creative gondermiş eger hesabın dolar hesabı degilse bankan iptal etmiştir creative ye geri gitmiştir paran ingilizce bi konussaydın creative ile inş buyuk bi mebla degildir
Kanalda bir uyarı falan var mıydı ya da içeriğiniz neydi?
1 Teliften atılmış Cizgifilm kanalı ödeme yapılmadı. Cizgi filme ödeme alabilen var mı bu networkten ?
Şubat ayı bloke olmamıştı şubat ayını alırım inş.?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.