Creative Nation Nisan Ayı Kazançları Haziran Ayı Ödemeleri |Tek Başlık|

k.bakmada hocam illa agzımı açtırcaksınız kardeşim sen alıyorsunda diyer adamlar alıyor mu ? hiç bunu düşünen yok ama başınıza gelince görücem ben sizi yakınmaya başlarsınız ozaman bakalım kim tutucak elinizden

Creative in üç kağıtçı olduğunu biliyorum zaten dostum, arkadaşın 300$ ına yattılar geçen ay, biz alabildiğimiz için şanşlıyız sadece.

Muhtemelen bircok kullanicisi yarin creative e ödemesini yapacak.
Umarim tersi olur tabii ki.:D

Bu firmaya kötü falan diyorlarda awe bin kat daha iyidir adamlar her ay ödememi yapıyorlar.Yarın ödeme yapıcaklar alıcaz ödemeyi inş

herkes ödeme almış ben hala alamadım.Geçen ay almıştım sorunsuz.Blokta konmamış ödemeye acaba alırmıyımki bu gece.

Ödeme gelmiş beyler bana

NOT PAID
Next payment round will be on or around the 7th of June 2014

Bende böyle yazıyor dashboard da

Sabah o saatlerde Zoomin ödemeleri yapmıştı Creative ile ortak ödemeye devam mı ediyolar acaba

vallaha bana Zoomin etiketiyle ödeme gelmiş, creative diye düşündüm, ama şimdi incelediğimde çok eskiden kalan bir zoomin kanalımdan gelmiş ödeme.

Kusura bakmayın :)

7 sinde veya civarında yazıyo dashboard kesin 7 si değil beyler ona göre yarın küfür etmeyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri