Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] yanlışsam düzeltsin ama şuan paypal aracılığı ile tüm ödemeler yapıldı sanırım (yani yapılacak olanlar :( ) :)

daha bitmedi hocam. 2-3 usdye kadar ödediler ama en düşük kazanç ödemeleri henüz bitmedi. tarih: 13 nisan ve ödemelerin 4. günü :D

daha bitmedi hocam. 2-3 usdye kadar ödediler ama en düşük kazanç ödemeleri henüz bitmedi. tarih: 13 nisan ve ödemelerin 4. günü :D

O kadar düşük kazanmayı başaramadım ben :cool: :D Doğrudur :D ödesinler de geç ödesinler deme öyle deme :D

3-4 hafta incelenecek dedikleri ödemeleri yapmadılar. Aynı kategori aynı videolar olan düşük ödemeleri yaptılar.

O kadar düşük kazanmayı başaramadım ben :cool: :D Doğrudur :D ödesinler de geç ödesinler deme öyle deme :D

yeni kanalı partnere bağlayıp yedekte tuttuğumuz kanallar o. Tabi geçte olsa ödesinler adamlara laf söylüyoruz ama onların sayesinde şuan yine iyi paralar kazanıyoruz çok şükür. meyve veren ağaç taşlanır misali oluyor :D

bu arada 29bin usd'de kazandık ama paranın üzerine yattılar tabi :D

ya yorumlara bakıyorumda 2 sayfa öncesinde firmayı yerden yere vuran kişiler sonradan gelip ödeme alındı yazmıs bilip bilmeden karalamayın bence hiç bir firmayı sadece cnation için söylemiyorum tüm partnerler için söylüyorum bunu bence hiç birisi paranızın üzerine yatmaz forumun %90 ı spam yapıyor geriye kalan özgün çalıstıgını zanneden %10 luk kısmında en az %80 i yine spamcı ama kendilerini videoda iki oynama yapınca özgün sanan kişiler yaptıgımız sey baskalarının videosu üzerinde para kazanmak eger bir partner paranızı ödemiyorsa %99 ihtimalle kendileride youtubeden parayı alamadıkları için yapmamıstır hiç bi hakkınız yokken alıyoruz bu paraları lütfen unutmayalım benim su anda cnationda 60 ın üzerinde kanalım var subat ayından ödeme beklediğim 14 15 kanal vardı hepside yattı bende spam yapıyorum sabredin illaki ödüyolar ocak ayından beklediğim ödemeyi martın 23 ünde yapmıslardı mesela er yada geç illaki yatıyor eger youtubeden aldılarsa ödemeyi

ya yorumlara bakıyorumda 2 sayfa öncesinde firmayı yerden yere vuran kişiler sonradan gelip ödeme alındı yazmıs bilip bilmeden karalamayın bence hiç bir firmayı sadece cnation için söylemiyorum tüm partnerler için söylüyorum bunu bence hiç birisi paranızın üzerine yatmaz forumun %90 ı spam yapıyor geriye kalan özgün çalıstıgını zanneden %10 luk kısmında en az %80 i yine spamcı ama kendilerini videoda iki oynama yapınca özgün sanan kişiler yaptıgımız sey baskalarının videosu üzerinde para kazanmak eger bir partner paranızı ödemiyorsa %99 ihtimalle kendileride youtubeden parayı alamadıkları için yapmamıstır hiç bi hakkınız yokken alıyoruz bu paraları lütfen unutmayalım benim su anda cnationda 60 ın üzerinde kanalım var subat ayından ödeme beklediğim 14 15 kanal vardı hepside yattı bende spam yapıyorum sabredin illaki ödüyolar ocak ayından beklediğim ödemeyi martın 23 ünde yapmıslardı mesela er yada geç illaki yatıyor eger youtubeden aldılarsa ödemeyi

adamlar parayı almadık demiyorlarki para 12 ay bizim hesabımızda bloke duracak yazıyorlar. bilmeden yorum yapıyorsun.

partner kanallarını satmaya çalışacaksın diye insanların emeğini çalan firmaları savunmana gerek yok

Dashboard da " 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. " yazıp da ödeme alan oldu mu arkadaşlar ?

Ben önceden yorum yaptım halada yapıyorum bu partnerin kanalı bloke edip parayı 12 ay bekletme etme hakkı yok creative hariç hiç bir firma yapmıyor böyle birşey neden sadece bunlar yapıyo sadece bana mı ilginç geliyo.
Bunların söylediğine göre yt kalkıyo creativeye ait 1000 kanalı inceliyo 500 ünü ödemem diyo bunlarda ödemiyo sana çok mantıklı geliyo mu ? Neden sadece creative ? 3 5 doları ödiyince neden kral ediyosunuz partneri ödemek zorunda dediğin gibi ödemeleri de zamanında yatırmaları gerekiyo burda herkes senin kadar rahat olmak zorunda değil ödemelerimiz var bir ton 3 5 gün geç ödemesi bize zarar.

Ben önceden yorum yaptım halada yapıyorum bu partnerin kanalı bloke edip parayı 12 ay bekletme etme hakkı yok creative hariç hiç bir firma yapmıyor böyle birşey neden sadece bunlar yapıyo sadece bana mı ilginç geliyo.
Bunların söylediğine göre yt kalkıyo creativeye ait 1000 kanalı inceliyo 500 ünü ödemem diyo bunlarda ödemiyo sana çok mantıklı geliyo mu ? Neden sadece creative ? 3 5 doları ödiyince neden kral ediyosunuz partneri ödemek zorunda dediğin gibi ödemeleri de zamanında yatırmaları gerekiyo burda herkes senin kadar rahat olmak zorunda değil ödemelerimiz var bir ton 3 5 gün geç ödemesi bize zarar.

Usta diğer firmalarda direk ödeme yapmayanlar var benzeri durumlarda. Bu 12 ay bekletme, sonra %50'sini ödeme olayının mantığını sordum. Çok açık yanıtları var:

"Spam çalışanların, özgün çalışmayanların kendi partner firmamız ile çalışmasını istemiyoruz. 12 ay bekletme nedenimiz Google'ın sözleşmesine göre 12 ay boyunca (Google'dan para alıp daha sonra Google'ın para istediği Adsense kullanıcıları var forumda, -'ye düştüğü Adsense hesabının) hak sahiplerinin teması ya da büyük bir dolandırıcılık söz konusuysa parayı geri alma hakkı var. Yani adsense hesabından düşme hakkı var. Bu süre zarfında elimizde tutuyoruz. Ardından 12 aylık sürecin sonunda %50 verme nedenimiz de caydırıcılık. Google ve bizim, bizim ve sizin aramızda yapmış olduğumuz sözleşmeler sonrası bizim, sahte tık, sahte izleme, telif hakları ihlali başta olmak üzere bir çok durumda kanal sahibinin kazancının tamamı ya da bir kısmına el koyma hakkımız bulunuyor."

Adam açık açık diyor, özgün değilseniz gelmeyin diyor :) Bu nedenle bunu bile bile kanal sokup sonra dizi, film vs. atıp da firmaya laf atmanızı doğru bulmuyorum. Ben kendi kanallarımda da spam çalışıyor muyum? Tabi ki evet. Hepsinden para alabiliyor muyum? Tabi ki hayır. Laf ediyor muyum? Hayır. Size de bunu öneririm :) Spam çalışacaksanız ya başka firmalarda deneyin ya da olduğu ile yetinin. Tek kanaldan 10.000 kazanırsanız almanız zor. 100 kanaldan 300 kazanırsanız 90'ını alırsınız spam ile de. Yapacaksanız da adabıyla yapın yani. Büyük ihtimalle ceo'ları bu postları okuyor, ona rağmen açık açık diyorum, adamlarla benim de problemlerim var birçok konuda. Hem de kısa zamanda yaşamaya başladık bu problemleri. Ama genel olarak bu konudaki tutumları konusunda laf söyleyemiyorum. Haklılar :)

Usta diğer firmalarda direk ödeme yapmayanlar var benzeri durumlarda. Bu 12 ay bekletme, sonra %50'sini ödeme olayının mantığını sordum. Çok açık yanıtları var:

"Spam çalışanların, özgün çalışmayanların kendi partner firmamız ile çalışmasını istemiyoruz. 12 ay bekletme nedenimiz Google'ın sözleşmesine göre 12 ay boyunca (Google'dan para alıp daha sonra Google'ın para istediği Adsense kullanıcıları var forumda, -'ye düştüğü Adsense hesabının) hak sahiplerinin teması ya da büyük bir dolandırıcılık söz konusuysa parayı geri alma hakkı var. Yani adsense hesabından düşme hakkı var. Bu süre zarfında elimizde tutuyoruz. Ardından 12 aylık sürecin sonunda %50 verme nedenimiz de caydırıcılık. Google ve bizim, bizim ve sizin aramızda yapmış olduğumuz sözleşmeler sonrası bizim, sahte tık, sahte izleme, telif hakları ihlali başta olmak üzere bir çok durumda kanal sahibinin kazancının tamamı ya da bir kısmına el koyma hakkımız bulunuyor."

Adam açık açık diyor, özgün değilseniz gelmeyin diyor :) Bu nedenle bunu bile bile kanal sokup sonra dizi, film vs. atıp da firmaya laf atmanızı doğru bulmuyorum. Ben kendi kanallarımda da spam çalışıyor muyum? Tabi ki evet. Hepsinden para alabiliyor muyum? Tabi ki hayır. Laf ediyor muyum? Hayır. Size de bunu öneririm :) Spam çalışacaksanız ya başka firmalarda deneyin ya da olduğu ile yetinin. Tek kanaldan 10.000 kazanırsanız almanız zor. 100 kanaldan 300 kazanırsanız 90'ını alırsınız spam ile de. Yapacaksanız da adabıyla yapın yani. Büyük ihtimalle ceo'ları bu postları okuyor, ona rağmen açık açık diyorum, adamlarla benim de problemlerim var birçok konuda. Hem de kısa zamanda yaşamaya başladık bu problemleri. Ama genel olarak bu konudaki tutumları konusunda laf söyleyemiyorum. Haklılar :)

Bakın hocam kanalım film kanalıydı başvurdum kabul ettiler öyle haber yükleyip girdikten sonra değiştirmedim alıyolarsa öderler dedim ne bilim ödeme zamanı geline böyle abuk sabuk bahane üreteceklerini bilsem zaten girmezdim ve bir daha ne olursa olsun hiç bir kanalımı creativeye sokmam.

Madde koysunlar o zaman sadece özgünler gelsin diye milleti kandırmaya hakları yok 1 2 ay sorun yok ödeme zamanı gelince içerik senin değil ödemem de ne kadar da rahat.

Tek kanal nere 10 bin 500 dolar üstünü bile zor ödüyolar sende biliyorsun.

Ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmayalım mı bunu mu bana öneriyorsunuz ?

12 aylık sürecin sonunda %50 verme nedenimiz de caydırıcılık.

:cool: hah hırsızlığın yeni adı caydırıcılıkmı olmuş.

Çocuklar bizi salak yerine koyuyor. Önce incelemede, sonra blokeli, sonrada parayı şu televizyon şirketine ödeceğiz diyorlar. Sonrada amacımız caydırıcılık diyip haklılar diye konuşturtuyorlar. %10 kesinti diyerek insanları çekip, spam diyerek güzel paralar kazanıyorlar.

Google bana reklam gösterimi sonucu kazandığım paranın ödememezliğini yapmadı. Aynı kanalıma hem google hem diğer networkler ödeme yaparken bu çocuklar parayı tv şirketine vereceğiz diyorlar. Biz salak değiliz kardeşim. Biliyorum o parayı almak için yasal bir hakkım yok ve alamayacağım. ancak sizin gelip burada genel olarak onlar haklı demeniz beni sinir ediyor.

Bakın hocam kanalım film kanalıydı başvurdum kabul ettiler öyle haber yükleyip girdikten sonra değiştirmedim alıyolarsa öderler dedim ne bilim ödeme zamanı geline böyle abuk sabuk bahane üreteceklerini bilsem zaten girmezdim ve bir daha ne olursa olsun hiç bir kanalımı creativeye sokmam.

Madde koysunlar o zaman sadece özgünler gelsin diye milleti kandırmaya hakları yok 1 2 ay sorun yok ödeme zamanı gelince içerik senin değil ödemem de ne kadar da rahat.

Tek kanal nere 10 bin 500 dolar üstünü bile zor ödüyolar sende biliyorsun.

Ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmayalım mı bunu mu bana öneriyorsunuz ?

Haber kanalınıda ödemiyorlar :) Ücreti ödesinler öyle atsınlar o zaman partnerden, Hayır madem istemiyorlar partnerlerinde o zaman ya kabul etmesinler ya da atarken o zamana kadar ki ücretimizi ödesinler.. Benim atılan kanalın ben içeriğini değiştirmeden kabul etti yüzsüz herifler! 2 ay çalıştırıp Üstünede paranın üstüne çöktüler. (Bloke filanda değil ha bildiğin bbc ye ödeyeceklermiş parayı) Umarım takip ediyorlardır burayı CREATİVE DOLANDICILARIN BAŞINDA GELİYOR, BU NETWORK DOLANDIRICILIK KONUSUNDA KENDİSİNİ AŞMIŞTIR! İNSANLARI O KADAR GÜZEL KILIFINA UYDURARAK DOLANDIRIYOLAR Kİ PES DİYİP GERİ ÇEKİLEBİLİYORSUNUZ!

EKLEME: Bu networkden yediğim darbeyi awesomeness den yemedim. Bu networkün yanında awesomeness melek melek!

bi kanalıma ödeme gelmedi 3 küsür dolar oda 3 gün önce paypal adresimi değiştirdim. Umarım her zaman kayıtlı kalmıordur eski paypal

150 $ gondermesı gereken kanala bugun 10$ para gondermıs. Yazık boyle bır partnere kanal sokmaya .

Ya aslında %5 kesinti deyip hiçbir şart aramayıp aynı Life Partner gibi beklemesizce networke kanalları toplayıp spam diye parayı ödememek var. İyi proje.

2 ödeme yapıldı diye olan şeyleri unutmucağız heralde siz galiba öyle yapıyorsunuz madem youtube ödeme yapıyor ? üstüne basarak söylüyorum ozaman aynı içerikle adsense niye ödeme yapıyor ?? creative attıgı kanalı paranın ustune yattıgı kanal şuan adsensede takır takır kazanıyor parasıda yatıyor buna ne diyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri