Usta diğer firmalarda direk ödeme yapmayanlar var benzeri durumlarda. Bu 12 ay bekletme, sonra %50'sini ödeme olayının mantığını sordum. Çok açık yanıtları var:
"Spam çalışanların, özgün çalışmayanların kendi partner firmamız ile çalışmasını istemiyoruz. 12 ay bekletme nedenimiz Google'ın sözleşmesine göre 12 ay boyunca (Google'dan para alıp daha sonra Google'ın para istediği Adsense kullanıcıları var forumda, -'ye düştüğü Adsense hesabının) hak sahiplerinin teması ya da büyük bir dolandırıcılık söz konusuysa parayı geri alma hakkı var. Yani adsense hesabından düşme hakkı var. Bu süre zarfında elimizde tutuyoruz. Ardından 12 aylık sürecin sonunda %50 verme nedenimiz de caydırıcılık. Google ve bizim, bizim ve sizin aramızda yapmış olduğumuz sözleşmeler sonrası bizim, sahte tık, sahte izleme, telif hakları ihlali başta olmak üzere bir çok durumda kanal sahibinin kazancının tamamı ya da bir kısmına el koyma hakkımız bulunuyor."
Adam açık açık diyor, özgün değilseniz gelmeyin diyor

Bu nedenle bunu bile bile kanal sokup sonra dizi, film vs. atıp da firmaya laf atmanızı doğru bulmuyorum. Ben kendi kanallarımda da spam çalışıyor muyum? Tabi ki evet. Hepsinden para alabiliyor muyum? Tabi ki hayır. Laf ediyor muyum? Hayır. Size de bunu öneririm

Spam çalışacaksanız ya başka firmalarda deneyin ya da olduğu ile yetinin. Tek kanaldan 10.000 kazanırsanız almanız zor. 100 kanaldan 300 kazanırsanız 90'ını alırsınız spam ile de. Yapacaksanız da adabıyla yapın yani. Büyük ihtimalle ceo'ları bu postları okuyor, ona rağmen açık açık diyorum, adamlarla benim de problemlerim var birçok konuda. Hem de kısa zamanda yaşamaya başladık bu problemleri. Ama genel olarak bu konudaki tutumları konusunda laf söyleyemiyorum. Haklılar