Yalnız değilmişimGeçen seferki ödemem geçen ay bu saatte yatmış . Yatar bu saatte diye düşünüyorum
Valla biri 3:45 diğeri 4.43 diyor ama 20-25 dk önce aynı anda yansıdı benim panelime
Alırız inşallah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalnız değilmişimGeçen seferki ödemem geçen ay bu saatte yatmış . Yatar bu saatte diye düşünüyorum
Valla biri 3:45 diğeri 4.43 diyor ama 20-25 dk önce aynı anda yansıdı benim panelime
bu creative'nin paralarimizi cebine atma ihtimalinide dusunmek gerekiyorkorkuyorum artik paypali bile geciktiriyo adamlar yav
Hey everyone,
If you are receiving this email, you were a part of our first payment batch for the April payout.
After the completion of this batch, we were made aware of an issue of which causes double the fees of normal.
What was the issue?
The issue was that our dashboard provider (Zoomin BV) informed us that they made a change to our payment system last week which mean that instead of it taking the fees out before it displays the totals (how this worked is it showed you a value which was minus the 1.9-3.4% that Paypal would take). They said they removed this and instead the fee would be taken on Paypal's end and not recorded from our end.
This resulted in the fees to be taken twice (so all of your lost up to 7% instead of a max of 3.4%)
I contacted the developer when I heard of this issue, it appears they decided this was not a good idea (which it wasn't..) but they removed it without deciding to mention it to us..
How are we going to resolve this?
We have another 2 batches of partner payments t do first but afterwards which will either be tonight or tomorrow morning we will send through another batch of payments which will be the extra fees that were taken as regards to this issue.
Really sorry for the hassle!
Shane Corry,
Chief Executive Officer,
Creative Nation MCN Ltd.
Unit E,
First Floor,
Digital Court.
Digital Hub,
Dublin.
Oh be yattı param .
hocam 3 hanelimiydi paraniz?
Bloke koyulmuştu doğal olarak yatmadı, yatma ihtimali de yok sanırım değil mi alan 1 kişi bile yok mu şu şekilde ya.![]()
Banada hic beklemedigim kanaldan odeme gelmisss $$$ allah razı olsun aynı parayı 2 kere yatırmıslar:d
Çizgi film, film dizi tarzı içerikten ödeme alan oldu mu bu ay Creative'den ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.