Creative Nation Nisan Ayı Kazançları Haziran Ayı Ödemeleri |Tek Başlık|

kım dıyor 7 si kendiniz uyduruyorsunuz 7 si oldugunu

Hocam Hitabına dikkat edermisin. Kendim neyi uydurucam
Alın SS:
nP62ma

http://hizliresim.com/nP62ma

Ya arkadaşlar Ayın 7 sinde yatırılacagı söylüyor creative. ama 9 u oldu daha gelmedi para?
Birde Hesabım Garanti TL hesabı. Dolar hesabımı açmam gerek ?

banka hesabı eklediyseniz şimdi ödeme yapılsada siz yine alamayacaksınız.şuan yapılacak ödemeler paypal ödemeleri.tarih olarak bilmiyorum ama banka ödemeleri daha sonra yapılıyor.

banka hesabı eklediyseniz şimdi ödeme yapılsada siz yine alamayacaksınız.şuan yapılacak ödemeler paypal ödemeleri.tarih olarak bilmiyorum ama banka ödemeleri daha sonra yapılıyor.

Alla alla böyle saçmalık yok ya. Peki tahmini bi tarih varmı ? madem öyle paypal girelim birdahaki ödeme için ya. böyle her ay beklicezmi ?

Birde Hocam Zoomin içinde aynı şey geçerlimi ona göre onuda paypala çevireyim.

Alla alla böyle saçmalık yok ya. Peki tahmini bi tarih varmı ? madem öyle paypal girelim birdahaki ödeme için ya. böyle her ay beklicezmi ?

Birde Hocam Zoomin içinde aynı şey geçerlimi ona göre onuda paypala çevireyim.

bildigim kadarıyla tüm partnerlerde çünkü partnerlerin ödeme zamanlarında konular aktif oluyor ve gözüme çarpıyor.tüm partnerlerde arada 1 hafta var sanırım paypal ile banka ödemeleri arasında.zoomin mesela paypala 7-9 arası ödeme yapıyor ama banka ödemelerini 15i gibi gönderiyor.zoominin banka ödemesi ile ilgili etcnetworkun bi mesajını göstereyim.şu mesaja bakarsan Mtkn58 banka ödemeleri ne zaman olur demiş,paypal ödemeleri 2 gün önce yapıldıgı için ve etc şu cevabı vermiş ;

"Ayın 15 de yapılacağının haberini aldım. Normal bir konuşmada geçti, özellikle sorulup alınan bir cevap değil. Banka ödelerinide 15 de yapacağız diye konuşma sırasında konusu açılıp söylendi."

banka ile ödeme alan arkadaşlar daha iyi bilir tabi tarihleri ama gördügün gibi zoominin paypal ödemesi 7sinde yapıldı,banka 15i gibi yapılacakmış.

Hmm Anladım kardeşim. Sağolasın. beklicez mecbur.

bu gece yada yarın sabah başlar diye düşünüyorum.

galba bi parti gece 11 gibi diğer parti sabah 8 gibi oluyordu.. yanlışım varsa düzeltin, umutlanmayın bu mesajı hemen okuyup :D

benim 30 dolara bloke koymuşlar kanal 2 ay önce kapanmıştı kapandiktan sonra ayi ödediler ama bu ay patladık :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri