Creative Nation Mart ayı kazancları mayıs ayı ödemleri |Tek Başlık|

Şerefsiz insanlar o kadar bekledik bu muydu olacağı 2 hesabımda bloke olmş lanet olsun creativeye

Benim de kesinleşmiş dolar olarak 3 hane TL olunca 4'e çıkıyor. Çok mutlu oldum :)

hocam bu tür içeriklere ödeme yapmaya devam ediyorlar demek ?

Bir de başvururken nasıl başvurmuştum daha sonradan içerik mi değiştirdin başvurun kabul edildikten sonra ?

Kanalı birinden almıştım içindeki videoları silip kendiminkileri yükledim. Bende pek ümitli değildim aşırı telif riskli bi içerikti hatta şuan özelde videolar.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayır ''Completed 22-04-2014'' yazıyor. Banka hesabıma ama ödeme gelmedi.
Mart için Not Paid yazıyor..

demekki creative gondermiş eger hesabın dolar hesabı degilse bankan iptal etmiştir creative ye geri gitmiştir paran ingilizce bi konussaydın creative ile inş buyuk bi mebla degildir

demekki creative gondermiş eger hesabın dolar hesabı degilse bankan iptal etmiştir creative ye geri gitmiştir paran ingilizce bi konussaydın creative ile inş buyuk bi mebla degildir
Arkadaşla aynı durum benim içinde geçerli. Üstelik geçen ay sorunsuzca ödeme aldığımda TL hesabı tanımlıydı. Ben süre geçtikten sonra dolar hesabı açmıştım. Buna rağmen biraz gecikmeli de olsa sorunsuz olarak ödememi almıştım. Ama bu ay dolar hesabı tanımlı olmasına rağmen dashboardda 22.04.2014 Completed yazmasına rağmen ödemem gelmedi. Banka ile de temasa geçtim ama bekleyen bir para olmadığını söylediler. Bu ay içinde 317 Dolar kesinleşmiş ama ben ödeme yapılacağına dair bir umut taşımıyorum malesef...

Arkadaşla aynı durum benim içinde geçerli. Üstelik geçen ay sorunsuzca ödeme aldığımda TL hesabı tanımlıydı. Ben süre geçtikten sonra dolar hesabı açmıştım. Buna rağmen biraz gecikmeli de olsa sorunsuz olarak ödememi almıştım. Ama bu ay dolar hesabı tanımlı olmasına rağmen dashboardda 22.04.2014 Completed yazmasına rağmen ödemem gelmedi. Banka ile de temasa geçtim ama bekleyen bir para olmadığını söylediler. Bu ay içinde 317 Dolar kesinleşmiş ama ben ödeme yapılacağına dair bir umut taşımıyorum malesef...
ödemeler hep banka hesaplarında sorun oluyor bi paypal acıp 3 tl ye onaylarsanız sorunsuz ödeme geliyor kardeşim

TL değil hocam yıllardır kullandığım dolar hesabım ama bu ay sorun oldu ve sadece bende de değil bir çok kişi şuan aynı durumda. Olmazsa bir çevirici bulup iyi bir anlatmamız gerekecek derdimizi.

1 Teliften atılmış Cizgifilm kanalı ödeme yapılmadı. Cizgi filme ödeme alabilen var mı bu networkten ?

Bu networke kanal baglayanin aklindan süphe ederim bundan sonra. Toplam 6 kanalin kazancina el koyarak cebe indirmisler. Telif uyari hicbir sey yoktu. Videolarida 3 hafta önceden silmistim.

1 Teliften atılmış Cizgifilm kanalı ödeme yapılmadı. Cizgi filme ödeme alabilen var mı bu networkten ?

ben şubat ayını aldım mart dada 4haneli kazanmıstım suan oda not paid durumunda ama nisan ortalarında telif yedim ve partnerden atıldım.nisan kazancım baya yukluydu alacagımı sanmıyorum

arkadaslar subat ayinin odemesini almayan oldumu?ben bir kanalimdan aldim birinden odendi yaziyor ama ortada para filan yok :confused:

Şubat ayı bloke olmamıştı şubat ayını alırım inş.?

Hocam şubat ayını zaten bu ay paranın üzerine eklemişler 2side bloke olmuş anlayacağınız
Şubat ayı paypal seçseydiniz paranız coktan hesabınıza yatacaktı.
Malesef 2 Ödemeyide alamıyacaksınız Şubat ayında sınırı geçemediğiniz için ödenmeyip bu ay üzerine eklenmiş oda malesef block olmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri